:D Kerkoj ....????

S

Scorpion

Guest
Re: :D Kerkoj ....????

kerkoj lejen tuaj me u larguar.

Hajd Ciao! Kalofshi mire!

tola77

Primus registratum

te gjitha gjerat blihen, nuk kerkohen,

kerkoj shpjegim pse na i hoqen box-in dhe nuk na moren leje

mozaiku

Primus registratum

Ene kjo blihet...
Mire e bone qe e hoqen , se ngelet tu bertit tere kohes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

edhe paret blihen ee..ok kerkoj te blej pare me te lire... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

kerkoj te blej gjera qe me hyjne ne pune...liretat ti bej koleksion? ...aman se kam edhe une ca po deshe... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Meqe s'i doni, mi falni mua se po i kthej te banca d'italia /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

E bere si nje shoku im Moza qe eshte kripe per te shpenzuar dhe thote: "Me ka mesuar ime më qe edhe 2 gure po i gjete per toke silli ne shtepi"

mozaiku

Primus registratum

Do e kete maru se ndertuari vilen ai shoku yt ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ehhh thuj ç te dush ti po une u futa ne pune...tu kerku neper shtepi frangat franceze...se ku i dihet ndoshte i ka mçef nonjoni poshte dyshekut tim...e po shkoj ti kthej dhe une...sikur edhe ca euro te behen fale i kam /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

PS ky shoku yt gjirokastrit eshte ore?

mozaiku

Primus registratum

Ika une , ciao ciao...
E ndjefshi sa me shume mungesen time .. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

kerkoj kthimin e Mozaikut qe mos te ndjehem vetem ne mungese te saj... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif