DIGITAL SATELLITE TV TUNERS

AL PACINO

Forumium praecox
Re: DIGITAL SATELLITE TV TUNERS

ska 30 min qe sky eshte myll me vjen keq shum,per interistat qe do ngelin pa pare neshjet,dhe prima fila :cry:

un shoh akoma pa problem :thumbsup:

Emanuela

Forumium praecox

Ndeshjet e kampionatit Italian mund ti shikoni ne D+ (spanjollet) ne Satelitin Astra 19.2°, Kanalet qe transmetuan te shtunen dhe te djelen ndeshjet e kampionatit italian ishin: C+ Deporte1, C+Deporte3. Ne paketen e D+ (spanjollet) Ju mund te shikoni edhe kampionatet e tjera si: Te gjitha ndeshjet e kampionatit spanjoll, kampionatin gjerman, kampionatin argjentinas. Nderkohe qe kampionatin anglez mund ti shikoni ne satelitin Hotbird. Kanalet qe transmetojne keto ndeshje jane: TPS STAR, si dhe Multivizionet. Gjithashtu kupen e kampioneve mund ti shikoni perseri ne Hotbird ne kanalet e Mediaset, Zviceranet si dhe ne POLSAT Sport.

(shenim: Keto qe thashe me siper kane mundesi ti shikojne ato qe disponojne nje modul, nje karte si dhe nje aparat sateliti te modifikuar.)

Sky me te vertete iku per te gjithe ato qe shikonin ne menyre pirate, por qe sot kane filluar gjerat te rregullohen dhe Sky ka filluar te hapet. Ceshtje oresh dhe cdo gje do rregullohet per shume lloje modulesh, karte, si dhe aparatesh.

FLM

Emanuela

Forumium praecox

Al Pacino dhe Raper!

Ju cfar lloj moduli, karte dhe aparati dispononi?

Une disponoj Golden Interstar 8005CI Premium (te modifikuar), karte FUN5,FUN6,Titanium, modul Matrix Reloaded 1.120, Matrix Reolution 2.09.

AL PACINO

Forumium praecox

i emanueles Sky me te vertete iku per te gjithe ato qe shikonin ne menyre pirate, por qe sot kane filluar gjerat te rregullohen dhe Sky ka filluar te hapet. Ceshtje oresh dhe cdo gje do rregullohet per shume lloje modulesh, karte, si dhe aparatesh.

Emanuela sky iku per shume te tjere,por jo per mua,qe kam shikuar dhe shikoj pa problem,
dhe gjeja me e rendsishme eshte qe ka shum mundsi qe sky dhe kete vit mos te kaloj ne NDS

Ndersa persa i perket cfare moduli perdor une, te pergjigjem qe i perdor te gjitha llojet modulave.SHpia ime ka 10vjet qe eshte nje laborator,qe ne kohen e tele+ me anten toksore,as me pak as me shum kam 14dekoder qe funksionon sky+taquilla e shume tetjera pa skeda :wink: Persa i perket ndeshjeve kanalet qe trasmetojne jane dhe tv armenia FTA 16°por duhet me i gjet gjithnje il pid video,jane dhe kanalet hollandese
nese don nje keshille per te pare pa nderprerje
te keshilloj biankinen,qe ka qene celsi i hapjes se seca2(shpresojme qe nuk kalon ne NDS)
CIAO :wave:

Erind

Forumium maestatis

[qb]
Ndersa persa i perket cfare moduli perdor une, te pergjigjem qe i perdor te gjitha llojet modulave.SHpia ime ka 10vjet qe eshte nje laborator,qe ne kohen e tele+ me anten toksore,as me pak as me shum kam 14dekoder qe funksionon sky+taquilla e shume te tjera pa skeda [/qb]
Al, ty t'qeka me t'pas shok! /pf/images/graemlins/wink.gif lol

Emanuela

Forumium praecox

Tani eshte cdo gje erresire. U be dy dite qe nuk po shikohet sky. Dhe kete rralle ka sulmuar keq pirateine. :rockband:

fm78

Primus registratum

Pershendetje mjeshtra

Vetem tek kjo teme e forumit kam pare njerez qe marrin vesh e qe nuk bejne sikur dine.

Ju lutem me duroni me pyetjet e mia dhe do doja shume nje pergjigje.

A mund te me informoni se cfare eshte UCAS ?

Pyetaj e dyte eshte ne lidhje me Matrix Reloaded cam.
Duhet ti besh upgrade firmware qe pastaj te futesh kodet e ckodimit apo per te pare kanalet e koduara mjaftojne vetem te futesh kodet me telekomande ne MR cam menu?

Faleminderit
P.s. Nje perdorues qe do ti jape fund analogut dhe te hyje ne boten e digitalit.

AL PACINO

Forumium praecox

Tani eshte cdo gje erresire. U be dy dite qe nuk po shikohet sky. Dhe kete rralle ka sulmuar keq pirateine.

per mua nuk eshte erresire ,shikoj gjithnje pa problem :wink:

AL PACINO

Forumium praecox

UCAS eshte nje cam universal
ndersa persa i perket MATR-REL.TE DUHEN DY FUNCARD OSE NJE CAS INTERFACE,keshtu mund te agjornosh firmware e fundit
keto dite do me vije nje cas interface2 per te trsaformuar nje joker cam,te njes hokut ne matrix reload

ciao a tutti :wave:

hurricane

Primus registratum

Pas "FreeX Module" moduli me plehre i dale ndonjehere ne treg ne shqiperi eshte "Martix Revolution". 60-70 % e Martix Revolution qe kane ardhur ne shqiperi kane rezultuar difektoze dhe ata qe punojne nuk jane shume compatible me aparatet qe mbizoterojne tregun shqiptar. Dalja ne treg e Martix Revolutin e perforcon faktin se Koreanet nuk dine te krijojne module te hajrit. Ndersa komplet e kunderta mund te thuhet per aparatet. E cuditshme! :confused:

Erjon rapper

Forumium praecox

Pas "FreeX Module" moduli me plehre i dale ndonjehere ne treg ne shqiperi eshte "Martix Revolution"[/QB]
Kete e thua ti plako, po ketu po punon per mrekulli :wink:
Nuk e di nga i merr keto informata, por ky modul mua me ka ecur mire fare /pf/images/graemlins/wink.gif

fm78

Primus registratum

Cuna dini ndonje qe shet module ketu ne Tirane?

Une kam kerkuar por vetem nje Matrix reloaded (qe nuk ia vlen ta marresh) gjeta tek 21 dhjetori.

Po ndonje dyqan qe shet Humax apo Dreambox 7000s ?

I vetmi receiver disi i hajrit qe kam pare ishte nje samsung 9500 via cl , por edhe ai qe i perdorur.

Vetem modelet me koti ketu tek ne hyjne.

Shyqyr qe mburremi me Benzat e vjedhur.

Tung

Erjon rapper

Forumium praecox

Po ndonje dyqan qe shet Humax apo Dreambox 7000s ?[/QB]
Nuk di nese ka ne Tirane por nje DreamBOX pa minimum 350 euro nuk ma do mendja te gjesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

aspahiual

Primus registratum

Para 2 muajsh pashe nje Dreambox 7000s ne Tirane te perdorur dhe ishte rreth 350$..
Se ku shitej mos me pyetni se nuk e di Tiranen /pf/images/graemlins/laugh.gif

fm78

Primus registratum

Nejse une gjeta Humax 5400z dhe dreambox 5620s per nje cmim tek 37 000 leke.

Nuk kam aq leke por ma ka qejfi ta blej ate dreambox sepse eshte i bazuar ne Linux.

Por nuk e di nese do ebj zgjedhjen e duhur dhe nuk di ku te marr me shume informacion per keto modele.Mirepres sugjerime.

Rrofshi