Dhurata per forumistet qe kemi xhan!

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Dhurata per forumistet qe kemi xhan!

Fillimisht postuar nga Iness:
[qb] Tedi, Eni nuk i pi keto gjera... Thote qe jane per "femije" si puna ime.. /pf/images/graemlins/frown.gif
Hej po eshte Breezer i ri ky? me cfare shije? Ketej nga une nuk e kam pare gjekundi /pf/images/graemlins/frown.gif
Dua ta provoj! [/qb]
Eskluzivitetin e ka Eni po t dha ajo dakort nese nuk te jep cere te them una ...

Eni_883

Primus registratum

Rrofsh lal ti cun flori ta kam thene une po e pi vetem per qejf tend kete se sic tha Iness une si pi keto Breezers se nuk jane shume t eforta. Iness keto jane breezers qe shiten ne USA me shije limoni.

llapaqeni

Primus registratum

a tju sjelli daja noi liter raki te bome vet eshte nja 21 grade po deshe ela ta sjell daja nbe ven e ta shofim iher pijen e fort pastaj te dalin syt si koqet e dashit /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

myers.jpg

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Rrofsh lal ti cun flori ta kam thene une po e pi vetem per qejf tend kete se sic tha Iness une si pi keto Breezers se nuk jane shume t eforta. Iness keto jane breezers qe shiten ne USA me shije limoni. [/qb]
Ok mi ok po kte si thu te pelqe e ????

Iness

Primus registratum

X-ray, meqe ta premtova te "gjeagjezat"...
Nje shishe shampanje per ty!
Te befte mire /pf/images/graemlins/smile.gif
1017_lg.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Po mu Iness spo m jep gjo e ?????'''' /pf/images/graemlins/frown.gif

Iness

Primus registratum

Tedo mos u merzit se per tu kam lene dhuraten me te bukur. /pf/images/graemlins/smile.gif Si te duket kjo si ide per lokalin tend. Meqe eshte i vogel dhe ka tavan te ulet, ky variant me duket perfekt. /pf/images/graemlins/wink.gif
Latte_Bar_2.jpg

Le te pime tani! /pf/images/graemlins/wink.gif

Ela_001

Primus registratum

300100104gr.jpg
kjo per Hermes se vdes te marr ere me kete arome /pf/images/graemlins/wink.gif

Kjo per Enin
spiritRomanaBlack.jpg
te pim bashke /pf/images/graemlins/tongue.gif

prashow1x2747rossonerot
kjo per Iness /pf/images/graemlins/smile.gif

Ela_001

Primus registratum

gucshoe104264nerat.jpg
kjo per iness se nuk me doli cpare /pf/images/graemlins/smile.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

marzalla se mso i shket goja na njeres tme bej nej dhurat muaaaa me rofte qe jam djal i mir une /pf/images/graemlins/tongue.gif

I love new york

Primus registratum

o helios
une s'te njof shume ty por duke u bazuar edhe ne firmen tende dhe mqs jemi tek vendi idhuratave, mendova i rruge e dy pune. si te duket kjo???
fhhc114.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BLUE PRINCESS:
[qb] o helios
une s'te njof shume ty por duke u bazuar edhe ne firmen tende dhe mqs jemi tek vendi idhuratave, mendova i rruge e dy pune. si te duket kjo???
fhhc114.gif
[/qb]
pyetje apo pergjigje eshte kjo qe me the moj e pranoj dhe me nej kembe se do jet princesh kjo:) rrofsh moj blue ne dasmen time /pf/images/graemlins/tongue.gif duket njeriu mir ska nevoj per komplimente /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

me duket se ajo e ka te zmeriluar me zumpara sumen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ineso Kjo birra o Fantastike besoj se e di . Ke ai Klubi kom ene si kto...

LaBiereDuDemon.jpg

moonlight

Primus registratum

Hajdutit te Hurmave i dhuroj nje kosh me hurma me fare ne shenje aprovimi te kenaqesise qe te sjellin hurmat, por disaprovimi te vules pseudo-sociale qe mban me krenari. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Persimmo.jpg

p.s. Plus Mjeku Popullor i Forumit tone i ka perkushtuar nje teme interesante dobise se ketij fruti 'magjik' per shendetin tone.

personazh

Valoris scriptorum

moono te paça me gjith aprovimet e disaprovimet....po ti mu po m'dobso kulturen e mbijeteses, po m'dobso anen e hajdutit tu m'thjeshtesu jeten me kshu dhurate /pf/images/graemlins/smile.gif

ps: do ta gjej dhe une nji dhurate, se qe kur kam pa filmin "Vallzim me ujqerit" m'osht fut ideja fikse ne koke qe dhurata do dhurate /pf/images/graemlins/wink.gif

moonlight

Primus registratum

hahahahahahaha
hej, ke te drejte, por dhuraten nuk e du materiale.

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] hahahahahahaha
hej, ke te drejte, por dhuraten nuk e du materiale. [/qb]
okej pra....nji xhiro me ket ktu a vje me e bo e?....
custom_work_mpf.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

hahaha, eh sa mire me njef ti mu. Ngorsha une per shpirtin tat bujar. /pf/images/graemlins/laugh.gif