Re: Dhuna verbale
psh brenda nje teme
Emin3m
I/e sapoardhur
Anetar/e # 4862
Shkruajtur më 03 Shtator, 2003 01:09
--------------------------------------------------------------------------------
...
Te votosh eshte gje e madhe, eshte liri mendimi, eshte edhe shprehja e vullnetit tend te pavarur, por Boll ju Hajdutet qe mbetet duke therritur "kapeni Hujadutin", boll, se eshte per te uleritur edhe njekohesisht per te qare, kur ju sheh ju qe flisnin e denigroni cdo gje te bukur qe eshte arritur ne Tirane, apo ne Shqiperi.
...
Calgary
I/e sapoardhur
Anetar/e # 4758
Shkruajtur më 03 Shtator, 2003 08:03
--------------------------------------------------------------------------------
Pa shiko pa shiko FRESH-isti Eminem qenka gjalle. Mos ma trego skenen se e kam vete parasysh: Edi Rama shkon ne mengjes ne zyre dhe hap komjuterin tek "albaforum" Blendi Gonxhe dhe nje staf i ngushte qe perpara disa muajsh ndodheshin tek qendra IOM per trajtim pas eksperiencave te trotuareve te Milanos, qeshin dhe pergezojne njeri tjetrin dhe nuk arrijne dot ta fshefin kenaqesine qe shoku "Eminem" (mbiemri i vertete sigurisht i mbaron me ..aj)i ka nderuar.
vazhdon me pak ironi
Shoku Eminem per sqarim tani: Ka raste kur shiu bie dhe vete dhe ai Saliu i poshter nuk ka se c`ti beje. Besoj se e mban mend ate barcaleten Labe: Erdhi njeri nga puna dhe gjeti gruan me dike ne shtrat. Mbylli deren perseri dhe doli rrugeve duke share "A Sali Sali dhe kete ma bere"
dhe pastaj ne dhune
Eminem njerzve si ty historia po i jep mundesine e fundit te rrine urte dhe te mos flasin dhe vetem te korrin frutet e fares se injorances qe keni mbjellur per 50 vjet.
akoma dhune
Hej cer na ka gjet ere, Emin3m is rhyming O Tiron Tirona!!! (you ryhme like shit by the way...)
Shko ore meso te shkruash njehere, te piqesh pastaj, dhe pas disa vitesh perpjekje te fillosh te shkruash per politike, sepse nuk ia paske haberin fare; pastaj ke b*the ti te vleresosh ato qe thote Calgary, per moralin e Edi Rames? Qe ne momentin qe ti mbeshtet Ramen, ti nuk ke goje te flasesh me per moral, as ti as Helena e asnjeri tjeter, sepse mbeshtesni hajdutin, te papergjegjshmin, njeriun antifamilje (apo jane kthyer ne vlera ne shoqerine moderne keto?)...
dhe keto ishin nga me te zbuturat te perdorura tek politika
por kjo eshte vetem pershtypja ime
/pf/images/graemlins/laugh.gif kuptohet qe nuk do citoj rastet kur UNE kam perdorur dhune verbale /pf/images/graemlins/laugh.gif