Dhurata per forumistet qe kemi xhan!

Darien

Primus registratum
Re: Dhurata per forumistet qe kemi xhan!

Fillimisht postuar nga Iness:
[qb] ...(duhet te praktikoj spanjishten tani u pa puna...).
... po qe se nuk te pelqen ngjyra e rregullojme. Edhe per masen flasim.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
spanjishten mos e ki merak fare, është ishull privat, mjafton t'u paguajmë taksat spanjollëve dhe na lënë të flasim ç'të duam - mirëmbajtësit e ishullit do i punësojmë shurdhmemecë bëjmë dy të mira njëherësh - 1) nuk na bezdis njeri - 2) bëjmë bamirësi për ata që kanë patur fatkeqsi në jetë /pf/images/graemlins/smile.gif

sa i mirë që jam, sometimes i amaze myself /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shumë në rregull je me ngjyrën
happy.gif

Eni_883

Primus registratum

Darien Mardi Gras eshte kete weekend qe vjen. The party is in New Orleans I will be there /pf/images/graemlins/laugh.gif

Darien

Primus registratum

Me kaq pak kohë do jetë e vështirë ta organizoj. Shih mesazhin privat.

Guest

Fillimisht postuar nga Darien:
[qb]
Fillimisht postuar nga LaTInA:
[qb]
Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] une nje pale tanga do i beja dhurate lattines /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
lol
po ku ma di sizen ti mua tashi mos ja fut kot /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Për ty blen një nga të gjitha masat ai, që të jetë gati, mos u bëj merak. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po sikur mos kete na ajo masa ime /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
biggrin-.gif

Darien

Primus registratum

[qb] po sikur mos kete na ajo masa ime /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
biggrin-.gif
[/qb]
aw shucks /pf/images/graemlins/tongue.gif
kusur do e ketë, të shikojë tek i provon të gjitha palët një nga një dhe të bindet që nuk ka në masën tënde

Guest

eh dashnia :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif

I

insane

Guest

per Gjeken.

farmakosu biatch!!!
cannabis.jpg

Kordelja

Valoris scriptorum

per Gjeken

smily045.gif

Ky eshte gjekja perballe PC-se kur shkrun ne AF me ate qe thote Insane :eek: :mad:

Kordelja

Valoris scriptorum

Uu sorry se kjo ketiu eshte me e mire se i ka mbi dhe bari ne kaptine /pf/images/graemlins/tongue.gif
sm_hi769.gif

P.s.xhan xhan une ty re se je sweeeeeeeeeeetttttt :eek: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

I

insane

Guest

kordelja donte te vinte :

sm_hi769.gif

/pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

se mso ben vaki qe n anjera ti shkasi goja te japi per mau na nej dhurat.upupupupupup sa kurnace keto gocat mo amaniiiiiii :eek:

TEDI

Valoris scriptorum

Pse Eno me t kerkume e . Puna o ta kishe von pa bo un kerkesen ...

Darien

Primus registratum

një dhuratë për Cruel_Intentions - të shkon shum' yvo
20748.jpg

Darien

Primus registratum

Majestic,

me nënshkrimin "the double-headed eagle" duhet të fluturojë lart, ashtu si shqiponjat

nga aropllanat e vogjël, ky shkon më lart dhe fluturon më shpejt - të çon edhe në Shqipëri rehat pa patur nevojë të ndalojë rrugës për karburant

Global Express

i3_multi1.jpg
i3_multi3.jpg

Iness

Primus registratum

Iiiii Darien do ma lesh nje xhiro edhe mua kete avionin? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si shpirt qenka... me bej dhe darken dhe ma servir aty... Hmmmm... me pelqen! /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

[qb] një dhuratë për Cruel_Intentions - të shkon shum' yvo
20748.jpg
[/qb]
Darien dua dhe una nje kshu :rolleyes:

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iness:
[qb] Iiiii Darien do ma lesh nje xhiro edhe mua kete avionin? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si shpirt qenka... me bej dhe darken dhe ma servir aty... Hmmmm... me pelqen! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
dhurata që jepet nuk merret pas

Majestic më duket se nuk lexon fare këtej nga thashethemet; mendoj se i ka inat thashethemet - megjithatë, rregullojeni ju muhabetin, ftoje tek ishulli që të të marri pasagjere tek avioni

unë po vi si pilot dhe kuzhinier, insane ndihmës-pilot dhe kamarier

Darien

Primus registratum

[qb] ...Darien dua dhe una nje kshu :rolleyes: [/qb]
ku të gjendet masa ty? njëri do lodhet duke të parë hiq e vish tangat... nuk përzihem unë në këto punë /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

[qb]
[qb] ...Darien dua dhe una nje kshu :rolleyes: [/qb]
ku të gjendet masa ty? njëri do lodhet duke të parë hiq e vish tangat... nuk përzihem unë në këto punë /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
masa ime eshte zgjeruar shume kohet e fundit kshu qe kij kujdes se te rrafa /pf/images/graemlins/tongue.gif