C'vishet ne Tirane?!

la dea

Primus registratum
C'vishet ne Tirane?!

Cuna dhe goca (sidomos goca) na beni ndonje thashethem per aksesoret e rinj qe dalin ne Tirane. C'veshin njerezit? C'fare ka dale ne mode? Po juve c'keni pervetesuar nga modat e reja?? Etj etj...so that all of us can keep up with it /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest
Re: C'vishet ne Tirane?!

<font color="brown">Medea, he mi te mori malli per Tiranen ty eee /pf/images/graemlins/kiss.gif Si e kam zyshen e Ismailit? /pf/images/graemlins/angel.gif
Une ne Tirane, nuk e di se cfare ka dale ne mode, por po te them, si eshte ketej nga une.

Kete vit doli ne mode, kadifja, fundet kadife.
Gjithashtu, kane dale ne mode, ca Shalle te medhenj,
qe une kur i shoh te tjerat, qe i kane hedhur kraheve,
me merret fryma, e jo me ti hedh vete... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gjithashtu, moda e kepuceve, eshte ajo me "turi te rrumbullaket" (edhe kjo s´me pelqen.)

Ca tjeter te te them une ty..
Ah po, ngjyrat kete vit, jane te ndezura dhe te larmishme, sidomos portokallia, roza dhe nje si tip, gurkali.
</font>

Guest

425402_22_1079_tk51.jpg

Guest

332666_89_1420_nl51jupp2.jpg

Te tilla funde,material, kadife e imet dhe me motive te ndryshme.

Guest

762790_35_1463_nl51jupp2.jpg

Keto lloj trikosh.
P.s Keto jane te rejat e ketij viti ketej.

Guest

202807_77_1256_tk51.jpg

Fund kadife.

P.s Edhe une jam kurioze te di, nga Tirana, cfare mode eshte.Po s´pertoi ndonjehera, te na thote ndonje fjale.

/pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Medea.

Nobis

Primus registratum

breke te bardha veshin burrat, kanatjere dhe corape /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

... mbuloni kerthizen se ka 2 vjet qe i ka hik vakti. Vetem duke e mendu dhe me dridhet berryli !

Landa

Forumium praecox

Ca te duash ti e si ta duash moden o Medea. Ne vere kishte aq shuem llojshmeri sa me dukej si fshat jevgjish

la dea

Primus registratum

tedi me vite apo me shekuj flet ti?? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Landa

Forumium praecox

Medea vish cfare te kesh qef ti nuk ka mode ne Tirane eshte indiduale cdo gje po ishe komod me ate qe vesh vishe

Landa

Forumium praecox

He pra Ted fol njecik se vdiqa duke thene qe vish cte duash po kujt i thua o moda o rashe e vdiqa

TEDI

Valoris scriptorum

MU sma ni moja fare Per t Veshmen un Vesh cere t kem n shpi ...Ose me sakte ca m sjellin Vllezrit ka jasht ...