Delegacioni Kosovar nënçmoi femrën muslimane me Mbulesë!

Delegacioni Kosovar nënçmoi femrën muslimane me Mbulesë!

<span style="font-style: italic">..delegacioni anulon vizitën në gjermani përshkak të veshjes islame ..</span>

<span style="font-weight: bold">Një delegacion Kosovar,të kryesuar nga OSBE-ja,për një vizitë në Gjermani,anulon këtë vizitë për arsye se përkthyesja ishte Femër muslimane me Mbulesë!!!</span>

- Diskriminimi i vlerave s`paska kufij!
- Ajo,motër muslimane u nënçmua,sepse thjeshtë ishte e mbuluar!!
- Sherif Konjuca,kryesues i delegacionit kosovar,arsyetonte se:
<span style="font-style: italic">&quot; Kemi anuluar vizitën përshkak se përkthyesja ishte një femër me mbulesë,dhe ne i takojmë evropës e jo azisë&quot; ...</span>
- As idiotizmi s`paska kufij!!

<span style="font-weight: bold">.. Ju lutem të debatojmë rreth kësaj dukurie që shpesh po ndodh,që veshja e femrës muslimane të nënçmohet e të fyhet ..</span>

edoni

Primus registratum
Re: Delegacioni Kosovar nënçmoi femrën muslimane me Mbulesë!

o Amar ti lutu zotit tand dhe ishalla te bofte mire...po zoti yte nuk na solli lirin por Klintoni keshtu qe te lutem mos e ofendo njeriun i cili e solli lirin ne Kosove.Une nuk e di a je i Kosoves a jo se po te ishe ne Kosove ta kishin hek flamen njerezit sepse si po me duket ti koke njoni prej atyre qe shkojn ne Arabi Saudite qe WAhhabizohen dhe vijn ketu me na mesu se cka eshte Islami.Po te ishin musliman te mire ne Arabi nuk do ti shtypeshin femra si te ishin shtaze,bile bile edhe shtaze trajtohen me mire.Sa i perket ARBEN XHAFERIT bile bile ai ka emer shqip e jo si ti ARAB.Neve ketu ne Kosove nuk na duhen asi njerez qe deshirojn qe me na tregu se cka eshte islami dhe se si duhet te jetojm dhe se cka duhet te veshe femra sepse eshte e drejta themelore e saj qe te veshe ckado qe deshiron ajo.

Triumfi

Primus registratum

<span style="font-weight: bold">Fillimisht postuar nga Damastion:
...po zoti yte nuk na solli lirin por Klintoni</span>
O laik,pasi te behet klintoni yt dhé pas vdekjes,kush do te shpetoj ty?

<span style="font-weight: bold">..Po te ishin musliman te mire ne Arabi nuk do ti shtypeshin femra si te ishin shtaze,bile bile edhe shtaze trajtohen me mire.</span>
Kshtu e kupton ti,sepse shtaza nuk sheh pervec si shtaz!!
smash.gif

<span style="font-weight: bold">...eshte e drejta themelore e saj qe te veshe ckado qe deshiron ajo.
</span>

Kete fjale e the me vend!
Po pse ore ata ia mohuan te drejten e veshjes perkthyeses qe ishte me delegacionin ?? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

AskushiuS

Primus registratum

Une mendoj se zoti Sherif Konjuca ka vepruar shume mire dhe shume drejt.
Ai eshte treguar progresist dhe largpames !!!
Le ta ndajme politiken nga feja dhe ta hedhim
vallen ne Gjermani per intersat kombetare.

p.s Dy vjet ikin shume shpejt te dashur vellezer,
por per me teper mos harroni nga ju erdhi
liria.(lindja apo perendimi)

amar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Damastion:
[qb] o Amar ti lutu zotit tand dhe ishalla te bofte mire...po zoti yte nuk na solli lirin por Klintoni keshtu qe te lutem mos e ofendo njeriun i cili e solli lirin ne Kosove.Une nuk e di a je i Kosoves a jo se po te ishe ne Kosove ta kishin hek flamen njerezit sepse si po me duket ti koke njoni prej atyre qe shkojn ne Arabi Saudite qe WAhhabizohen dhe vijn ketu me na mesu se cka eshte Islami.Po te ishin musliman te mire ne Arabi nuk do ti shtypeshin femra si te ishin shtaze,bile bile edhe shtaze trajtohen me mire.Sa i perket ARBEN XHAFERIT bile bile ai ka emer shqip e jo si ti ARAB.Neve ketu ne Kosove nuk na duhen asi njerez qe deshirojn qe me na tregu se cka eshte islami dhe se si duhet te jetojm dhe se cka duhet te veshe femra sepse eshte e drejta themelore e saj qe te veshe ckado qe deshiron ajo. [/qb]
-----------------------------------------------

