Derbi Partizani - TIRONA

Guest
Re: Derbi Partizani - TIRONA

Fillimisht postuar nga DFV:
[qb] IDIANO-XHONS, Tirona 10 pike para Partizanit kur pothuaj po mbaron faza e trete, mendoj se tifozat e Tirones kane te drejte te gezohen.

Eshte ecuria e kampionatit ajo qe te gezon, se kur fiton kupen gjithcka duket e natyrshme dhe asgje me shume!!!! [/qb]
E kam ndjekur vite me radhe ne shkallet e stdadiumit ekipin e Partizonit bashke me Lapraksit dhe Ekipin e Tirones e urrej pa mase,por kete rradhe ke te drejte gati ka mbaruar.

DFV

Primus registratum

INDIANO-XHONS me vjen keq , por me duket se te pakten per ne qe jetojme jashte Shqiperise, ka ikur koha e urrejtjes.

Ja shoh amerikanet shkojne ne stadium pine birre ,kenaqen dhe ne se humbet ekipi i tyre nuk e rruajne shume!!

Me duket se e kane mire!!

Guest

DFV Nuk e kam pare ndeshjen Partizani Tirona,por kam degjuar qe ka pasur nje ngatrrese dhe ka mundesi qe te kthehet ndeshja, a eshte e vertete?

DFV

Primus registratum

Po. Nga ato qe kam lexuar ne gazete, flitet per nje gabim teknik te gjyqtarit te ndeshjes.
Ai ka nxjerr kartonin e verdhe per te dyten here
ndaj nje lojtari te Tiranes kur mbas kesaj duhet ta kishte shoqeruar me karton te kuq,gje qe sipas rregullores quhet gabim teknik dhe per gabime teknike ndeshja duhet te zhvillohet perseri.

Pikerishte kete kane shfrytezuar drejtuesit e Partizanit per te kerkuar anyllimin e ndeshjes.
Megjithete nuk besoj se kjo do te realizohet, jemi ne Shqiperi dhe jo ne Itali apo Angli.
Te pakten keshtu mendoj une. Te shohim!!

amaro2004

Primus registratum

me keqardhje ju informoj se ndeshja nuk do riperseritet. Gjyqtari u denu 4 muaj por rezultati u fiksu 0:1.

Para PARTIZONI /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

Guest

Fillimisht postuar nga amaro2004:
[qb] me keqardhje ju informoj se ndeshja nuk do riperseritet. Gjyqtari u denu 4 muaj por rezultati u fiksu 0:1.

Para PARTIZONI /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Kesaj i thone me i dhone kampionatin Tirones me zor me sa kuptoj.

amaro2004

Primus registratum

une vete jam tifoz i Partizanit dhe isha ne stadium te shtunen por me thone te drejten lujtem shume dobet (edhe Tirona ishte cope cope). Kete kampionat e kemi humb vete duke lene pike me Peqinin, Lushnjen, Shkodren etj etj. Qe kur iku Klodian Duro Partizani mori fund. Le te shpresojme tek brezi i ri por deri atehere do duhen akoma 2 ose 3 vjet. Tirana eshte ekipi me ne forme per momentin por edhe me i plakuri. Ky do jete kampionati i fundit qe do fitoje per dhjete vitet e ardhshme. Mbaji mend keto fjale.

Forca PARTIZONI /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

DFV

Primus registratum

INDINO_XHONS, une te thashe se ne nuk jemi Itali apo Angli qe te zbatohen rregullat!
Kuptohet ne Shqiperi kush paguan me shume merre edhe me shume, prandaj mos u merzit se keto pune keshtu e kane!
Prandaj them une se duhet te behemi si amerikanet qe se rruajne tocin shume ne se humbasin ose fitojne ,por per ta eshte birra dhe qejfi kur ven ne stadium.

Guest

Fillimisht postuar nga DFV:
[qb] INDINO_XHONS, une te thashe se ne nuk jemi Itali apo Angli qe te zbatohen rregullat!
Kuptohet ne Shqiperi kush paguan me shume merre edhe me shume, prandaj mos u merzit se keto pune keshtu e kane!
Prandaj them une se duhet te behemi si amerikanet qe se rruajne tocin shume ne se humbasin ose fitojne ,por per ta eshte birra dhe qejfi kur ven ne stadium. [/qb]
E di qe nuk e ke keq fare ti.