FENIKSI
Forumium maestatis
Kërkoj ndjes !hmmmmmmmmmmmmmmm kam nje jete te shkelqyer mos ma ndill

Kërkoj ndjes !hmmmmmmmmmmmmmmm kam nje jete te shkelqyer mos ma ndill
Ska gje lal shaka po bejmeKërkoj ndjes !![]()
Ska gje lal shaka po bejme
hahahahah Bugace Elbasoni hahahha Buk me Buk vetem se ka pak gjalp. Nuk e pelqejKush eshte ne 'qeli' sot? se kom sjelle 'bugace elbasoni ''![]()
Hehehe po kastile e thachahahahah Bugace Elbasoni hahahha Buk me Buk vetem se ka pak gjalp. Nuk e pelqej
Thac hmmmmmmm si katunaret bej shaka lolHehehe po kastile e thacse as mua sme pelqen
![]()
Jo mi jo kisha fjalen per shprehjen qe perdore "THAC" vetem katunaret te shqiperise se mesme e perdorin kete fjale Lolloooool...
Pse ore te pelqesh dicka tradicionale quhesh 'katunar/e '' ne shqiperi? se dija![]()
Buk e kos ske fuqi lali, po te jesh i martuar kurriz me kurriz fle pastaj se ske takatBukën e siguruam të paktën .....
unë po sjell pak kos ...
kështu do e shtym me buk e kos ....
![]()
Po vjen qe po vjen, bashke me bugacen na sill cigare mos harroKush eshte ne 'qeli' sot? se kom sjelle 'bugace elbasoni ''![]()
Po ne qeli nuk shkohet me nusen plako ....Buk e kos ske fuqi lali, po te jesh i martuar kurriz me kurriz fle pastaj se ske takat![]()
Asaj si dihet lolPo ne qeli nuk shkohet me nusen plako ....
Ndoshta me dashnoren dhe kosi eshte ajka e dashurise ....![]()
Duhet dhe gjethja lal se duhet me kursy jemi ne krize hahahahahahhahOre un thashe bugace jo gjethe fikupupu ju paska zen e akoma qenki nen efect e saj
![]()
Dhe Adami dhe Eva me gjethe fiku e ndërronin shtatin ....Ore un thashe bugace jo gjethe fikupupu ju paska zen e akoma qenki nen efect e saj
![]()
Shyqyr qe skan pas nje skuader pushkatimi, ti thonin grini duart lartDhe Adami dhe Eva me gjethe fiku e ndërronin shtatin ....