Zabele , m`ke harru emrin eeee?! :cry: Pse m`therret me status, apo ke qef te te therras " hiskell" une ty?! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Ky si bicim grupi juaj cfare ka per synim/qellim ?
Dua pergjigje edhe nga e virgjera edhe nga Diku ... [/qb]
Une jam e bukra... /pf/images/graemlins/blush.gif . Po te mjaftoi si arsye , hidh noj perle nga ato te tuat. Po s`te mjaftoi mundohu te zbulosh bukurine e fshehur te Dikut... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga vetem_TI:
[qb] oj ti zonjusha V.G car ka te bukur tek ky grupi juj,mos na prishet menja shkrujm dhe ne [/qb]
e si nuk me mjafton,esi nuk mund te me mjaftoj nje e bukur e virgjer si arsye per te shkruajtur dicka,spo di nga tja filloj te te shkruaj ndonje poezi apo te te kendoj ndonje serenat ose te te ftoj e te pime dicka tek antirezistenca.............Fillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
[qb]Une jam e bukra... /pf/images/graemlins/blush.gif . Po te mjaftoi si arsye , hidh noj perle nga ato te tuat. Po s`te mjaftoi mundohu te zbulosh bukurine e fshehur te Dikut... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga vetem_TI:
[qb] oj ti zonjusha V.G car ka te bukur tek ky grupi juj,mos na prishet menja shkrujm dhe ne [/qb]
degjo une dashje padshje te dhashe tre alternativa qe te zgjedhesh vete,pasi mund ta vendosja nje por ku i dihet ste pelqenteFillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
[qb] Tashi, burri qe eshte burre e qe ka icik eksperience /pf/images/graemlins/wink.gif , nuk ka nevoje me bo pytje te tilla se duhet ta kapte ne ajer cila do i sillte me shume fitim... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol:Fillimisht postuar nga Isabelle:
Jam icik si anti-burr sot /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!
une sthash te ma jap ajo llokum tek goja,por ti jap une ate qe kerkon ajo vete,o une dhe vetem_TIFillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Po tashi 'llokum' ke goja nuk do te ta japi ty ajo, o ty dhe vetem-ty.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ne fakt kundra Dickut nuk kam gjo. Si nihet zoni, ka ca dite /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Gishteza:
[qb] :lol: :lol:
Qeke pro Dickut me duket :lol:
That rules :lol: [/qb]
Epo kesaj i thone mos me i dit kimetin gjojnave te mira te jetes.. /pf/images/graemlins/laugh.gif .Po s`ke faj ti , kur s`je si puna ime ene do e shifshe a do ishe naj dite anti-dicku ?! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]
Jam icik si anti-burr sot /pf/images/graemlins/laugh.gif !!! [/qb]
hajt me thur nje poezi pra, ndersa me doren tjeter me zgidh icik bishtalecat... :lol:Fillimisht postuar nga vetem_TI:
[qb] une sthash te ma jap ajo llokum tek goja,por ti jap une ate qe kerkon ajo vete,[/qb]
Konkurrence e modhe mooooooooooo ce pyt ! Kushedi sa vujni aty balle per balle neper rafte dyqonesh bashke.Fillimisht postuar nga Gishteza:
[qb] Une si Gishtez dhe Dicku si Dickus nuku para shkojme mire bashke Zabelle, na qellon te jemi ne treg si mallra zevendesues.
Skues turpus rrotus :lol: [/qb]