Re: Cuni me i keq i forumit... o mistreco me fut edhe mua tek klasifikimi hajde jepi
E ermir celanji Primus registratum 5 May 2004 #401 Re: Cuni me i keq i forumit... o mistreco me fut edhe mua tek klasifikimi hajde jepi
C crazy Primus registratum 5 May 2004 #402 Re: Cuni me i keq i forumit... s'ka gje tedi /pf/images/graemlins/wink.gif
E ermir celanji Primus registratum 6 May 2004 #403 Re: Cuni me i keq i forumit... ej po ku jeni ju te tjeret votoni mua keni votuar vetveten,pres vota
E ermir celanji Primus registratum 10 May 2004 #405 Re: Cuni me i keq i forumit... e di edhe ti qe sje me i keq se une prandaj.
R ^Res-Cogitans^ Primus registratum 17 Jul 2004 #406 Re: Cuni me i keq i forumit... Hu Hu Hu Hu Hu Hu !!! Kush esht me i keqi the ?!?!?!? Ti je yvvvvvvvvvvvvvv /pf/images/graemlins/laugh.gif ,ptuhhhh me t'mor n'syq! Une hedh voton per antarin me SHEKSHi,per Usta-shelin....ashu qimen. :rockband: (^=^)
Re: Cuni me i keq i forumit... Hu Hu Hu Hu Hu Hu !!! Kush esht me i keqi the ?!?!?!? Ti je yvvvvvvvvvvvvvv /pf/images/graemlins/laugh.gif ,ptuhhhh me t'mor n'syq! Une hedh voton per antarin me SHEKSHi,per Usta-shelin....ashu qimen. :rockband: (^=^)