Diplome per Shqiprine nga nje e huaj

Diplome per Shqiprine nga nje e huaj

Si jeni,
nuk jam shqipetare jam polake por studiova ne Shqiperi nje vit (ne Tirane) dhe mesova gjuhen etj etj. nuk ka rendesi
Rendesi ka qe po studioj shkencat politike (ne Poloni) ne vitin qe vjen do studioj ne Itali por pastaj kam qejf per te ardhur ne Shqiperi per te mbrojtur diplome ne universitet te tiranes (mendoj se ne fakultetin e historise) por kam problem me temen dmdh se ne poloni do mbaroj shkencat politike dhe do mbroj master por dua te mbroj edhe diplomen ne Shqiperi. Desha te shkruajta dicka per shqiperin por nuk dua te bej monografii se nuk do te jete interesant. ndoshta dicka per mardhenje midis Shqiperine dhe Greqin por aq sa e di une ka shume datyrat te tilla. apo ndoshta dicka per Kanunin (se e lexova dhe Kanunin i Dukagjinit Kanunin i Skenderbeut etj etj ) por prape ka detyrat te tilla.
dhe prandaj po drejtohem te JU te gjthve....si mendoni ju...per cfare mund te shkruaj kete diplomen??
t`ju pershendes nga Poloni ku eshte shume vape tani!

rahmani

Primus registratum
Re: Diplome per Shqiprine nga nje e huaj

[QB] ok
cfare mendoni ju per temen e lidhur me diplomacine dmdh Mardhenje diplomatike midis Shqiperine dhe Polonine - se e di qe midis vendet tona ka shume mardhenje ka qene dhe pata qene heh ka materialet per kete ne Vatikan se me perpara kontaktoheshime nepermjet e vatikanit por mendoj se do kem shume probleme per te gjetur kete materialet etj ose ndoshta do marr materialet nga ministri punes se jashtme nga dy ana por nuk do te jete te mjaftueshem hmmm
Tani ne poloni ambasada shqipetare bashke me 9'9shoqaten e miqesise polako-shqipetare do organizon piknik per ata te gjthe qe kane te bej me shqiperin (ket

Albert Zylyftari

Primus registratum

Mendoj se polaket e njofin shume keq shqiperine, dhe Polonia s'mund te jete mike e shqiperise se ajo eshte nje vend sllav.Polaket duhet te ndryshojne shume persa i perket maredhenieve dipllomatike.

rahmani

Primus registratum

Une nuk e dija mardhnjet Shqiperi Poleni por vetem di se Kosovaret kan shume Mardhanje mose, te them Diplomatike por Sekxologjike ketu ne Zvicer 30% te Kosovarve jan te dashuruar me vajza te Polonis po pse jo? Pershendetje Fisniku Naga zvicrra
[qb] ok
cfare mendoni ju per temen e lidhur me diplomacine dmdh Mardhenje diplomatike midis Shqiperine dhe Polonine - se e di qe midis vendet tona ka shume mardhenje ka qene dhe pata qene heh ka materialet per kete ne Vatikan se me perpara kontaktoheshime nepermjet e vatikanit por mendoj se do kem shume probleme per te gjetur kete materialet etj ose ndoshta do marr materialet nga ministri punes se jashtme nga dy ana por nuk do te jete te mjaftueshem hmmm
Tani ne poloni ambasada shqipetare bashke me shoqaten e miqesise polako-shqipetare do organizon piknik per ata te gjthe qe kane te bej me shqiperin (keto aktivitet eshte cdo vit) por nuk me pelqen aq shume se studentet shqipetare vine dhe rrine vetem bashke kurse te tjeret jane pak si moshuarit dhe ne te vertet nuk kane shume njohuri per shqiperine vetem vine atje per te ngrene dhe per te pire ....shpresoj qe kete vit do te jete ndryshe :wave: [/qb][/QUOTE]

trama

Primus registratum

Fillimisht postuar nga YLLIS:
[qb] Mendoj se polaket e njofin shume keq shqiperine, dhe Polonia s'mund te jete mike e shqiperise se ajo eshte nje vend sllav.Polaket duhet te ndryshojne shume persa i perket maredhenieve dipllomatike. [/qb]
per mendimin tim nuk eshte e drejt se psh ka shume dhe ka patur shume studentet shqipetare ne poloni dhe aq sa di une ndihen mire ketu
Polonia nuk mund te kete marrdhenje shume te mira me shqiperine se jane dy vendet qe jane shume larg por prape jane miqt

MLK

Primus registratum

Polonia ska patur ndonjehere probleme me Shqiperine me sa dime! Polonia eshte shtet sllav e kjo nuk perben ndonje prove apo argument qe te asimilohet si shtet kundra Shqiprise! Beni kujdes me amalgamen pasi dhe Rusia apo Bashkimi Sovjetik popull skall ishte po pushtoi Cekosllakine, mbajti nen diktat Polonine per 30 vjet e sot po duan te gjithe ish vendet sovietike te shkeputen prej tij dhe pse jane sllave se i shohin si ish pushtues e ko si popull mik.