Derbi Partizani - TIRONA

Ramon

Primus registratum
Derbi Partizani - TIRONA

Te shtunen luhet derbi, votoni sa gola do shenoj TIRONA! Po s'pertut shkruni dhe dy llafe!
Rrofshi.

disku

UNI
Re: Derbi Partizani - TIRONA

Miqe qe sondazhi osht i cuditshem...por un spo kuptoj i gjo...
Pse duhet me e hap me 2 forume te ndryshme grupo??? :confused:

B

briiigi

Guest

Sepse ai eshte ne Denial, dhe nuk e kupton qe po per tu rraf kishte Tirana...edhe sikur ne 100 forume te ndryshme te shkrunte ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

Forza Partizani!
megjithese po beje afersisht 3 vjet qe nuk i shoh asnje ndeshje,qomunque forza partizani!

gezim lame

Primus registratum

X-ray edhe interist edhe ma partizonin sikur s'ka lezet me duket... leje hiq dore nga njona i nga tjetra me te dyja s'ka kuptim... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Admir

Forumium maestatis

Po afron ballafaqimi tjeter. Partizani-Tirana me duket se do luajne prape kete te shtune qe vjen, dmth me date 6 Dhjetor. Rinovojeni edhe 1 here sondazhin po patet mundesi, ta shofim c'mendon grupi.

disku

UNI

Po ti cdo ktu mer? Ti sje as me partizonin as tironen...Pastaj kjo seshte liga 2 ere ska beslidhje knej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Parashikimi im
partizoni 3
tirona 0

henri

Primus registratum

kam pershtypjen qe do ti shtypim morrat e kuq
:rockband:

Kordelja

Valoris scriptorum

O Uniiiiiii kishte marre tirona nje portier tironc puro :lol: ishte i zi nga koka ke komet dhe floket i kishte me rodhe :lol: ma konfirmun qe ishte nga familje vjeter tironce :lol:

Pyte cik ximin mos e njf ai :lol:

Po mire mer cuna s'bonin dot nonat tironce nje portjer tironc aaaaaaaa :lol:

gezim lame

Primus registratum

Sa doli neshja ate na thuj Korde ajo ka rendesi te tjerat i rregullojme me vone.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Je edhe ne tirone na e gjej pak rezultatin.. :wink: :rolleyes:

Kordelja

Valoris scriptorum

Rezultati qamet i thelle :lol: i kishin zhdep se vune ne pune edhe portierin per me na trem sulmusat :lol:

Goxhaaaaaaaa taktike :lol:

gezim lame

Primus registratum

Kishte fitu partizoni me i llaf ... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

C'na ka gjet edhe kur hajne dru s'ju rri ajo e shkreta rehat /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

DFV

Primus registratum

Rezultatet
Rezultatet

Tirana-Partzani 1-0
Flamurtari-Vllaznia 1-2
Lushnja-Dinamo 0-2
Besa-Shkumbini 1-0
Elbasani-Teuta 1-1

Admir

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Po ti cdo ktu mer? Ti sje as me partizonin as tironen...Pastaj kjo seshte liga 2 ere ska beslidhje knej /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Uni.
You can change wives, religions or political ideas, but you cannot change the team you support!
FORCA BESLIDHJA!!! :thumbsup:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga ximi:
[qb]C'na ka gjet edhe kur hajne dru s'ju rri ajo e shkreta rehat [/qb]
Xhaja im thoshte sa her dilte ne ekran portieri tirones un kujtosha se iken dritat :lol:

Logos pikerisht pra ca do knej ka ne te kryeqytetit kjo eshte kategoria e pare jo e dyta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Admir

Forumium maestatis

Tu pergjigja ngaqe mu drejtove, se per derbin qeshe duke fol. Si nuk mu ndave mor burre.

Kordelja

Valoris scriptorum

Logos, ti e ke citu Unin, ti ke qene pas Unit kshu mos i thuj qe nuk iu ndave /pf/images/graemlins/laugh.gif apo do me u kap pas Unit me dale nga kategoria dyte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Admir

Forumium maestatis

shife ne kjo, une s'u perziva fare fillimisht. Unit i hangri ajo. Vecse mos dalte BESLIDHJA ne te paren se llom ka per ti ba edhe Tiranen, edhe Partizanin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Ore lugat pa firme...un thjesht te thash cdo knej ti ti krruhesh vet...edhe pastaj jam une ai qe te rri mrapa....
Pastaj pranoje vdes ti me u krrujt me njibrireshin /pf/images/graemlins/laugh.gif