Disa pamje nostalgjike.

hot

Hotgirl
Re: Disa pamje nostalgjike.

durressea1.jpg

Kordelja

Valoris scriptorum

Olti :mad: Nazire krtu n'Tirane nuku ka, kerko me afer vetes se do gjesh ndonje medoemso.

Putraku si ta kom gjet per marak /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

Kordele...
Me duket se Putraku ka thene Nazire, Neo e ka dhene Nezire........
Booooo sa kurioz qe me keni bo du me mor vesh emrin e vertete..... :rolleyes:
:smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

ximi, nga Kina s'te bjen mire se s'ke leverdi, une jam cik si me ne krye te listes /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

PO ato Fotot e stalinit dhe te leninit qe kan pas qen poshte ke lulishtja mrapa kalit t kastrabeut i ka nanjoni e ...

Kordelja

Valoris scriptorum

Germa Q rrugaco mund te jete ne krye te listes per zotnite e juj jo per emrin time :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuk palosem dot hic /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk vlen teoria /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Nuk palosem dot hic /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk vlen teoria /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nigjo se une kom edhe teori qe qendrojn ne kembe! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kshu ne menyre natyrale Rrugaco, apo me paterice ne forme krrabe sic i boshin partizonet nga halli /pf/images/graemlins/laugh.gif ke spitali fushor /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Kshu ne menyre natyrale Rrugaco, apo me paterice ne forme krrabe sic i boshin partizonet nga halli /pf/images/graemlins/laugh.gif ke spitali fushor /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Rendsi ka teoria jo mjetet qe perdoren me ja mshtet, thelbin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Te ka thone mjeku me u ushqy me thelbinj hudhrash re, e shof qe te bje tensioni vazhdimisht, ja tu ka mush balli me djerse, qasu t'i mshij icik se nuk paraqet hic rrezzikshmeri ti kur je smut /pf/images/graemlins/laugh.gif , te dridhen....duret /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

Kordele
S'du me e zgjat se jam "jashte teme" /pf/images/graemlins/tongue.gif
Une i bi perhere nga Italia /pf/images/graemlins/tongue.gif (here roma e here milano)...........
Per lista s'e vrasim shume mendjen se kush eshte ne vend te pare.......vetem nga fundi mos me qellu se eshte shume larg... /pf/images/graemlins/wink.gif
X /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga sailor:
O Gaco a po na e sqaro iher me goj ket teorin tate ke drrasa zez.
Nuk ka me ca me shkrujt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] O Gaco a po na e sqaro iher me goj ket teorin tate ke drrasa zez. [/qb]
Po dul noji zysh vullnetare jom gati ta pershkruj ne dras te zeze /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

U bo dhe shpatar ky tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif ecau derrasen tej per tej /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Nezire, shko e fli tashi se do shkosh ne pune neser. /pf/images/graemlins/laugh.gif