DIGITAL SATELLITE TV TUNERS

durrsaku

Forumium maestatis
Re: DIGITAL SATELLITE TV TUNERS

Fillimisht postuar nga NOVOCAINE_21:
[qb]Ej se desh harrova po te doni ca logs per NDS2 te Sky Italia,Pamjen e nje cam per NDS2, programe per testim,skemen e programatorit NDS2, dhe nje material prej 84 faqesh per kodemin e ri NDS2 na beni nje ze se per kete pune punojme. [/qb]
Do ishte mire sikur NDS te thyhej e te na conit ca key /pf/images/graemlins/laugh.gif

NOVOCAINE_21

Primus registratum

Ehhh per NDS po ju jap nje lajm qe ne fakt eshte optimist por qe duhet pritur per tu konfirmuar. Ky lajmi im thote qe ne muajn maj te ketij viti NDS te thyhet me ane te nje WAFER CARD shpresoj vertet te dali i vertet. Marre nga nje forum italian sa per info qe nuk i them nga mendja keto qe per ndonje mund te jene dhe broçkulla por nga ky grup TEAM ALBAKIARA dhe programatore qe po luftojne per kete gje siç jane Fracico,Linixone qe kane arritur te thyejne Mediaguard2(SECA2)ne kohet e tij te arta /pf/images/graemlins/tongue.gif . Shihemi miq me lajme akoma me te mira. I mirepres kerkesat tuaja pa asnje bezdi.Vetem se do me pelqente te ishit pak me aktiv ne kete forum.

NOVOCAINE_21

Primus registratum

Ehhh per NDS po ju jap nje lajm qe ne fakt eshte optimist por qe duhet pritur per tu konfirmuar. Ky lajmi im thote qe ne muajn maj te ketij viti NDS te thyhet me ane te nje WAFER CARD shpresoj vertet te dali i vertet. Marre nga nje forum italian sa per info qe nuk i them nga mendja keto qe per ndonje mund te jene dhe broçkulla por nga ky grup TEAM ALBAKIARA dhe programatore qe po luftojne per kete gje siç jane Fracico,Linixone qe kane arritur te thyejne Mediaguard2(SECA2)ne kohet e tij te arta /pf/images/graemlins/tongue.gif . Shihemi miq me lajme akoma me te mira. I mirepres kerkesat tuaja pa asnje bezdi.Vetem se do me pelqente te ishit pak me aktiv ne kete forum.

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Raper:
[qb] Harova te sqarohesha karte TV per kompjuter, domethen pjese kompjuterike qe lidhet me pjaten satelitore dhe kap kanale dixhitale. Nuk eshte pjese qe lidhet me televizorin [/qb]
Nje te tille a mund te gjej ne Tirane?

MLK

Primus registratum

Ne Tirane normalisht mund ta gjesh pasi ka filluar te gjehet çdo gje, megjithate me mire ta blesh jashte pasi e para nuk ke perzgjedhje, çmimet jane me te larta dhe nuk ke garanci. Normalisht nje karte tele per satelit kushton diçka te 70 euro.

AL PACINO

Forumium praecox

Ehhh per NDS po ju jap nje lajm qe ne fakt eshte optimist por qe duhet pritur per tu konfirmuar. Ky lajmi im thote qe ne muajn maj te ketij viti NDS te thyhet me ane te nje WAFER CARD shpresoj vertet te dali i vertet. Marre nga nje forum italian sa per info qe nuk i them nga mendja keto qe per ndonje mund te jene dhe broçkulla por nga ky grup TEAM ALBAKIARA dhe programatore qe po luftojne per kete gje siç jane Fracico,Linixone qe kane arritur te thyejne Mediaguard2(SECA2)ne kohet e tij te arta . Shihemi miq me lajme akoma me te mira. I mirepres kerkesat tuaja pa asnje bezdi.Vetem se do me pelqente te ishit pak me aktiv ne kete forum.

persa i perket sistemit nds,sistem i ndertuar nga shkenctare te ushtrise izraeliane, tani per tani as qe bohet fjale.
e vetmja gje qe kane mundur te bejne eshte klonimin e sinjalit internacinonal te sky ne nds
persa i perket fracico dhe linoxone nuk jane ata qe kan hap kodifikinm seca2,dhe linoxone eshte mrena
NDS eshte shumee veshtire te thyhet-MAI DIRE MAI-thone knej nga italia

durrsaku

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Ne Tirane normalisht mund ta gjesh pasi ka filluar te gjehet çdo gje, megjithate me mire ta blesh jashte pasi e para nuk ke perzgjedhje, çmimet jane me te larta dhe nuk ke garanci.[/qb]
Me poste nga jashte nuk behet gje se te pakten ne 2-3 site qe kam pare une, Shqiperia nuk ekziston fare si shtet ku mund te cohet porosia. Nqs ke noi mik te mire e ta poston ai me korrier DHL po. /pf/images/graemlins/smile.gif

[qb]
Normalisht nje karte tele per satelit kushton diçka te 70 euro.[/qb]
Varet nga lloji, nje Sky Star 2 psh mund te shkoje edhe aq, kurse Pinnacle pc-tv sat qe kam une per momentin, e bleva 130 euro :eek:

aspahiual

Primus registratum

Cuna problemi eshte ketu qe kam nje shok qe eshte ne Tirane dhe kerkon qe ta blej po nuk ka gjetur ne asnje vend...mendova se ju do dinit noj gje prandaj.
Nje skystar 2 qe kam blere une ketu ku jam me ka kushtuar rreth 70$ por nuk ka ai leverdi qe t'ja nise nga ketu me DHL pasi do shkoje shume shtrenjte...

