shumeca ketu nuk e dine si note ate(qe kerkon ti) /pf/images/graemlins/laugh.gif por nga jo note nuk ka me...e kemi ndare flamurin nga yll...ne dac ka flamur me :kiss: he e doFillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Po une doja flamur me yll /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Better then nothing :shrug:Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]shumeca ketu nuk e dine si note ate(qe kerkon ti) /pf/images/graemlins/laugh.gif por nga jo note nuk ka me...e kemi ndare flamurin nga yll...ne dac ka flamur me :kiss: he e doFillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Po une doja flamur me yll /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb][/qb]
Prandaj ka fillu ajo e imja eshte bere si çita, :idea: hidhet sa anej knej /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
5.
Behuni te shkatheta ne Krevat..pra levizni nga cepi ne cep, /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Lajmerim!!Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb]Prandaj ka fillu ajo e imja eshte bere si çita, :idea: hidhet sa anej knej /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
5.
Behuni te shkatheta ne Krevat..pra levizni nga cepi ne cep, /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
dashka me u dobesu mduket [/qb]
njeri vuanka nga mbipesha e stertepruar!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga xhoni:
[qb] hahahaha
:lol:
lum si ti qe spaske probleme me peshen,sepse shumica e femrave ne pergjithesi ankohen nga mbipesha.
une per vete jam pak fare mbi peshen normale.
181 cm 82kg![]()
figo no? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]