Dashuri me Kineze

elviskelmendi

Primus registratum
Dashuri me Kineze

Shku im me i ngushte Kroat eshte ne dashuri me nje vajze kineze. Me kerkoi mendim nese eshte normale me lidh jeten me te. Pyetja e tij ka qene : A asht normale per nje djale caucasian (i bardhe) me lidh jeten me nje te races se verdhe???
sisha ne gjendje me iu pergjigj. Ju si thoni ???

Anana

Primus registratum
Re: Dashuri me Kineze

Thuaji qe do ti dalin kalamajt shume te bukur dhe te zgjuar. Do ia vleje.

Kondrapedali

Kondrapedali

Po pse re ke rraca njeli puna e? Po qe se shef veç rracën si penges ai të trashëgohet lum miku. Po kom përshtypjen se mo e modhe o diferenca e kulturës. Po qe se jon njoft të dy n'dhe t'huj duhet me pa se sa jo-kineze o ajo goca. Për kroatin besoj se o me nai ven perëndimor.

Anana

Primus registratum

njerezit jane njesoj. Te gjithe duan te hane, te vishen, te bejne sex. Te tjerat rregullohen.

gurax

Pan ignoramus

Nje miku im ne shkolle, estonian, njohu nje koreane gjate viteve te shkolles. Jane burre e grua qe pas 4 vjetesh qe mbaruan shkollen.

pinkparadise

Forumium maestatis

une kam nje shoqe, sinqerisht eshte qamet e bukur...
baben e ka grek, nonen e ka nga Laosi ...

mendoj se euro-aziatiket jane nje perzjerje interesante /pf/images/graemlins/smile.gif dalin gjithmon te bukur cuditerisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Very true pink, very true! /pf/images/graemlins/laugh.gif Po gjuha e laosianeve qe i ben te duken te tera si minorene... te ze frika! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

E kam prezantuar nji dashuri te tille...para 8 vjetesh...nji shokun tim te mire shqiptar...me nji mikeshen time te re ne ate kohe kineze ....vazhdon te jete nji dashuri e forte nderkohe...:)

nqs gjithcka vjen natyrshem s ka te bej me normale apo abnormale.....respekti per kulturen e njeri tjetrit eshte kryesore

regele

Forumium maestatis

Dakord me shumicen ketu! Pervec diferencave kulturore nuk shikoj ndonje problem tjeter! Mendoj se edhe ky problem, nese dashuria eshte e forte kalohet me tolerance, mirekuptim dhe durim!

Une ne shkolle kam patur nje shoqe mongoleze qe u lidh me nje djale nga Guinea! Prapa kraheve ata njiheshin si cifti: Beneton - United Colors! Lidhja e tyre nuk rezistoi, se ne ato kohe kishim shume per te mesuar! /pf/images/graemlins/smile.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

diferenca kulturore nuk me duket problem...

te duket ty ???

pikerisht kjo ndoshta e ben me interesante lidhjen...

^^MIA^^

Forumium maestatis

Une mendoj qe dallimi racor ka kohe qe nuk perben me nje problem e sidomos per dy persona qe duhen.Mund te shkaktojne probleme vetem personat e Lindjes qe kerkojne qe nusja e tyre te vishet me shami apo ku di une..keto po qe mund te cojne ne konflikte,po per te tjerat se shoh nje prb.

regele

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
diferenca kulturore nuk me duket problem...

te duket ty ???

pikerisht kjo ndoshta e ben me interesante lidhjen...