Nqs ndonjeri di ndonje adrese te sakte ne Tirane se ku mund ta blej me tregoni qe ti luj llaf atij..

Thnx te gjitheve

AL PACINO

Forumium praecox

Kush eshte i interesuar per ndonje dekoder te markes humax,philips,nokia etj.
Moduli cam,matrix,magik,(per te per te pare DIGITALB,ku trasmeton top channel)dhe cam irdeto per ALBANIASAT
si dhe shume kanalete tjera si sky,eshume te tjera.
kush eshte i interesuar te me qoje nje mes.priv.
pasi po i heq te gjitha ato qe kam ne shpi,nuk do ngelni te zhgenjyer
ciao a tutti :wave:

fm78

Primus registratum

Kartat PCI Sky star2 nuk ka ne Tirane. Kam kerkuar vete gjithandej.

Persa i perket dekoderave, djema blini nje dreambox dhe nuk do ju duhet asnje gje tjeter .

E reja e fundit, karta e Sky SUPORTOHET nga Dreambox +emu gbox. ndoshta shume shpejt edhe mund te kete ndonje te re!

durrsaku

Forumium maestatis

Taquilla tashme kaloi ne Nagravision Cardmagedon. Screen will be black for a long time :cry:

fm78

Primus registratum

Ehh mor Duwsak.Tani na iku dhe Sky Cinema.

na ka mbetyr vetem Sky mondo, Polsat, Tps dhe Multivision per te pare ndonje gje. Sky iken perfundimisht ne maj dhe polsati po ashtu.

Duhet me ble ndonje abonim.Te ishte fillim sezoni futbollistik do kisha blere nje karte digitalb.Por tani sikur nuk ia vlen

durrsaku

Forumium maestatis

Me sa duket po shkojne njera pas tjetres, uroj qe ti gjejne sa me shpejt derman sidomos NDS, i cili duket e ardhmja e kodifikimit.
Nje karte Digitalb + Sat+ nuk do ishte keq. Une per momentin kam vetem Digitalb por ideja e pasjes edhe te Sat+ me pelqen /pf/images/graemlins/smile.gif Mbase marr kete 'oferten' e fundit, 6 muaj me 99 euro :rolleyes:

MLK

Primus registratum

Sat+ ne Shqiperi shitet 7000 leke / 6 muaj pse e blini ketej 99 euro se i bie gati 50% me shtrenjt!

exp-s

Primus registratum

se mos kane ikur vetem taquillat, edhe c+ deporte kane nja dy-tre jave qe kane ikur.
dje u mbyllen edhe tps dhe multivisionet. duhet me gjet ndonje update prape!
pune m....

arben mece

Primus registratum

Parasegjithash, pershendetje te gjithve !
Kushedi ne harrin te me ndihmoje njeri per nje problem: kam nje dekoder MANHATTAN STARLIGHT MX.
me version BOOT 2.01 , APPL 3.06A , C.A 3.03M .Nuk harri te shikoj dot paketen Dixhialb pase trasmeton ne SYMBOL RATE 32000 dhe ky dekoderi im nuk e kap. Te gjitha kanalet e tjera me SYMBOL RATE me te vogel se 30000 i kap.Ky problem edhe ne satelitet e tjere, pasi kam nje parabole diameter 1m dhe me motor Diseq 2. U futa ne sitin e Manhattanit, po gjeta nje version me te vjeter se ky imi, 3.05A ,
Me kaq sa di une duhet te jete problemi te Symbol rate...
Po qe se dikush me sygjeron diçka ( kam pare shume eksperte te mire ne forum) do ja di per faleminderit.

durrsaku

Forumium maestatis

Fatkeqesisht dekoderat e vjeter kane probleme me SR 32000. Zgjidhja e vetme eshte te nderrosh dekoder :shrug:

A

Adami

Guest

Kam nje Technomate TM-7650 dhe te gjitha kanalet qe kam me carde ( Digit alb) me iken figura cdo 3-4 min, dmth zeri rri ndersa figura ndalon/freeze.
Nuk me ndodh me kanalin My music kjo gje.
Di ndonje ku eshte problemi?

durrsaku

Forumium maestatis

Naqe per mendimin tim eshte problem i CAM-it, nuk e di nese ke Conax origjinal apo Matrix /pf/images/graemlins/smile.gif
Megjithate po te drejtoj tek http://www.alsat.co.uk/forumdisplay.php?f=4
Kta cunat jane te pergatitur madje i ke edhe ne Angli e mund te shkosh ti besh nje vizite /pf/images/graemlins/wink.gif

A

Adami

Guest

naqe te ai e kam ble dhe e nderrova se e kishte fajin software qe kishte instalu /pf/images/graemlins/smile.gif
ate qe ka alsat.co.uk e kam shok, po deshte po te baj admin te ai forum me rreth 30000 user /pf/images/graemlins/smile.gif