DAshuri me forumiste

Re: DAshuri me forumiste

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Une nuk e lash me paramendim..me kapi ne flagrance dreqi dhe nuk ma fali... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ti Moira mos qaj..ke rastin ta ngushellosh duke i dhen pak dashurri,leri llafet.. :goofy: [/qb]
Dashuria ime per te ,tashme eshte kthyer ne nje shkemb ,ku anija e tij mund te perplaset dhe te fundoset... /pf/images/graemlins/laugh.gif

nikos_asas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Une nuk e lash me paramendim..me kapi ne flagrance dreqi dhe nuk ma fali... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ti Moira mos qaj..ke rastin ta ngushellosh duke i dhen pak dashurri,leri llafet.. :goofy: [/qb]
Dashuria ime per te ,tashme eshte kthyer ne nje shkemb ,ku anija e tij mund te perplaset dhe te fundoset... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ti mi qeke me shpirtkeqe se mua? :devil:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] E ca lidhje ka kjo me temen :smash:
Se mor vesh si paska perfunu nga dashuria ke th&th kjo tema.Si talleni me
ndjenjat e tjetrit :mad:
Shoke dhe shoqe ndares te perbashket te hapsires shume hektareshe te AF-se.Njoftoj qe nuk u bo gjo.Ju sme dhate keshilla frutsjellese dhe fati im dhe i dashurise time ishte i destinuar te ishte i keq.Une vazhdoj ta dua por ajo sme do...
S'ka problem.Jeta vazhdon perseri dersa te vendos te hidhem nga ndonje lartesi e madhe :cry: [/qb]
Peshkatari, une te sugjeroj nje keshille, he si thua?! /pf/images/graemlins/wink.gif

Shko e nderoi "interesat" tek profili shpeeeejt!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] Moira edhe ti nje her llapaqenin nje her peshkatarin smerehs vehs hic ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse Zeqo ne ty ta ka thy Zemren MOira e ...

disku

UNI

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]S'ka problem.Jeta vazhdon perseri dersa te vendos te hidhem nga ndonje lartesi e madhe :cry: [/qb]
U mbytsh me birren tati ti jarebi. :lol:
Po ku ka Oqean, Det, Lume apo liqen qe te merr persiper ty mer amon. As grepi jot ste bo pun me ja kput vetes.. ke me vujt si qen para se te vdesesh se je si plake e keqe ..menjen per thashetheme e ke...Me njen me me vjedh birra mu.... menjen me u qeras..... pupupu ckan per te heq nipat e tuj nga ty mer matuf se plak me vese ke per tu bo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

O Uno po mos ja qit t gjitha ne ti mo . Leni ne ca per mo von mos ja thuj tani t gjitha ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Mos e vrisni mendjen se ate dite peshkatari do jete tu peshku maje ndonji shkembi mbi uje dhe me nji aspirine e nji caj do e kaloj te ftoftin...

la dea

Primus registratum

o peshkataro... unaze 8 caratshe kishe ble ti gjasme...... ca mashtruuuuuuuuusi
po diamantet 7 karAte kame gjithsej mo.. :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] Moira edhe ti nje her llapaqenin nje her peshkatarin smerehs vehs hic ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse Zeqo ne ty ta ka thy Zemren MOira e ... [/qb]
TEDI une jam zemra e vertet re /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: ty nuk te thyej ,do te ruaj ne nje kuti argjendi ,aty ku ruaj thesaret /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]
[qb] :kiss: ty nuk te thyej ,do te ruaj ne nje kuti argjendi ,aty ku ruaj thesaret /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:kiss: :wub: [/qb]
Zepo hajt pra mos ki dert se qeke mo keq se Xhindi i Aladinit ne Shishe ...

ceca

Primus registratum

per mendimin tim te biesh ne dashuri me nje forumist nuk ja vlen sepse ai ashtu si hyn ne forun ashtu dhe del.per gjera te tjera pasttaj harroje .se me dashuri platonike nuk jetohet gjithe kohes. /pf/images/graemlins/frown.gif

@d@

Primus registratum

llaf me vend ke then moj shoqe! /pf/images/graemlins/smile.gif
Bashkohem plotesisht me mendim e parafolses! /pf/images/graemlins/wink.gif

@d@

Primus registratum

ceca ,ku e kishe llafin ti ylli ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb]
[qb] :kiss: ty nuk te thyej ,do te ruaj ne nje kuti argjendi ,aty ku ruaj thesaret /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:kiss: :wub: [/qb]
Zepo hajt pra mos ki dert se qeke mo keq se Xhindi i Aladinit ne Shishe ... [/qb]
sa xheloz ky /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Cere ke e zeqo . Vetem une qe sbohem Kurre xheloz . n Bote asiher s bohem xheloz ... :cool:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] TEDI po re po dukesh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Uaaaaaaaaaaaaaa Mamiiiiiiiiiiiiiiiiii... /pf/images/graemlins/laugh.gif