Diskutime për filma të ndryshem.

katsune

cherry blossom
Tani për mbrëmjen , kam vendosur të shikoj një film Krishtlindjeje , nuk e di përse por që më ngjall nostalgji dhe mall.

Po ju?

Nese nuk e ke pare, filmi The holiday me Cameron Diaz, Jude Law, Jack Black dhe Kate Winslet eshte shume i bukur :)

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Faleminderit Broken. Shtuar në listen TO DO.

Tani po shikoj The Godfather pjesa e dytë.

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
maxresdefault.jpg
Odd_Life_of_Timothy_Green_Cast_Photo_Credit_Phil_Bray.jpg
51eOWA2DvLL.jpg

• Like
Reactions: Aki

Aki

Paint It Black
@hermetica kam dhe nje sugjerim per ty, nje film qe mendoj se mund te te pelqeje 'Becoming Jane' :)

Nderkohe mua me duheshka te shoh nje film qe me paska shpetuar, Rachel getting married

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
@hermetica kam dhe nje sugjerim per ty, nje film qe mendoj se mund te te pelqeje 'Becoming Jane' :)

Nderkohe mua me duheshka te shoh nje film qe me paska shpetuar, Rachel getting married

Ahahaha po besoj se po , se qenka edhe aktorja Ann , më pëlqen. Faleminderit Aki. :* ^_^

Aki

Paint It Black
Do doja te permend dhe dy filma qe mu kujtuan sot, si adhuruese e humorit anglez qe jam :), Gambit dhe patjeter Hotel Budapest, nje film aq bukur i realizuar i parashtruar ne detaje te vockla qe e benin aq te lezetshem, madje humori i cuditshem, nje nder filmat me te mrekullueshem qe kam pare ^_^

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
allacciate-le-cinture.jpg

Titulli i filmit , Allaciate Le cinture!
Questo film mi fa piangere! :''(

Dje po e shikoja për të dytën here por e lashë përgjysem nuk munda më rrenqeth mishin , e perjetoj kaq shumë sepse është një histori që mbështjell së bashku një mori ndjenjash si ; familjen , shoqërine , sëmundjen , dhembjen , forcen e femres përballe "armikut"
sëmundjes së kancerit , të papranueshmen largimin përgjithmone nga jeta dhe fëmijet , dashurinë. Realizim dhe përmbajtje e arritur jashtëzakonisht mirë!

Dramë , film italian.

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Kam parë Inside Out , sa shumë që më pelqeu , ja vlen për tu parë ky film vizatimor ;
pixar.jpg

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Sot do të nis serialin Hous of Cards , shpresoj të jetë i bukur sepse e mbaroj brenda natës në të kundërt jo.

Po ju të tjerët?

katsune

cherry blossom
mbreme pashe nje film te bukur qe titullohet "In yours eyes". me vone do shoh 30 min e fundit qe me kane mbetur. ua keshilloj :)

"Two seemingly unconnected souls from different corners of the United States make a telepathic bond that allows them to see, hear and feel the others experiences, creating a bond that apparently can't be broken." nga imbd

• Like
Reactions: Aki

MysteriousMan

Valoris scriptorum
Dje pash "Forever Strong".
Ka goxha domethenie por sme la dicka ne memorie, kishte pak monotoni brenda. Si per filmat e adoleshences.

Aki

Paint It Black
Trainwreck, posa e pash dhe me beri te qesh :)

And remember kids monogamy isnt realistic :p

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Përshendetje!

Mundem?Ndonjë ide për një film të bukur, për të kaluar mbrëmjen,pres rekomandime... : )

Dreamer

Under the Dome
Pershendetje Hermetica
Do te sygjeroja The Host, me ka pelqyer shume kur e pashe para ca kohesh.
Nqs e shikon me thuaj nqs te pelqeu.