cuni me sexyyyy

mistrec-sarande

Primus registratum
Re: cuni me sexyyyy

epo duke mare parasysh pozicionin ncjerim pjes et vogla te trupit. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

me thuaj ku tte ti sjell keto foto po kam frik se do fish ne tirane pa mbushur javen. :tipsy:

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] epo duke mare parasysh pozicionin ncjerim pjes et vogla te trupit. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

me thuaj ku tte ti sjell keto foto po kam frik se do fish ne tirane pa mbushur javen. :tipsy: [/qb]
E leme kur te vij ne tr. atehere :wave:

----------------------------------
Koha eshte ena qe peshón me shume kur eshte bosh..

Epo...se do te merrja pjese ne nje skene te tille tragjike..... :confused:
Te shohesh zemren e pilafit.....therrime-therrime.... :cry: Kot sa hyra ketu.... :cry:

helibak mucogllava

Primus registratum

Moria bere shum mir qe yre moj se je shum e mira ti do fillosh ta mbledhesh ta behs me te fort se çishte zemrne time me puthjet e tua :tipsy: :wub: :kiss: :kiss:

sweet eda

Primus registratum

[qb] epo duke mare parasysh pozicionin ncjerim pjes et vogla te trupit. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

me thuaj ku tte ti sjell keto foto po kam frik se do fish ne tirane pa mbushur javen. :tipsy: [/qb]
mistreco , e di qe ky postimi im eshte jashte teme, por kurioziteti nuk me linte pa thene keto dy rrjeshta:

nickname: mistrec sarande
vendodhja: tirane
pyetja: where are you from???

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] ej jam ketu dmth akoma jam une me sexy apapapa ca qefi moj mamiiiiiiiiiiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif

mistrec-sarande

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb]

mistreco , e di qe ky postimi im eshte jashte teme, por kurioziteti nuk me linte pa thene keto dy rrjeshta:

nickname: mistrec sarande
vendodhja: tirane
pyetja: where are you from??? [/qb]
Ne tirane kam ardhur per shkolle.
Na fal per vonesen e pyetjes tende. /pf/images/graemlins/frown.gif se nuk hohe me hy ne internet.