Re: Daja apo nipi?
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
<font color="red">Po filloj nje rrefim shume te interesant , rrefim qe besoj se sikurse gjitha shkrimet e tjera do t'iu pelqen sepse une jame kjo dhe nuk ndalem kurr.
--------------------------------------------------------------------------------------------
U bene tash e 5 vite qe une e di te perdor internetin. Para 5vitesh kur per here te pare fillova te kyqem ne internet , nje dite vendosa te chatoja mbasi q eisha shume e merzitur. Aty krejt rastesisht e pash nje nick_name "Zemer miri" dhe diqka me shtyri qe te klikoj mbi te e ti shkruaj, dhe ti kerkoj qe te shoqerohemi, kjo ndodhi mbasi qe isha e merzitur dhe me te vertet kisha nevoj per nje zemer mire.
_________________*-----------------------------------*__________________
Fillova te bisedoj shoqeria jone filloje shume shpejt, dhe ajo shoqeri per nje jave u shenderrua ne nje dashuri. Se besoj kurr se kjo dashuri ka qene rreale por jaqe si e re mendoja se e dashuroja edhe aj njekohesisht mua.
Gjithnje kur flisja me te me tregonte se ne qytetin time nje nip i tij po shkollohej dhe me shume me fliste per nipin se sa per vehten e tij e shume mire edinte se at nip une se njihja fare kurse ky ishte njeriu qe e dashuroja.
Mire, dikur edhe mua filloj te me interesoj ky nipi (nip te cilit une ja dashuroja dajen e tij qe ishte 137km larg nga qyteti im, dhe qe u shiheshim vetem me an te kamerave nga interneti dhe me telefon kurse, dashuria jone zgjati nje vit e gjysem dhe ne asnjeher su takuam drejt-per-se-drejti.
__________________*---------------------------------*____________________
Nuk edi pse mendoja se at njeri e dashuroja shum, edhe pse se kisha takuar live por ndieja se e doja, mirpo mbrenda atij njeviti e gjysem sa ishim bashk mua me interesonte edhe nipi i tij shum, nip per te cilin i dashuri im fliste gjate gjithe kohes.
Ky qe doja une ishte shume gjeloz, kjo gjelozi ishte e tepert, sa qe mbas nje viti e gjysem na e shkaterroi at dashuri qe ne e mbanim vetem nga interneti,e kjo duhet te jete nje enderr e nje vajze shume te re vetem 13 vjeqare apo jo ?
Neise u shkaterrua ajo dashuri dhe cdo gje perfundoi. Nga ajo dite me nuk e takova ne internet dhe nuk me thirri ne telefon me. Kaloi nje vite qe ne nuk kishim biseduar dhe e kisha harruar fare. Nje dite duke dalur nga klasa e verejta se nje djal po me veshtronte shume, dhe me interesoi se qkishte qe me shikonte krejt kohen disi si me urrejtje, nga kurreshtja u ofrova dhe kerkova qe te me huazoj kalkulatorin e tij, vetem keshtu do mund te dija se qfare kishte kunder meje qe me shikonte aq keq.Por kisha gabuar sepse aj vetem ish nje njeri qe me simpatizonte kurse une e kisha keqkuptuar, kete ma kishte thene vetem nje jave mbasi qe filluam te shoqeroheshim.
Filluam te bisedojm cdo dite, pastaje dhe me internet te bisedoj deri sa nje dite vendosi te me tregoi se ndiente diqka me shume se simpati ne zemren e tij ndaj meje , e kjo qfare mund te jete tjeter pos nje dashurie. U befasova, nuk do genjej me pelqej shume sepse aq shume e doja dhe une sikur nje shok saqe ne nje cast mendova se do mund te pajtoheshim edhe po te ishim me shum se sa shoke.
Nje dite dolem se bashku per te shetitur , dhe duke biseduar me tregoi se ne Shkup e kishte nje daj qe ishe dy vjet me i madh se ky dhe se at e don me se shumti nga gjithe kusherinjet etij, s'kishte qellim te keq vetem me tregonte ke e do ke jo, qka i pelqen e qka urren. Nje nje qast u ndala dhe mbeta pa frym, mu duk se do te sharronte toka aty ku shkelshin kembet e mia, sepse aj qe para ni viti isha ndare ishte nga Shkupi dhe ngjante shume ne ket djalin qe kisha afer dhe qe tash mendoja te bashkoja jeten me te, me nje ze te vogel thash , me fal a mos quhet M......, tha po ku edi ti,mbeta ....U gunjova ne tok dhe s'kishte njeri qe me shtyente te hece, ndieva se mu shkeputen kembet nga toka dhe se fillova te fluturoj por thjesht ishte diqka tjeter, nje emocion qe kisha harruar moti por qe mu ringjall ne nje cast, sepse tani me isha afer nipit qe dikur ja kisha dashurar dajen. Bota e rrumbullaket apo jo, aj qe dikur me interesonte ishte njeriu qe tani kisha vendosur t'ia fale zemren.
Ja shtrengova doren dhe i thash, do te tregoi diqka por me premto se nuk do ikesh nga une, tha vetem urrdhero. Fillova ti tregoi se une isha ajo vajza qe kishte dashuruar dikur daja e tij dhe se tash at zemer e kam marr nga aj e ja kam kthyer nipit te tij.Dhe cdo gje per mua morri fund,isha e sigurt se aj me as s'do te me shikonte ejo te vazhdoj te me dashuroj serisht. Por prap une gabova sepse aj perkundrazi me tregoi se do me perkrah dhe me shume, dhe me premtoj se ato qe mi kishte shkaktuar daja i tij ky kurr s'do i bente, dhe perkundrazi do me bente te ndihem me e lumtura ne bote.
Dhe ashtu ndodhi tash behen 1 vit e 3muaj qe une jame zbashku me te, dhe se e ndiej veten se jame me e lumtura ne bote. Me ka treguar se daja i tij e kishte keshilluar disa here tendahet ky nga une, por aj me gjithe at dashuri qe ushqen ndaj meje nuk kishte pranuar nje gje te till, plus dhe me ka njoftuar me tere fare-fisin e tij qe te me vertetoj sa me don, dhe ndihem shume e lumtur sepse sot nena dhe baba i tij me konsiderojn jo si nusen por si vajzene tyre, sepse aq shume dojn saqe do thojsha ata jane prinderit e dyte te mi.
Une e dua kete nipin, por shpresoi qe aj daja qe dikur me shkaktoj vuajtje te mos me afrohet me dhe te mos mundohet te na ndaje.
Mira , kete e kam shkruar qe ti ta publikosh ne faqen tende, te do shume Gentiana....
</font>
<u>Ermira KYQYKU</u>
[/ QUOTE ]
Këto gazetaret shkruajne lloj soj budalleqesh vetem per te terhequr lexues. /pf/images/graemlins/lol.gif