[/ QUOTE ]

Midis nje kinezeje nga Guangzhou dhe nje kroati nga Pula kultura me duket se krijon problem, por qe kalohet! Nese ti e ke fjalen per ndonje rast tjeter, ma merr mendja se nuk eshte problem /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Vallaj ai vllai tem ka dash përher me u martu me i japoneze nga ato që kur xefen me ty nuk të flasin po detyrat e grus vazhdojn ti bojn /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Shqiptar cuna me kineze njoh disa raste ...po po mendoja nese e kunderta mund te funksiononte ... nje kinez me nje shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Kondre, ai vellai im iku ne San Fran qe te gjeje nje gjysem aziatike se i eshte fiksu qe po ti kesh kalamajte cerek aziatik dalin shume te bukur. Plus, qe ka nigju edhe ai te njejten gje per Japonezkat. Hej c'na gjet. Sa fillo shqiptari me leviz icik neper bote fillojne kerkesat.

Di nje rast kinez me nje goce shqiptare. Kane ca vjet dhe s'po bejne dot femi po si marredhenie mire duket (kush u ka mbajt pishen anyways). sa here qe i shof me vjen dnermend pyetja: a eshte e vertete qe kinezet e kane veglen e vogel? S'ma majt me e pyt.

marina s.

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif vals

Nderthurja e ketyre dy rracave,kaukaziane-aziatike, eshte interesante;me sa kam pare dhe degjuar,ne pergjithesi individet e rinj dalin te bukur dhe te zgjuar.

Per sa i perket ndryshimeve kulturore,mendoj se nuk eshte kaq e rende.Kjo sepse kultura perendimore-fakt ky- ka kohe qe ka depertuar edhe ne kulturen e vendeve si Japonia,Kina,Koreja etj.

Ah,ndryshon puna nese behet fjale per dy fshatare te humbur,gdhe (pa dashur te ofendoj askend),te lidhur secili pas traditash te vjeteruara te vendit te vet.

AnaBlue

Forumium maestatis

Nje shoqja ime amerikane me prejardhje austriake eshte martuar prej 10 vjetesh me nje kinez dhe jane mjaft te lumtur bashke, kane 2 djem qe duken kineze nga geni me i forte por une i them se i vogli i ngjan asaj me sy jeshil - kot sa per icik kurajo. Shkojne fare mire te dy dhe vetem pasi i vjen e vjehrra me bujt, ajo ankohet tek une per ndryshimin e kulturave. I them, he bej si te besh se te ishe martuar me shqipetar do kishe vjehrren gjithe kohes dhe jo 1 here ne vit per 2 jave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Desh harrova te them se ankohet dhe pse ajo ka kembet me qime qe duhet ti rruaje cdo dite kurse ai ka 3 qime gjithsej "ne gjithe trupin" /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Une vdes per izraelitet ( ca preliminare ua imponon feja /pf/images/graemlins/laugh.gif ) por s'dua te behem synet /pf/images/graemlins/grin.gif

Persa i perket temes : Nqs dy njerez jane rritur ne dy vende te ndryshme ( apo komplet te ndryshme, ne kete rast ) atehere kultura patjeter qe perben problem. Nuk flas per mos pranim te traditave apo zakoneve reciprokisht, por per veshtiresine per ti KUPTUAR disa tradita dhe disa zakone.

Per cudi, dje po bisedoja per kete teme me nje mikeshen time, shqiptare dhe ajo. Miksimi eshte nje dicka qe me terheq shume. Psh te kisha ndonje malajziane ( apo s'jane te bukura, si yje ) ose ndonje venezuelane ( fitojne gjithmone Miss Bota dhe Miss Universi ). Ne fakt keto te dytat ma heqin petllen fare : lekure ngjyre cokollate, e bute, me arome dehese. Sy te zinj, buzeqeshje marramendese, vokalitet te larmishem etj etj. Kam qene dikur i lidhur me nje goce nga Peruja, Milenka e ka emrin dhe me sigurine me te madhe them qe eshte femra me e bukur qe kam patur te bej. Ishte e mrekullueshme... eshte akoma ne fakt... po ia bej nje cerre /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Qiao.

zog

Primus registratum

nje shqiptar martuar me kineze ose anasjelltas jep RUS. ose sllav. pas disa gjeneratash.