Re: Dalja e ligjit per martese e te njejtit sex........ ne Shqiperi????
E shakallifitura, pergezime per pseudonimin njehere...
Po mire mi femer mendje femer, e shoh qe qenke shume je ne merak per emancipimin tim dhe te ngelur 500 vjet mbrapa, dhe ne nje fare menyre mbrekullohem se sa rendesi kane cfare fare them une. Gje e mire ajo, dhe te falenderoj per perkushtimin tend.
Ti futemi temes, e para punes nuk hedh poshte homoseksualet, skam ndonje dashuri te pakufishme per ta por as edhe i urrej, dhe e dyta kur fillova trajtimin e kesaj teme nuk u perqendrova tek fenomeni "Homoseksualizem" por tek dalja e nje ligji dhe se sa me vlere do jete ky ligj per vendin tone Shqiperine. Sme ben cudi qe ajo pakice perfshi dhe ty duan ti futen botes perendimore me B*** dhe jo me normat e tjera qe jane ndjekur. Nese ajo eshte menyra juaj pergezimet e mia me te medha, spo ju gjukon njeri.
Por ajo cfare dua te them eshte se, vendi yne ka nevoje per shqyrtimin e ceshtjeve me delikate, sesa te merren me "lukse" te kesaj natyre.
Dhe te rrime shtrembet te flasim drejte, jemi Shqipetare dhe sjemi pershtatur me keto fenomene, te vejme ne vije gjerat me emidiate qe ngacmojne nje pjese te mire te popullsise pastaj te shkojme tek qejfet e homoseksualve tane, qe na qenkan shtuar goxha ne numer.
Ky eshte opinioni im, dhe sjam ketu tja imponoj askujt, dhe ske asnje te drejte morale meqenese hiqesh si e emancipuar dhe perfshihesh ne ate pakice te arte, te masesh ne kandar mendjen time dhe sa para ose mbrapa jam une me kohen. Me bej nje nder, pergjigjur rreth temes, dhe mos krijo diskutime rreth natyres se anetareve ketu se fundja fundit emancipimi del tek ty si njeri paragjukues qe ku e di une mbase dhe cenohet nga keto ligje ?!
Nejse, ceshtje kendveshtrimesh....