Dildo! po apo jo?

S6T6N6

Forumium maestatis
Dildo! po apo jo?

dildo.jpg

Pa shume komente, jeni pro apo kunder? Cfare mendoni per nje femer qe perdor nje mjet te tille? etj etj etj qe do ti diskutoni ne kete teme...

BISOU

Primus registratum
Re: Dildo! po apo jo?

:lol: :lol: Cfare mendoni per nje femer qe perdor nje mjet te tille? :book: une po mendoj se cmund te mendosh ti :confused:

pse a mund te gjykohen njerezit per preferencat e defrimeve / lojrave seksuale :book: apo thjesht pyetje per te zgjeruar njohurite e tua /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: ku ma ke gjet ket teme ... nga u frymezove /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Bisou mos i ka vajt mendja me e perdor vete mi ai ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ama cpyetje ke bere :rolleyes:

BISOU

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: aman se kam qesh me te madhe kur e pashe temen /pf/images/graemlins/laugh.gif
po dreqit si shuhet kureshtja asiher /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

formulimi qe i ka bere pyetjes eshte per te qeshur ... pro apo kundra?... po ti pyet dashnoren mer satana ... mua me shume me duket si pyetje per meshkujt kjo qe ka bere se sa per femrat vete /pf/images/graemlins/wink.gif

BISOU

Primus registratum

beba une po shkoj me flejt gjume e po mendohem mire e mire se cfare mund te mendoj per femrat qe perdorin kshu gjonash :lol: :lol: :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dreqi me ka bo me qesh sonte jam ne qejf tashti :devil:

bebivogel

Forumium maestatis

good night hon ... kujdes mos te dali na i dildo gjigande ne onderr :lol:

BISOU

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: i hope soooo :lol: :lol:
Sweet dreams /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Bisou mos i ka vajt mendja me e perdor vete mi ai ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
: [/qb]
Now that is scary :eek:
Imagjinoni satanin tuj i bo 'gropen' vetes. :lol: :lol: :lol:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Uni*:
[qb]
Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Bisou mos i ka vajt mendja me e perdor vete mi ai ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
: [/qb]
Now that is scary :eek:
Imagjinoni satanin tuj i bo 'gropen' vetes. :lol: :lol: :lol: [/qb]
:lol:

satana prap me kshu temash ti, te kam than e ke ne gen perversitetin /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb] :lol: Cfare mendoni per nje femer qe perdor nje mjet te tille? une po mendoj se cmund te mendosh ti :confused:

pse a mund te gjykohen njerezit per preferencat e defrimeve / lojrave seksuale :book: apo thjesht pyetje per te zgjeruar njohurite e tua ku ma ke gjet ket teme ... nga u frymezove /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me tregoj nje kolegu im i ri se ish drejtoreshes se tij i ra nga dora canta ne sallen e mbushur plot me gazetare, iu hap dhe nje dicka e zeze si puna e kesaj
B0002UX81Q.01-A2ULVZOUOV1RHX._SCMZZZZZZZ_.jpg
u dallua fare mire nga te gjithe. Ajo u turperua dhe nuk u paraqit me kurre ne institucionin qe drejtonte. Ketu mora fymezimin per temen Nderkohe qe ti e di shume mire qe une nuk paragjykoj sidomos kur behet fjale per kenaqesi :shrug: jam i idese se kur burri nuk funksionon ose do ta tradhetosh me nje burre tjeter ose do perdores dildon /pf/images/graemlins/wink.gif

bebivogel

Forumium maestatis

e ke gabim idene ... shumica i perdor me burrin ne krevat ... tip stimuli apo dicka ndryshe nga e zakonshmja ...

Pyetja do shtrohej me mire keshtu ... si do ndiheshe nese e dashura juaj do te te propozonte qe ne krevat te ishit ju edhe Dildo /pf/images/graemlins/wink.gif

kam idene se te tere do pergjigjeni njesoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Heheheh, kur kthehesha nga shqiperia ne aeroport nje alamet femre kishte nje dildo ne valixhen e dores, si duket duhet ti kishte lene baterine brenda, se ato te makina e x-ray po e shifnin me dyshim. Ja hapen canten, dhe nxorren kete veglen duke e rrotulluar ne ajer. E kam masazhues kurrizi tha ajo e shkreta po ehe, kush e hante ate kokerr ulliri. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isha duke lexuar nje liber, dhe ne turqi gjate perandorise osmane ndersa burrat luftonin me vite e vite radhe ne vende te huaja, grate dhe vejushat e mjera, nga halli filluan te gdhendin dildo prej druri. Imagjino tani shfajesimin e tyre, jo degjo eshte kopan per te lare rrobat nuk eshte dmth ashtuja... :lol:

BISOU

Primus registratum

ANYWAY... ESHTE PER TE ARDHUR KEQ QE SHIKOHEN KETO GJERA AKOMA ME FANATIZEM KUR FARE MIRE MUND TE SJELLIN NJE MOMENT GAZMOR DHE PAK INTERES TEK PERSONAZHI...
Tani kjo femra e emancipuar nga ana sexuale nuk ja paska lejuar vetes te kthehet ne institucionin qe drejtonte... e sigurisht mendohet qe mud te hapej fjala qe i ka rene nga canta nje Dilldo e zeze ... e turp e faqen e zeze paste kjo femer... :lol: :lol: :lol:
perserida njerezit te kene keto mendime ne koke medoemos qe do ngelen ne vend numero....
e cka aty per te ardhur turp apo ofenduar apo per te lene vendin e punes... aq me teper si drejturse e emancipuar....

ti Satana qe je ne nje ambjent pune qe do te thosha nga me i emancipuari ne Tirane.... prape se prape brenda vetes ju meshkujt ti dhe ai shoku jot keni kete mosperputhjen me lirine sexuale te femres... te pakten nga menyra se si e pershkrove ketu reagimin...

(Ps: kjo me poshte nuk te drejtohet ty se mos ma marresh per keq)

Eshte per te te ardhur keq per mendjengushtesine e njerezve qe pretendojne se jane te civilizuar!!!

BISOU

Primus registratum

:lol: :lol: edhe llastik i zi qe fare mire mund te duket si nje thick hi-liter :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif permanent marker :lol:

blendiys

Primus registratum

Nje dite S-gjashta na u martua.
Pas kohe te lumtur martese nje dite e shoqja ishte zgjuar me e qeshur se gjithmone.
C'ke e pyet S-ja,c'ender ke pare?
Po ja,-i thote ajo,po shikoja ne enderr sikur isha ne nje pazar ku shiteshin (ahtu,vegla)..
Ehe,-pergjigjet kurioz S-sa,po me tej?
Po ja,-thote ajo,ne pazar shikoje "vegla" nga me te ndryshmet,te gjitha medhesite format dhe ngjyrat,kishte disa te stermedhenj 50leksh,ca te tjere 30 leksh,20 leksh,c'te te them..
Po si ky i imi kishte??,-vazhdon me me shume kuriozitet S-ja
Uaaa,po si mo,-gjigjet ajo,5 lek tufa..

/pf/images/graemlins/laugh.gif