DAshuri me forumiste

Guest
Re: DAshuri me forumiste

Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] He mi Fantazi_g po martohesh dhe ti a :confused: :confused: [/qb]
Moce se pari po njifem... :tipsy: per martese skam ndermend akoma... :lol:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] po kete fantazin si shum e shof me nje tjeter une /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po cti besh o Zeqo...o ne jete o ne Forum i thone nje fjale duhet me e dredh..se behet jete monotone pastaj...Une kam vendos ne Forum.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po he se kshu thoni ju :smash:

Guest

Ca ke qe me gjuan Zeqo...them ate qe ndjej... :shrug: :wave:

Guest

/pf/images/graemlins/frown.gif Zeqo...gabohesh..

TEDI

Valoris scriptorum

un Jom Cun i MIr Cun Per Smari Cun per Shpi . Vetem 3 Here kom dale ka shpia ne kur kom dale ka qene Noten Sme ka Pa Njeri ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] un Jom Cun i MIr Cun Per Smari Cun per Shpi . Vetem 3 Here kom dale ka shpia ne kur kom dale ka qene Noten Sme ka Pa Njeri ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E ca lidhje ka kjo me temen :smash:
Se mor vesh si paska perfunu nga dashuria ke th&th kjo tema.Si talleni me
ndjenjat e tjetrit :mad:
Shoke dhe shoqe ndares te perbashket te hapsires shume hektareshe te AF-se.Njoftoj qe nuk u bo gjo.Ju sme dhate keshilla frutsjellese dhe fati im dhe i dashurise time ishte i destinuar te ishte i keq.Une vazhdoj ta dua por ajo sme do...
S'ka problem.Jeta vazhdon perseri dersa te vendos te hidhem nga ndonje lartesi e madhe :cry:

Princesha

Primus registratum

Varet se per cfar lartesiet bahet fjal, se nqs asht nonji qe te len gjall e per gazep, ka munsi qe i dhimesh asaj edhe vjen edhe te ban hyzmet, dmth me pare... /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

O PEshko ti the dashni me Forumista ere . Ne UN thashe se si je ti ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

peshk vllau sa ta kuptoj une dhambjen s'ma merr mendja ta kupton njeri.
Fati i keq i bie njerzve te mire, si une e ti.. Ca te bejme ?? U qelb peshku prej koke, e u prish forumi edhe ne vuajme se s'eshte me ashtu sic e duam dhe enderrojm ne.
Jam me shpirt e zemer pran teje.lol Durim, durim dhe vetem DURIM.
:tipsy:

Ps. Ate qe sme deshi, pas kaq kohesh spo e dua as une ma ! /pf/images/graemlins/laugh.gif lol

...Kjo teme ka prekur thelle ndjenjat e mia te plagosura nga tradhetia e fundit e peshkut ndaj meje ... :cry:

Guest

Une nuk e lash me paramendim..me kapi ne flagrance dreqi dhe nuk ma fali... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ti Moira mos qaj..ke rastin ta ngushellosh duke i dhen pak dashurri,leri llafet.. :goofy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Une nuk e lash me paramendim..me kapi ne flagrance dreqi dhe nuk ma fali... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ti Moira mos qaj..ke rastin ta ngushellosh duke i dhen pak dashurri,leri llafet.. :goofy: [/qb]
O rrushi, po pse e vret mendien ti? Ai vetë e kishte fajin që shkote aq shpesh për "peshk". Toka duhet punuar vazhdimisht :tipsy:
Moira, dëgja e mëso ti vajzë e mbarë se Fantazia pati fat por s'i dihet punës asnjëherë /pf/images/graemlins/laugh.gif