DESHIRA E FUNDIT

Guest
Re: DESHIRA E FUNDIT

Fillimisht postuar nga Piramida:
[qb]
Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]one hard f... qe te vij ne vete /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o matilda po ti nuk u mbake fare moj zemre /pf/images/graemlins/wink.gif :tipsy: [/qb]
po me bajt dot te lumte /pf/images/graemlins/laugh.gif

roald

Primus registratum

una canna!!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash:

Guest

Deshira e fundit???????S ate keqinj qe jemi mo aman... po une kam akoma ato te parat ju na coni tek e fundit.
mbildhni kallaballekun mos na futni ne sherr para kohe!

KATALLANI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb]Deshira ime e fundit hmmmmm
te kridhesha njiher ne fundin e oqeanit
ne nje nate te ftohte dimri, ndoshta do i rezistoja vdekjes.......

Vdekja, kapitulli final i librit te jetes...[/qb]
Sikur te isha edhe una atyja!!kishim per te realizuar"TITANIC 2".Vetem se kesaj rradhe do vdisje ti ene una nuk do te te harroja per tere jeten.ihihihihiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif kiss... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Putrako, a me merni dhe mu per kameraman re? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kisses! /pf/images/graemlins/smile.gif Petronises re jo ty! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ej po siku te vija dhe una ndihmes kameraman ose fotograf si mendon? :cool:

roald

Primus registratum

do ne e thuash persen para se ta japim :confused: :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Thug_Babe

Primus registratum

Kjo tem me fut pak siklet,pasi sme pelqen ta mendoj diten e fundit edhe pse e di qe do vije.
Deshira ime do ishte :Te isha e rrethuar me te gjithe te dashurit e zemres, e te shkoja ne boten tjeter e lumtur dhe e kenaqur nga kjo jete. /pf/images/graemlins/angel.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

eshte e mundur te kem disa deshira te fundit ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif
se e kam listen e gjat edhe nuk di ke te zgjedh te paren /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ta boj i here ne hone e ta jap ne direkt CNN /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj te ma heqin tubin e oksigjenit /pf/images/graemlins/tipsy.gif

MLK

Primus registratum

Ke qene ndonjehere ne hene ti moj /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

deshira ime e fundit do ishte te shihja MLK-n duke i hequr tubin un /pf/images/graemlins/laugh.gif (je diraispas oú je te le metterais apres /pf/images/graemlins/lol.gif )

MLK

Primus registratum

Shi shi dreqi pse tub ja vune emrin tij? nejse pa emer mos e lej po he /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/crazy.gif o bo bo e transformove krejt ate qe thashe si gjithmon /pf/images/graemlins/laugh.gif
e kisha per tubin e oksigjenit un /pf/images/graemlins/laugh.gif
pse ku te shkoi menja ty /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Ti e din qe oksigjeni ne hene eshte ne forme te lenget apo jo se nuk gjendet ne natyre, keshtu qe kujdes mos mbytesh