Diskot - Klubet me te mira ne Tirane

gjekec

Primus registratum
Diskot - Klubet me te mira ne Tirane

Pershendetje. Pas dy ditesh do jem ne Tirane dhe kam 10 vjet qe s'kam qen ne Shqiperi kshuqe nuk e kam idene se si esht jeta e nates aty kto kohe. Pyetja ime esht cilat jan klubet me te mira aty persa i perket 1) peshkut 2) muzikes.
Dmth ne cilin klub ka me teper goca dhe cfar lloj muzike luhet. Do desha te dija dmth ne cilat klube ka house/trance? FAleminderit

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum
Re: Diskot - Klubet me te mira ne Tirane

Ti dashke me i dit te gjitha gjonat menjiher. Hajde ketu e provoji me radhe. Nuk i dihet ca peshku do gjesh...

bob

Primus registratum

l'ALMA DE CUBA te ofron ambient fantastik!

mbas ores 12 ka house,vajza the?shko dhe hidh nje veshtrim /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Pas ores 12 cdo te shtune, jam dhe une aty, po ambienti ka fillu me ra icik. Adoleshente ka plot te Venue, kur them plot, plot, te lodhen syte aq shume ka...

gjekec

Primus registratum

Flmnd cuna, Mbase shifemi kete te shtune tek L'Alma.., un jam ai qe nuk i shklyn syt nga P.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ados

Primus registratum

mire qe ka femra, dhe te shklyn syte, luhet ndonje gje pastaj..
ndonje "night stand" e kam fjalen?
kam nja 10 vjet pa vajt ne tirane dhe se kam idene

^^MIA^^

Forumium maestatis

Per mua ngelet LIVING ROOM 1-shi.Ka klientele ndryshe nga cdo disko tjeter.Gjimnazistet i shef me dylbi te ky lokali dhe muzika varjon sipas rrymes

capuni

Primus registratum

Living o i lezetshem. Shkova me i amerikon edhe s'po na leshin me hy. Edhe i thot ky amerikoni "we have money, we'll pay." M'vje mu roja edhe thot ..kape ket shokun tat, mos m'permeni pare mu se s'ka per t'shkel naiher ktu mren po vazhdoi.

^^MIA^^

Forumium maestatis

SI puna jote i thoshin dhe Ciljetes me Zajminen qe ste lejohet hyrja ktu,dhe kishin te drejte se kuri lane te hynin kercenin sikur ishin tu bo sex ne kembe dhe nje e dy ne banjo ,normale tu thith kokaine.Mire ja bejne.

lipsting

Primus registratum

l'ALMA DE CUBA te ofron ambient fantastik!

mbas ores 12 ka house,vajza the?shko dhe hidh nje veshtrim /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

Ku ndollet kjo diskoja...dhe kush eshte pronari saje...