Dashuri Matematikore :D

Julianna

Primus registratum
Re: Dashuri Matematikore :D

Skorpion.... marry me /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Edhe pse kam studiuar informatike, kurre nuk me eshte dukur matematika kaq e embel. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Julianna

Primus registratum

"Jeta eshte integrali i lumturise, nga lindja ne vdekje." /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

gurax

Pan ignoramus

Po po, integrohet sipas nje vije te mbyllur. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Julianna</div><div class="ubbcode-body">Skorpion.... marry me /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Edhe pse kam studiuar informatike, kurre nuk me eshte dukur matematika kaq e embel. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif </div></div>

Do ta mendojme dhe kete oferten tende /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif

policia

Forumium maestatis

interesante kjo dashuria ne oren e matematikes, qe oren e pare pate sukses imagjino deri ne fund te vitit...

S

Scorpion

Guest

mj75si.jpg

Julianna

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Scorpion</div><div class="ubbcode-body">
mj75si.jpg
</div></div>

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> Te kerkova ne bashksine e numrave real e nuk te gjeta ,dhe prape se prape funksioni i dashuriose sone eshte i pa caktuar </div></div>

Ate zemren ta marr per pjestim une tani /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

gangsterja

Primus registratum
Ne matematike dashuria eshte ekuacion
shumezoj x me y-psilon
Atehere e barazoj me nje numeror
duke e ngritur ne katror.
Me dy e shumezoj
atehere me tre e pjestoj
e emrin ten nga ky barazim fiksoj.