Dashnori/ja i chatit ju del i/e shemtuar! Si veproni?

abs

nuk e di...
Re: Dashnori/ja i chatit ju del i/e shemtuar! Si veproni?

Fillimisht postuar nga *xixellonja:
<span style="font-style: italic">vras vedin menjehere
Pse vedin mi? Vrit ate ma mire them una! e sheh, ktu s m kishte shku menja &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

thash vedin se mu duk ma afer &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
do e vras &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/cool.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; do e fus me kry n filxhan t kafes &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

----------------------

o diell i dashur
o drita ime
vec ti me fal gaz dhe hare
ne krahet e tua
o jet e bukur
un zemren time
ty po ta le
</span>
-----------------------------------------
cfaaaaaaaaaare me vra vedin per njaq
rolleyes.gif
he se ndrrova mendje
devil.gif

mu kujtu se m ka pelqy truni i tij, prandaj do e shkruj kte rresht n leter, e ta lexoj tan kohen, qe edhe po doli ashtu, t mos ta `vras`
devil.gif

&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

----------------

Edhe nje puthje akoma...
lejoma te lutem lejoma
edhe nje puthje akoma
nga buzkat e tua te amla.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ene rrine tuj thon se pamja e jashtme, s'ka te bej!

Hahahahahahahhahahahahahahahahhahaahah!

asdfghjkl

Primus registratum

E KISHA THY KOMPJUTERIN E JO TE HYNJA NE CHAT

HAHAHA

Nadia81

Primus registratum

me lezet...avash avash...mbrapa kthehu....ndiz cel...fol ne gjuhe te huaj...dhe me shume kujdes nisu drejt pikes se nisjes dhe pasi te marresh kthesen,sprint!
Jo seriozisht,me pare merret fotografia qe te shikojme na pelqen apo jo.Por sidoqe te jete ajo e dala e pare do behet deri ne fund,sepse mendoj qe eshte shume e dhimbshme per krenarine e kujtdo ta shprehesh menjehere zhgenjimin.Pastaj shmangu me lezet.Nqs ke biseduar me nje mashkull apo femer te zgjuar,do ta kuptoje vete.

Princesha

Primus registratum

Po nqs del i shemtum, gjej tjeter, pun e veshtir fort &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

bob

Primus registratum

mos u demoralizoni,jam une ketu.thjesht me beni nje ftese,nuk do zhgenjeheni!!! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Princesha

Primus registratum

&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ja fillune me dal ne ankand njerezit &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

bob

Primus registratum

ej rozalina(bukuroshe)sikur ti nuk e do nje gje te tille.hajt pra na e thuaj!?

Princesha

Primus registratum

great1, flm per oferten, po e kam (nje) , nqs ndodh noj gje , do te bej fjal ty, mos ki merak... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

bob

Primus registratum

ola!!!per te pasur nje, sot nuk eshte ideale.duhet krijuar mundesia e harmonise ndermjet personave,te pakten te shijosh ate cka dikush(ti)ne kete rast preferon.mgjth koha duhet e tia leme asaj.ej e di qe kurioziteti me shtyn te dije se si ti je e bere e ne saj te krijeses tende arrin te dallosh ate me te miren,ola!!!

Princesha

Primus registratum

Ca do thush ti me nje nuk eshte ideale, pse si eshte ideale per ty, me me shum se nje (ne te njejten kohe po them), apo e kam keqkuptu?
rolleyes.gif

ezopi

Primus registratum

a psh,une e kam hunden e madhe &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; mirepo i kam bindur me fjale...dhe kur me kane provu,nuk me jane ndare me &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

S6T6N6

Forumium maestatis

Cmu kujtu nje histori per punen e hundes se madhe... i thane njehere njeres (alamet goce kjo), ata qe e kane hunden e madhe kane dhe ate gjene tjeter 8====0 te madhe... edhe pasi degjoi llafin kjo motra shef nje hunderr aty verdalle dhe i lun synin... Hunderri kapi lojen dhe i shkoi nga mbrapa, u futen te dy me nji cep dhe fillun &quot;muhabetin&quot;... pas nja cerek ore del kjo nga cepi dhe i thote atij tipit &quot;IK ORE HUNDRRENC&quot;
lol.gif

a1

Primus registratum

do ta provoje njeher , dhe me vone do ti them &quot;ik se sje per mua

do vdes per ty

Primus registratum

a1 qenke i vecante se te tjeret zakonisht thone uuuuuuuu te jete e shemtuar ajo e lashe, ti te pakten i heqke nje tegel qenke zemer mire ti &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

bob

Primus registratum

o Rozalina,mirdita!ej po menyra se si ti thua,nje.cfare do thote nje,nje ne kete bote ka shume gjera,apo jo.duhet te jete me shume se nje,mos e nenvlereso.duhet te jete jo ai qe ti ke perhere enderruar?!mendohu nje cike,pafshim!!!

SienA_alb

Primus registratum

Po ti S6T6N6 cfare eksperiencash ke pasur ne kete pike? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Shpresoj mos te jesh zhgenjyer te pakten nga takimet e thjeshta,pa dashuri brenda....rrefehu te atdhetaret e tu...hmm?

enxo

Primus registratum

nese do te me dilte e shemtuar sigurisht qe do te kthehesha tek dorjana (dora)

enxo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga enxo_22:
[QB] nese do te me dilte e shemtuar sigurisht qe do te kthehesha tek dorjana (dora) edhe pse 80% jan te shemtuara

fulmine

Primus registratum

Hi, une do te vazhdoja te bisedoja me te sepse asgje nuk eshte ashtu sic duket.