dhe ditelindja juaj nesht me daten

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
jo nuk jam tu thanë kurgja as tu idhnu.
por shenjen e horoskopit njeriu e krijon vetë.
ka shumë njerëz qe me sjelljet e tyre ju përngjajn shum kafshëve.

Hektor12

Locus omnem
Shif fol per ca te kesh e the daten OK ... une se vura kot shenjen e Horoskopit Kinez se e do dikush keshtu komentet ti beji me ndonje te tarafit tend OK ndonje pallosh groshe apo injorant ...

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Hektor12
HipHop-Girl
S.R.KECA
Jena ba -Sikur 3-Musketart.
jemi ba protoganista të forumit.
mvjen mirë,kaniher po kemë përgjigjje jo të mira,por ky është forum,unë kritikat i marr për të mirë nga cili do antar sado qe ndoshta janë edhe të pahishme...

Hektor12

Locus omnem
ore une rri per qejf jap pergjigje kujt te dua e kupton qe sdua te futesh e te me komentosh mua se ee man mend ca ke thene ke shprehjet filozofike qe e kishe me mua ... ik tashi daten e postove shnet

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
unë me tkalumet mirrna vetum në shkollë kur spjegoj për histori,
kshtu mirrna vetum me jetën e ardhshme menoj për nesra e jo shka uba sot.
ty mos tu dokt skam shkat baj.
shum her tkum po qe filozofon mirresh me kozmetik,mirru me realitet e jo me fjal të mdhaja.
kuna ti vyn adresa jem unë ja jap sakt nga jam ku jetoj ku punoj në cilën shkoll jap msimë.edhe e priti.

Hektor12

Locus omnem
PO qe sme intereson fare adresa jote as me hyn ne xhep, po shif posto per qejf tat pse kruhesh , jeta eshte filozofi dhe quhet filozofia e jetes, sa per kozmetik kujdes kur i hedh llafet se ti verte je toc po llafet i adreson bukur mire ... keshtu shif bej qejfin tat une timin ana praktike reale eshte problemi im , ketu jemi ne realitet virtual OK bej postimin ik jep mesim eduko brezin e ri ... sme duhet asgje tjeter as ma ndin per ty