H
harap
Guest
Re: DEBATIK (degebatik)
ok jam shendoshe fare.
aksioni i pare te djegim hanin.
si thoni????
ok jam shendoshe fare.
si thoni????
o L_R e di si thu xevxeke tamom si gjyshi ime /pf/images/graemlins/smile.gif mi manca /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Po pse mi Xevxeke, car osht Harapi pateric e?Fillimisht postuar nga zevzekja:
[qb]ku ngele ti...se ne pa ty nuk ecim dot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Dakort jom po lopet e kooperatives duhet ti shpetojm ama.Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]ok jam shendoshe fare.
si thoni????[/qb]
nuk te kam thirr gjysh me jo,non mi permeterei mai /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]o L_R e di si thu xevxeke tamom si gjyshi ime mi manca
/pf/images/graemlins/frown.gif edhe une e doja shume gjyshin...
Nuk me njel hatri hic qe me ke thirr gjysh! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ja ku erdhi dhe shpirti ime /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga unicorn:
[qb]per rremuje me keni mu....[/qb]
kuptohet per meshkujt e organizatave te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif si qekam une,me ju rri juve ju shaj...jo ne ketu jena te bashkum me ide dhe me shpirt /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]ti bime ne fillim meshkujve sepse ato jane me mendjelehte...
E kishe llafin per meshkujt e organizatave te tjera ma do menja?
Po ta kesh pas per meshkujt ne pergjithesi, duke na perfshi dhe neve, ateher une jap mendimin qe kjo qeshtje te shtrohet n'plenium. Si thu ti shoku Harap?
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]