Dashuria......

tola77

Primus registratum
Re: Dashuria......

<span style="font-style: italic">Do kete parasysh here tketer</span> &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

zecovina

Primus registratum

A RE TOLA..GJITHMONE ke te drejte...ha ha ha
ATEHERE DASHURIA ..TE LIND ,TE VDES DHE TE RILIND KJO DO TE THOTE TE JETOSH....

Le_Routard

Forumium maestatis

Kujdes mos bini ne dashuri me dashurine. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Eni_883

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Kujdes mos bini ne dashuri me dashurine. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
Hmmm kurse une kam parasysh nje shprehje qe thote:
&quot;Love love but do not love the man for you will be in his power&quot;
rolleyes.gif
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; so confusing s'di c'te beje njeriu i shkrete
devil.gif

ndricim

Primus registratum

une kam probleme te tjera, do vras mendjen edhe per dashurine tani &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

S6T6N6

Forumium maestatis

nejse nuk po thote njeri te vrasesh mendjen por njeriu duhet dhe te interesohet ndonjehere per punet e tij te &quot;zemres&quot;!!!

bob

Primus registratum

<span style="font-style: italic">Edituar!</span>
Kujdes me ofendimet.

@d@

Primus registratum

Dashuria? Do iki te pys iher nori cmendim ka ne lidhje me temen &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Nori-E? m'le rehat dhe ti tani. Une po mos te kisha njoh ty, rezik do kisha mbet beqar.
Una- ta marr si komplimet kete? :tipsy:
Nori- Mer si te dush zemra vec me le te shikoj cik Formula uno!
Una-
rolleyes.gif
mbaje mend po nuk te lash.
Nori- Eh, sa here e kam degjuar kete fjali !

&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

epremte

Primus registratum

dashuria nuk eshte bakall qe kerkojne ti kthesh mbeturinat. dhe fantazise i mjaftojne vetem ca gozhde qe te vare vellot e saj ne to

eeeeh Raviku.. te rafti i librave.

Hey Joe

Primus registratum

une jom i menimit se dashuria do kushte ekonomike , dhe jo perralla te tipit llafollogjik, por vepra ,nji dhurate e shtrenjte ,psh : nje shpi pushimi ne plazh ,se keni idene sa te bo ta duash tjetrin . tmerresisht pafundesisht.

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Air:
[qb] dashuria nuk eshte bakall qe kerkojne ti kthesh mbeturinat. dhe fantazise i mjaftojne vetem ca gozhde qe te vare vellot e saj ne to

eeeeh Raviku.. te rafti i librave. [/qb]
kurse un e mbaj te kryt e shtratit Ravikun
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
wub.gif

epremte

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bleu:
kurse un e mbaj te kryt e shtratit Ravikun
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
wub.gif
[/QB]
epo lexoje pak ate pjesen:
Ti dashuron ekstazen, unin e huaj qe do te fundoset tek ty por qe nuk do te fundoset kurre. ti dashuron mashtrimin e stuhishem te gjakut por zemra jote do te mbetet e zbrazet, sepse gjate nje stuhie nuk para rriten shume gjera. gjerat rriten neteve te zbrazeta te vetmise dhe vetem atehere kur njeriu nuk dorezohet dhe nuk i ngre duart perpjete..
PO KU MUND TI DISH TI TE GJITHA KETO!!

Pale sa gabime kam bere po me falet se kam vite pa e lexuar...

do vdes per ty

Primus registratum

dashuria eshte kur ti me pret tek klubi me makinen me te bukur te qytetit &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; te hengsha rrotat &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
ato te makines e kisha fjalen &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
shaka ajo me larte: dashuria eshte kur cdo dite qe jam larg teje merzitem pa ty, dhe sa here takohemi te dua 100 fish, sa here zihemi dhe pajtohemi te dua 200 fish, ana ekonomike patjeter duhet se kur hyne varferia nga dera del dashuria me shqelma nga dritarja.
megjithate yllin tim e dashurova sa e pashe sa e cuditshme kjo dashuria..........
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

milot mustafa

Primus registratum

Kur nuk ke dashuri,ti e kerkon nga tjetri.Ti lypsaron!.Pore edhe te tjeret ate e lypin prej teje.Do te thote,dy lypsar i shtrijne duart njeri tjetrit dhe te dy shpresojn se aj tjetri e ka at ... Natyrshem,te dy e ndjejn humbjen,te dy e ndjejn mashtrimin.....