:D Kerkoj ....????

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: :D Kerkoj ....????

Ah ti je tym krejt. A t'pëlqejn marangozat Pinko? Me barkun e dal, me pantallonat që i varen, kutija e veglave me vete, vegla të tjera që i varen ka xhepat, nai gisht i prem ..

Si të duket? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

pinkut i pelqen kovaÇi me shume /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

avash avash...se per çuna kam shije borgjezesh qe ta dini ju /pf/images/graemlins/laugh.gif po sdini gjo ju /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

ti do noi cun me kanatjere te grisme e me trecerekshe, e qeth si kinez

S

Scorpion

Guest

Ne shtepine time /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

dhe garazh /pf/images/graemlins/grin.gif

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
paaaa ça shpifjesh,
ju shyqyr qe sju kam komshinj se kush e di ça do thoshit /pf/images/graemlins/tongue.gif

jam ne levizje keto dite se nuk jam ne pune, keshtu qe perfitoj nga rasti te livadhis /pf/images/graemlins/laugh.gif te gjezdis /pf/images/graemlins/laugh.gif te kqyri rreth e rrotull, anash e anash /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Po Pranejna ti Nuhate Eren e Veres n Horizont se ishe Tu Bredh sa anej Knejna ... A u Knoqe t PAkten ... /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/confused.gif

HUMER

Primus registratum

po kerkoj xha temen nga humbi kush e shef atje tek dominot
thujini te vije knej

HUMER

Primus registratum

cfare medalje
ate te varik-t eee
se ate te pallk e mori sa po hyre ne forum /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

UN Kerkoj Kerkoj Kerkoj ...Se DI Cfare Kerkoj ...Po Dicka po e Kerkoj ...

pinkparadise

Forumium maestatis

nje krevat mund te jet te dyja /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe personal edhe publik /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

E kam thene ça kerkoj dhe s'kam gjet gjo akoma.Po perseris kerkesen me shpresen qe ti bjere ne vesh personit te duhur /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nje mashkull, i holle, i gjate, me pak kurriz te dale, me syze bythekavanozi, me pantallona qe i varen te bythet, me nje kanatjere me nje vrime poshte krahut, dhe me nje iriq ne fytyre /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po pate nje te tille me lajmeroni ju lutem,
Po ju le PM time
Tek Dahlia
Ne AF