DASEM!!!!!!!!!!!!!

I love new york

Primus registratum
DASEM!!!!!!!!!!!!!

jam kurioze, kjo vlen edhe per femrat edhe [er meshkujt. ne koherat qe kane ardhur ku paraja fitohet me shume mund dhe jetesa sa vjen e behet me e shtrenjte, dhe sidomos kur shume te rinj kane ikur jashte shqiperie, me pak fjale jemi shperndare si zogjte e korbit.
pyetja ishte a do t'ju ngelej pishman nqs per shume arsye nuk do ishit ne gjendje te benit dasmen tradicionale me aheng????
si mendoni eshte dicka qe nuk e keni problem, mjafton te jeni me ate qe doni apo thelle thelle diku ne shpirt do t'ju pelqente t'a shihnit veten me te bardha (per gocat) apo me frak (per cunat)?
let's share

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: DASEM!!!!!!!!!!!!!

Sonte kemi dasem hajde te festojme .
Nusen me te bukur sonte e martojme /pf/images/graemlins/smile.gif

Ku ka me bukur se dasem tradizionale. Te dalesh nga dera e mamase me vel ne koke /pf/images/graemlins/smile.gif

Besoj se cdo vajze e enderron. Ju uroj te gjithave qe te ju plotesohet kjo deshire /pf/images/graemlins/wink.gif

Cruel_Intentions

Primus registratum

un kur te martohem (yhyhyjaaaa ka koh) o e bej tamam o plass!!!!!
Shyqyr Zotit noi orketraxhi do e gjejm...edhe noi burr shqiptar edhe o burra..
kemi dasem!!!! te gjtihe te ftuar /pf/images/graemlins/wink.gif
-B

Guest

una them qe po spatet pare shkoni bejeni ne las vegas atje sh cheap gjithcka per dasmat sidomos hotelet /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif masaneja qef eshte yyy las vegas e kam fikim esh mire mi me u martu ngjo mua kshu boje po qe se ke nermen /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

edda

Primus registratum

Una do martohem ne gusht dhe do behet tradicionale. kam qejf te vishem me çitjane (nese i gjej), te marr çinjijet (keshtu i thone atyre qe kercejne?), do bej bakllava dhe do marr Mustafa Mehjen. Do ta tund fare

Katja

Primus registratum

Nuk e kuptoj per cfare duhet dasma??? Te ftosh gjithe fisin (gjysmat eshte e vdekme qe si duron dot), te behen tape , te te sjellin nje 1000 leksh (te reja) dhe pastaj te shkojne ne shpi te vet e te thone "nuk ishte gje si dasem, ushqimi nuk ishte i mire, rakia dhe birra nuk mjaftoi. kjo ishte vesh kshu e ajo ashtu"
Ato leket qe jane planifikuar per dasem me mire shkoj i harxhoj ne nje honey moon fantastik dhe nuk rri merrem me parukieren , fustanin, manikyrin apo bizhuterite .

Ky eshte mendimi im, merni burrin/gruan per krahu edhe beni nje nice vacation /pf/images/graemlins/smile.gif

Bora

Primus registratum

Une du dasem te madhe,
Kjo ne rast nese ndokush pranon te martohet me mua.
Po ca i mahet men jetes me vetem dasma!

Du t'martohem :rolleyes:

I love new york

Primus registratum

pergjigje interesante! shumllojshmeria e mendimeve eshte gjeja me e bukur e ketyre dhomave, por jo shume veta po e japin mendimin e tyre. c'monnnnnnnnnn you gotta have some ideas about this. pastaj martesa/dasma eshte nje pike e rendesishme ne jeten e njeriut.

Petroninsja

Primus registratum

Une jam tipi i njeriut qe bej kokrren e qejfit ne dasmen e tjetrit kurse ne timen hmmmm
skam ndonje ndjenje te mire.
Sdo me pelqente te beja nje dasem te madhe me aheng dhe tradicionalen. Me shume nje mbledhje e vogel mes miqsh jo shume gjullurdi.
Por sme takon te flas derisa te takoj pjesen tjeter se mos na del per pjese ndonje burre qefli e i duhet plotesuar deshira /pf/images/graemlins/smile.gif

Kam 6 vjet pa qene ne nje dasem, martoheni nanji?
Nese po beni sevap fakires, na ftoni ne dasem, kercejme pa breke fare lolololol
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt te trashgoheni /pf/images/graemlins/smile.gif ))

Kordelja

Valoris scriptorum

Ju ftoj une te gjitheve te dasma ime po mos u merzisni /pf/images/graemlins/smile.gif .

Une dua dasem tradicionale, por jo me fisin por me shoqerine dhe mundesiht te gjithe me mosha te reja se vetem ashtu festohet ashtu sic duhet.

Jeni te ftuar te vini, do t'ju lajmeroj kur te vije dita.

P.s.He se desh harrova, dua edhe kishen, s'ka me te bukur se ceremonia ne kishe dhe sidomos ngadhnjimi perfundimtar kur u hedh "te perveluarave beqaresha" tufen me lule.

zana_e_malit

Primus registratum

Ska gje me te bukur se dasma.Pergatitjet, blerja e fustanit,emocionet e rastit, deshira per tu bere sa ME E BUKUR per ate qe do dhe te do gezimi i miqve dhe i familjes,nderimi qe te bejne te gjithe duke ardhur per ty duke u veshur bukur dhe duke te sjelle dhurata dhe ti je princesha e mbremjes:)
E ku ka me bukur se nje dasem shqiptare ku dhendri e nusja kercejne ne mes te rrethit te shoqerise dhe te familjareve dhe te gjithe jane te gezuar. :rockband:

Jelina

Primus registratum

Nuk ka si dasem shqiptare aman, me muzike shqiptare, aman dhe ajo ordestra qe ka nje kenge mbas tjtetres dhe vallja behet aq e gjate sa nuk ka vend ne salle. dhe patjeter duhet te kesh edhe te rinj ne dasem ose me mire, te kesh nje shoqeri qe e ka mendjen per qef, se sikur nuk ka lezet te kesh njerez qe vetem hane dhe asnje nuk del te kercej.

alexa

Primus registratum

Und do te martohem veren qe vjen. Do te kem dasem po jo Alla Shqiptarch, qe zgjat 3 dite dhe valon ahengu ne gjithe lagjen. Le te thone c'fare te duan. Sado lluksoze ta besh dasmen ne US nuk ja kalon dot atij gezimi e gjallerie te dasmes se Shqiperise. Kjo eshe nje nga gjerat per te cilen Shqiperia me mungon aq shume.

I love new york

Primus registratum

eshte shume fantastike. para ca vitesh une i thoja mamit: mqs ne pergjethsi une jam goc moderne, dasmen do ta bej shume tradicionale, me dimiq, kostum popullor tiranas she me aheng te madh. i guess ishte nje cmenduri e momentin mgjth thelle thelle me duket fun. tani, kur kam 5 vjet jashte dhe jo te gjithe mund t'i kem afer me pelqen te bej nje dasem decent, elegante dhe moderne por me nje element tradicional. vetem se per tani i can only dream it se ketu ne Amerike (ne NY te pakten) te duhen te paktern nja $35-40,000 dollare per nje dasem te mire per te mos hyre ne ekstravagancat apo llukse, so ........
ishalla po me bie MegaMillion llotari ose ndeonje 1,000.000 si ajo qe thoshte Petroninsja /pf/images/graemlins/smile.gif dhe pastaj jeni te ftuar te gjithe t'a bejme tek Plaza Hotel ketu ose tek 4 Seasons.....
dream on nymph!!!!!!!!!!!!!!!!! :smash:

cokus

Primus registratum

ore un pa e mor molin me knu te dasma im e nuk e lej ose nuk martohem hic nga inoti.vetem se i hall kom un..
po me pas vdek ai der athere si me ja bo un?????
help.gif

moonlight

Primus registratum

Une e kam nje koleksion te konsiderueshem me 'bride's megazine'. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne imazhin tim shoh lidhjen ne kishe, nje mbremje te gezueshme e te stergjate me nje rreth te ngushte familjar e miqsh, e me pas nje muaj mjalti... te sheqerosur diku larg syve te botes. /pf/images/graemlins/smile.gif

esvathi

Primus registratum

I feel you moonlight /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Per mua dasma nuk ka rendesi po te kem personin e duhur ne krah!

Por po te kisha mundesine do beja nje ceremoni te vogel ne plazh.. disa karrige ne rere dhe te ftuarit pa kepuce! Vere te bardhe dhe torte e lule. Thjeshte dhe ndryshe nga dasmat tradicionale qe mendoj se i ka ikur koha qe kur vello e bardhe nuk mund te simbolizoje me virgjerine e nuses /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Vallai un e pranoj ftesen e Kordeles me kusht qe muzika te jete tradicionale, mundesisht e Shqiperise se mesme, se m'asht djeg shpirti me kercy... (dy vjet pa pa orkester me sy /pf/images/graemlins/frown.gif )

Nuk do te shkoja ne dasem per t'u martu!