cuni me sexyyyy

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: cuni me sexyyyy

e HoTo ja kam futur kot une mi?
appapapapa sa sexy qe jam dhe hotos i hyra ne zemer qe mezi pelqen dhe jo per gje po duket dhe me eksperienc :kiss:

PrInCiPiEl

Primus registratum

O 'Neo' :
- edhe këtu qenke a ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa i zellshëm që je /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

^mary^

Primus registratum

Une lashe qe ta vendosni ju se kush eshte çuni me sexy , dhe pasi ta keni vendosur me shumice votash ma postoni mua /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mire jam une ... deshiroj te njejten gje edhe per ty /pf/images/graemlins/smile.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Mary:

Une lashe qe ta vendosni ju se kush eshte çuni me sexy , dhe pasi ta keni vendosur me shumice votash ma postoni mua /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hey
14.gif
35.gif

<---
11.gif
--->

20.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mary:
[qb] Une lashe qe ta vendosni ju se kush eshte çuni me sexy , dhe pasi ta keni vendosur me shumice votash ma postoni mua /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mire jam une ... deshiroj te njejten gje edhe per ty /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
jam une me ja t elajmerova tani me thoj pka a je ti na nje cik sexy se kam degjuar per lezhjanet jan te mira? :wub:

dolce_vita

Primus registratum

Cuni me seksiiiii eshte Zeqo, te tjeret mos lodhen kot.
Po ate foton pse nuk e nxjerr ti Zeqo apo ke frike se te ze syri i keq? /pf/images/graemlins/laugh.gif

lir

Primus registratum

dvoran, po kesaj here, ske frike nga allahu la? do hajsh noi rrufe ruges lal dhe pastaj do ta ndiejme mungesen tende sidomos nga temat e teologjise :smash: ....pastaj ju goca, :idea: ci doni kot fotot..shi me sy e qaj me zemer se buzet po te thata ngelen apo e kam gabim?

sweet eda

Primus registratum

Bear..nese e ke fjalen per ate D qe mendoj une , i bashkohem mendimit tend, he must be a cute one!!!