EEE NJEHERE HOXHES I ISHTE FIKUR VETURA DHE PER TA NDEZUR DUHESHTE QE DIKUSH TA SHTIJE,NE ATE MOMENT KALUAN DISA TE RI( SI PUNA JUAJ,PERPARIMTARE DHE PRO EVROPJAN) DHE HOXHA IU LUTE QE TA NDIHMOJNE ,PASI QE E SHTYNE VETUREN DHE AJO U NDEZ ,HOXHA I FALEMENDEROJ DHE SA BERI QE TE NISET ATA I THANE ; O HOXHE PSE NUK E LUTE ATE ZOTITN TEND QE TA NDEZE VETUREN??,HOXHA UA KTHEJ PERGJEGJEN: UNE E LUTA ZOTIN TIM E AI ME THA JA KU I KE KETA KUAJT E FUQISHEM LE TA SHTYNE ATA DHE VETURA DO NDIZET.
JO NUK JAM I KOSOVES PO EDHE TE ISHA ZDO TE NDODHTE GJE SEPSE MOS THEM TE GJITHE KOSOVARET,POR DISA PREJ TYRE E TREGUAN VETEN E TYRE GJATE LUFTES,E DIME SA TRIMA JANE ,KREJT MAQEDONIA ,SHQIPERIA DHE E GJITHE BOTA PRANUAN REFUGJATE KU SHUMICA ISHIN TE MOSHES ME TE MIRE PER LUFTE POR ATA IA MBATHEN DHE FJUUUUUU REFUGJAT.
UNE ASNJEHERE NUK KAM QENE NE ARABI DHE AS QE DUKEM SI ATA WEHABISTAT POR JAM NJERI NORMAL SI KREJT TE TJERET.
PASI QE TI JE SHUME E DITUR DHE DIN SE CFAR BEJNE ARABET NE ARABI ,ME SIGURI TI KE QENE ATJE DHE DIKUSH TE PASKA SHTYPUR MIRE &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; .
HEHEHE ARBEN XHAFERI??, AI ESHTE SPIUNI ME I MADH QE KA PASUR SHQIPTARIA NDONJEHERE,ME MIRE ME EMR ARAB E SHQIPTARE I VERTET SE SA ME EMER SHQIPTARI DHE ME PUNE SHKAU. E DIME NE KUSH ESHTE ARBEN XHAFERI E DIME SHUME MIRE ,MOS U MERZIT TI &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
E DI JU KOSOVARET JENI SHUME TE MENCURA JU NAME KENI LENE NEPER BOTE NDONJE DITE DO TJU JAPIN SHPERBLIMIN E NOBELIT PER VESHJEN TUAJ TE BUKUR
kiss.gif

.

Triumfi

Primus registratum

<span style="font-style: italic">Te lutem 'amar' pa ofendime dhe përgjithësime,dhe të lutem ulë shkronjat!</span>

të lutem për mirekuptim vëllau &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Triumfi

Primus registratum

<span style="font-style: italic">Të lutem 'amar' pa ofendime dhe përgjithësime,
dhe të lutem ulë shkronjat!</span>

Të lutem për mirëkuptim vëllau &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

edoni

Primus registratum

Amar si po me duket ti koke i maqedonise...po ti Amar a din se kush e beri luften ne maqedoni...do te ishte absurde dhe qesharake qe dikush te merr seriozishte pas ketyre argumenteve primitive dhe klanore te cilat ti i tha.sepse provincializmi me te cilin jane duke te ushqyer disa 'patriot' te pamundeson qe te sheh dicka me shume se fshati apo mahalla yte.une mendoj qe teste te IQ duhet te behen nga ana e albaforumit keshtu qe te parandalojn debila si ti te marrin pjese ketu dhe te perhapin Kuazi Islamin.E ke te drejte une kam qene ne Arabi Saudite dhe kam pa se cfare njerez jane ata.Njerez te pamoralshem dhe dembela me te medhenj ne bote.As qeni nuk i han...Kosova dhe Shqiperia dhe te gjithe Shqiptaret i takojn civilizmit evropian e jo gadishllit arabik.

Triumfi

Primus registratum

<span style="font-weight: bold">- Pse mbulesa e 'murgëreshave'(motrave të nderit)nuk i bënë përshtypje askujt se si janë të mbuluara dhe trajtohen shumë normal dhe me plotë respekt,e kur është rasti te 'muslimanja me mbulesë' shikohet me nënçmim apo si diçka jonormale !?</span> &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

... me nderime

edoni

Primus registratum

O Triumf i Kaqanikut legjendar une nuk mund te diskutoj me ty per nje send per te cilin ti je bindur 100%.Eshte nje thanje e shkurt dhe shkon keshtu &quot;Nuk mund ti tregosh Zhabes per bukurin e Oqeanit sepse Zhaba nuk din asgje perveq lloqit&quot;.

Triumfi

Primus registratum

...ti je bindur 100%.Eshte nje thanje e shkurt dhe shkon keshtu &quot;Nuk mund ti tregosh Zhabes per bukurin e Oqeanit sepse Zhaba nuk din asgje perveq lloqit&quot;.</span>
.. trego pak respekt!
.. sikur t`kishe diçka për t`shtu,do t`a kishe thënë patjeter,sepse tipi yt me qëllu edhe m** e hanë veç mos me ngel pa kurgjë ..
smash.gif

Triumfi

Primus registratum

... une nuk mund te diskutoj me ty ... </span>
.. leri trikat tua idioteske,nëse don m`u llafatos shkelja te ndonjë zonë pa cenzur pasiqë nuk ke aftësi me diskutu,se edhe qenkam i bindur 100%
lol.gif

u74

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bona:
[qb] se kuptova kurre pse muslimanet duan ti mbulojne femrat???????????

nje mendim imi eshte qe kur te shkojne mulimanet me to mos te njihet se kush shkoi?

kur me hiqen muslimnet e ndershme me vjen per te vjelle???????

plot femrat kosovare ne NY kur jane ne shtepi sillen si qingja dhe kur dalin jashte o none o none.
vishen si zezake , i kam pa ne aeroport kur po shkoshin ne katund me belly perjashta. me vinte me pyet kush ju pret mas avionit kali per te hyp neper male.

mulimanet para se te mbulojne surratin femrave te tyre ti ushqejne me buke njerzit e tyre ne fillim.

pse muslimanet jane me te varfrit ( pse shqiperia e vetmja eshte me e varfera) ??????????
e di pse se nuk punojne fort por rrine tu llap keshtu kemi qene ne 11000000000000000 vjet me perpara e ashtu.

me tu dasht nje operacion per nanen tande ku ke dash me e bo ne usa apo ne gjermani ku gjithe doc jane katholic apo cifut (usa) apo do me ia bo ne turqi apo ne egjypt.
mos harro qe ato qe predikojne muslimanizmin atje jetojne si lorde ne mes te parisit a ne mes te manhattenit dhe kur kthehen ne vendin e tyre iu pershperisin ne vesh allah robve dhe ato harrojne qe te kerkojne buke pastaj por flasin per musimanizmin dhe mbulojne koken e barkun e mbajne bosh.

ne shqiptaret ( e shqiperise )muslimanizmin e kemi dhurate nga turqit , nga njerzit me dallkauke ne bote qe i mbyllin grate e veta ne celes dhe ju luan mustaqja nga te tjerat.

jane treguar shume te mencur ata qe e kane pezulluar qe ajo perkthyesja qenka mbuluar ashtu. bota na konsiderojne ne si musliman ne evrope e ne s'kemi pse tia kujtojme me.

para se te me kthesh pergjigje shko lexo i here historine e shqiperise para 1000 vjeteve e knej deri sa erdhi turku sa musliman ishim ne. [/qb]
thumbsup.gif

Dita nje mije tu befte moj bona !
Nganjehere asgje nuk te jep dhimbje me shume se e verteta...,por eshte i vetmi ilace qe i heqe qelbin &quot;plages&quot;.

bona

Primus registratum

triumph

pse thirre ti idote e the kaq tru kam s'me vjen cudi te thuhet nga nje musliman.

bosi ne pune, professori ne klase, miqte e mi katholic apo cikut kurre nuk do te me flisnin me ate gjuhe qe flet ti megjithese ata me konsiderojne mua muslimane se jam shqiptare.

mu pergjigj facteve:

1- shqiperi= ( musliman ne koken tende) varferi, skamje
2- vende arabe e kush practicon muslimanizen= varferi
3- familjet e atyre qe predicojne muslimanizem e i thone te tjereve vrisni vete jetojen ne luxury( hajde zemra ime shifi vete- ose shk one champs elizee dhe shif ku jeton goca dhe gruja e yeser arafatit.
4- femrat kosovare hiqen si qingja ne shtepi dhe ne rruge vishen si prostituta
5- ku practiocohet katholic ka perparim, progress
etj etj.
6- mulsimanet vdesin per te kopju i cik perendim e kane qejf me fluturu me avion, me jetu si njerez . pse ikin ata nga vendi i tyre pra. pse keto arabet ketu bene namin kur i ktheu usa mbrapsht, a nuk e urrenin ata usa.

kete radhe mos fol me epitete
kundershto factet qe i di e gjithe bota.

PS: largqofte po pati familja jote nevoje per medical intervention coje ne usa, germani, england. kurre, kurre ne lindje.

PSS: muslimaneve u vlon gjaku kur ju thua realitet , une per vete kam ndryshuar.

une_une

Primus registratum

<span style="font-weight: bold">Per cilen padrejtesi e paskeni fjalen juve ju qe Islami do ndreqi?</span> Per ate te Collin Powell (US State Secretary) lindur dhe rritur nga nje familje emigrantesh zezake nga Jamaica qe sot komandon politiken e jashteme te SHBA?
Te asaj Condolezza Rice qe 25vjet sdo kishte menduar te ishte security adviser e SHBA?
Te atyre zezakeve qe sot po ecin me hapin e te bardhit sot ne US? Te miliarda dollareve vendet kristiane iu japin vendeve te varfera qe &quot;cuditerisht&quot; mund te jene myslymane.

Per ke padrejtesi po behet fjale?

A te mjere juve! Nuk e shikoni si po sulmohet Islami nga cdo ane dhe nga cdo cep si gangrene e njerezimit? me renien e perandorise osmane thote njeri. Sepse nuk mund te masakrohen 1milione njerez sepse nuk deshironin te ktheheshin ne Islam ne Armeni.

Dhe nga vete myslymanet po te doni! Shembull Kosova!

<span style="font-weight: bold">Sot ka padrejtesi! Por jane 100 here me pak se cfare ishin dje. Islamizmi eshte shkopinj nen rrota te civilizimit.</span>

Kadareja ka thene dhe deklaruar &quot;<span style="font-weight: bold">Fatkeqesia me e madhe qe i ka ndodhur shqiptareve eshte dhe Islami</span>&quot;

Kosova dhe Kosovaret jane pjese e Europes, shpirterisht dhe gjeografikisht. Boll me kete fe arkaike te mbushur me prova qe vetem mjerim dhe injorance sjell.
Ke nje lindje te mesme <span style="font-weight: bold">prove teper konkrete</span> qe njeri me veture prej floriri e tjetri nuk po flas se sa modern mund te quhet te hash me pjate balte te lare me uje te papastert. Mjafton te thuash se vetem Islami eshte dija e tyre.
Megjithese jane analfabete akoma. Qe kane mesuar verset e Kur'Anit permendesh dhe pa kuptim. <span style="font-weight: bold">Asnjehere nuk iu eshte dhene ndihmesa atyre te mesojne si te lexojne por nuk eshte kursyer deshira e disave per tia mesuar permendesh Kur'Anin</span>

Qe kur fillojne njerezit te mesojne e shikojne shume parime te Islamit jane regresive.

Triumfi

Primus registratum

- Peace!-

Bona!

Paskeni nevoj per nje kontroll te oftalmologu![lart kam shkruar se do kunderpergjigjem me gjuhen qe e kupton ti]
smash.gif

Shqiperia - me e varfera,kur ka qene e pasur shqiperia?
Arabet te varfer- bota s`ka fillu ne vitin qe ke lindur ti!
Mos done me thone se TI vdes me imitu perendimin se une e muslimanet e vertete JO!,se ne perendimin e msuam si te behet njeri(te sugjeroj te lexosh per historin e renesanses evopiane)!
E te lutem mos ja fut kutrum,se nuk je me bosin e profesorin tend qe te respekton e qe kurr s`ta bojne bajat!(kete e bejne nga kultura e jo ngase je femer ..) &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Heren tjeter thuaj dicka!

Thote populli: &quot; foli sikur lopa kur t`lshon baglen &quot; ..

-Peace!-

asim

Primus registratum

ne fillim te temes un kam ber nje pyetje se kush e di cfar jemi ne mysliman apo te krishter dhe asnje nuk u pergjigj.ne si popull jemi me perjarje katolike dhe mbas pushtimit te gjat turk qe patem shum u kthyen ne mysliman.pra feja myslimane ke ne eshte nje fe qe nuk ka ardhur si alternativ dhe i ka pelqyer ketij populli por eshte diktuar me forc nga turqia.pra shqiptaret jan europian dhe nuk mund te perfaqesohen me simbole fetare se shqiptaret kurr nuk mund te jen mysliman si ne arabin saudite.ne jemi nje popull qe i takojm europes nete gjitha tiparet prandaj eshte gabim fatal qe ne te prezantohemi me simbole fetare.per mua delegacini kosovar ka vepruar me sensibilitet shum te madh dhe duhet falenderuar per kete.ata me kete veprim kan ber te ditur dhe njeher se ne jemi europian dhe i takojm asaj se jemi popull qe i perkasim civilizimit dhe jo injorances arabe.

Triumfi

Primus registratum

Fjale te grumbulluara qe nuk qojne peshe as sa
qimja e flokeve ...

C`ne Paul biri i bushit ktu?
apo po flet per drejtesin?

Amerika ndau boten ne dy pjese: mikun dhe armikun,e pse eshte armik ai qe nuk e don ameriken? ..pasi na qenka e drejte,apo s`e kupton se cfar do thote drejtesi?

Shko ne vietnam e pyet per drejtesin amerikane!
shko ne irak e shiko se sa femije kane vdekur nga drejtesia amerikane ..
amerika qe ushtaret i saj i drogon dhe u premton jeten ne mars nese luftojn,a per kete drejtesi amerikane po flisje?

O individ,per te folur per ameriken,nuk thuhet me dy tri fjale ..
sot,qe eshte e bere e qarte se amerika nuk njeh gje tjeter pos 'dollarin' dhe per te cilen sh.b.a. jane te bashkuar,neser bie dollari e sheh ti se kush eshte amerika!

Ismail kadare,ka pas drejte,por jo ate qe ka synu me thone,po tjetra,se per llojin tend vertete eshte fatkeqesi qe mund te jete musliman.

Islami,vertete i sjell mjerim atij qe nuk eshte nen ombrellen e saj ..

Do deshmon koha si per arabet,e si per ata vellezerit tu evropian qe deri ne shek. VI e.r. kane ngren mishin e njeriut,dhe jo qe ishin analfabet po ishin te EGER.

Mos fol per fé,kur s`ja ke idene!

tushi

Valoris scriptorum

Kaqaniku se emrin e paske te bukur .......po ti keke nji faqezi!!!!!!!Amerika a thu i drogoi ushtart edhe kur bombardoi Beogradin por t'jesh i sigurte se per qelbesina si ti nuk e ka ba por per fat te mire ka njerez nz kuptimin e vertete te fjales.Nuk e di si munet me kene njeri kaq mosmirenjohes!!!!Une qe nuk me ka ardh serbi ne shpi ma ka djeg m'ka vra m'ka kap motren nanen......e i jam mirnjohes per jete Amerikes kurse ti krym i qelbun qe tana kto gjana i ke pas mbi shpine ke goje me fole .Une e lash Omarin se ai me duket s'ishte prej Kosovet po ty.............shoku jot serbin e ka pak tash e ke kollaj me i than Amerikes kalova lumin t'dhjevsha kalin....... :tipsy:
smash.gif

kshtu duhet me ta shtyp kryt.

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga t r i u m f i:
ne perendimin e msuam si te behet njeri(te sugjeroj te lexosh per historin e renesanses evopiane)!
Fatkeqesisht, per historine njerezore, une andej nga Lindja e Mesme kam pare tek si rrihnin njeri tjetrin sepse &quot;kalove nga xhamia ime&quot; dhe i perkisje sektit tjeter. Po te kundershtoje do te kushtonte jeten keshtu qe me mire te ikje dhe te i thuaje faleminderit drurit qe hengre e te mos e perseritje me te kaloje ne ditet e festave nga xhamia e sektit tjeter.

Quheni tolerance fetare, quheni cfare te doni por une do te quaja me te kulturuara kafshet hiena se sa ata.

Lindja e Mesme. Vendi ku vlon gjaku per gjak! E cuditshme sa poshte ka rrene raca njerezore.

Ne nje ane ne perendim jane 100 here me pak padrejtesi se sa 100 vjet te shkuara. Ne Lindje jane shtuar 100 here me shume.

bona

Primus registratum

gjergj

me e keqja eshte se as vete ata qe hiqen si muslimane nuk e di se cfare jane.
kety ne NY kam pa dasma KOSOVARE e ulqinake e maqendose ( therrasin e ulerasin jemi muslimane) dhe se marr vesh pse pine raki e vere ne dasem, pse therrasin nje grup e vajza djemsh te veshur njesoj per nder te nuses, pse formojne nje si tunel me ne nje ane gocat dhe te tjerat cunat dhe secili mban lule dhe aty kalon nusja e veshur me te bardhe dhe dhendri me taxido etj etj.

keto zakone i kane katolicet apo jo.