Diktaturat e Fundit ne Bote

Diktaturat e Fundit ne Bote

1.Ne Turkmenistan, presidenti i ka dhene vetes mandat te perjetshem duke i bere zgjedhjet per president te paligjshme. Gjithashtu ne Ashkabad, eshte vendosur nje bust ari i presidentit qe rrotullohet nga ana e diellit. Presidenti gjithashtu eshte profet dhe shkrimtar i madh i cili eshte autor i nje libri me preteksit qe nese e lexon do te shkosh ne Parajse, garant.

2.Ne Bjellorusi, presidenti Lukashenko cuditerisht u zgjodh perseri nga populli ne "menyre demokrate".Bjellorusia eshte nje shtet ne te cilin gazetaret "humbasin" dhe gjenerale ushtarake jane gjithashtu ministra. Z. Lukashenko thote qe protestat jane fallco dhe te financuara nga ShBA'ja dhe armiq te popullit (sounds familiar!?!?)

3.Pakistani gradualisht po kthehet ne nje shtet disi me demokrat por zyrtarisht eshte monokrat dhe presidenti eshte ai qe ka kontroll absolut. Kryeministri eshte vetem nje formalitet.

Lista fatkeqesisht eshte akoma e gjate.

jimmy84

Primus registratum
Re: Diktaturat e Fundit ne Bote

Nano vertet eshte i djathte. Berisha eshte neo-fashist qe edhe per te vajtur ne hale duhet t`i marresh leje me shkrim.

alb_girl82

Primus registratum

une te them te drejten kam qen me e lumtur kur ishte diktatura e enver hoxhes... mbase isha e vogel, s'kuptoja mire c'ndodhte po ama e dija qe mamin e kisha ne shpi mbas pune, babin gjithashtu, kisha nje jete normale dhe pa racizem. une per vete jam komuniste, e them me plot gojen. as nano as berisha nuk e nxjerrin me dot ne drite shqiperine. Secili punon per interesat e veta. mund te them qe te rinjte e shqiperise mund te ndryshojne dicka,. mbasi te kene mbaruar shkollat neper vendet e ndryshme te europes, athere do vijne te punojne ne shqiperi me 100-200 euro ne muaj?
as kjo sme bind!
ky eshte mendimi im.

jimmy84

Primus registratum

Me perjashtime te rralla sot shumica e shqiptareve kane dale disidente me nam dhe qe e kane urryer ate sistem qe para se te ishin ne planifikimin familjar. Te pakte jane ata qe kane guximin ta shfaqin mendimin e tyre nqs nuk eshte anti-komunist i flakte dhe po nuk shave Enverin pederast.
Megjithate e ka thene tamam ai tipi kur thoshte "Te keqijat qe ka bere cdo njeri i mbeten kurse te mirat i treten ne varr bashke me kockat". Ashtu i qofte edhe Cezarit.

Nobis

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ne Kine...

[/ QUOTE ]

kines ti vish anash se e ka bere tregun cope.
brenda 5vjetesh mbaje mend po nuk hodhi ne treg dhe makina Rolls Royce /pf/images/graemlins/laugh.gif mbase dhe me te mira se origjinalet angleze /pf/images/graemlins/lol.gif

jimmy84

Primus registratum

Te jesh superfuqi (sic po behet Kina) nuk do te thote qe nuk je shtet diktatorial. Biles nuk mund te behesh superfuqi pa qene diktature. Po nejse ty te falet. /pf/images/graemlins/wink.gif

juxhoxhjaj

Primus registratum

ata jane me miliarda imagjinoni se cfare harxhimesh do kete sikur te porositen vetem fletat e votimit do duhen miliarda jo me te kerkojne kushte jetese ata nejse mekete shembull te trashe dhe me pak humor dua te them se jam dakort me jimny

^Res-Cogitans^

Primus registratum

<u> buro-kracia </u> e pafundt , e shteteve te "emancipuara" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif .