AHhahahahahhahahhahahahhahahahahahahahhahahahahha
Po mor INIT ty tkam BIG...
Nga fotoja dukesh Scarry,edhe Burgu pak si Dark,e po me hin frika..
Kshu qe jo TI...po mendohem njiher..![]()
![]()
Ahahhahahahahhahahahahahha po jo mo se taLLLEM un ty te dua neEhhhh, mos e ki merak se vi dhe te takoj here pas here .... ( Te sjelle dhe portokalle, kuptohet se per ty e hec dhe masken ... )![]()
Jojo nuk e ekspozoj ne Burg Ate Gjuhe te bukur,me kontraste,ngjyra,dheUne do te doja Mandin, te rrinim te debatonin gjithe diten aty per gjera te ndryshme
dhe Meggin ne qeline djathtas qe te mesoja pak Shkodranshen, gjuhen e Fishtes
Mire si te deshirosh ti, do gjej ndonje polic te ma qaje hallinSHko gjej ndokend tjeter ti,se une svij ne qeli fare,Me nxjerr INIT nga burgu...![]()
Jojo Se Ska korrupsion Ketu...Mire si te deshirosh ti, do gjej ndonje polic te ma qaje hallin
Spo them per korrupsion, thjeshte doja te kaloja me ate kohen ne qeliJojo Se Ska korrupsion Ketu...PO thoja INITI do me ncjerre nga burgu se e kam Avokat me Emer...
![]()
Eheee ...Spo them per korrupsion, thjeshte doja te kaloja me ate kohen ne qeli
Ore Enea,Une do te doja Mandin, te rrinim te debatonin gjithe diten aty per gjera te ndryshme
dhe Meggin ne qeline djathtas qe te mesoja pak Shkodranshen, gjuhen e Fishtes
Ne fakt une e kisha per te lene ne krah te majt ty, po mqs Megi nuk do te vije kalo ti ateher !O
Ore Enea,
Po na fute ne burg me cuna e vajza bashke, te pakten mos me ler ne qeline djathtas e bejme muhabet qe aty![]()