cte bej?

eniad

Forumium maestatis
Re: cte bej?

<font color="brown"> Amon mer amon sa i fell je, u myta /pf/images/graemlins/laugh.gif.</font>

eli

Primus registratum

Eddantes,

Per mos me ia ba me hile asnjanes dhe simas munsive, lene shtatxane edhe kyt tjetren e masanej shiko cilen don ma fort. Thote nji fjale e urte "Mos thuj s'm'pelqen pa e ba prove". E ba me t'pelqy te dyja njanen maje n't'zeze se t'njek ligji, jo per gjâ.

eddantes

Primus registratum

eli po dashke me marre ne qafe fare, ne kshu e spo ja dal dot.......INDUUUUUU HELP PLEASE

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
cfare duhet te beje njeriu kur me shoqen qe ka pret nje femije dhe nje dite prej ditesh takon nje femer ne te cilen bie ne dashuri?????

[/ QUOTE ]

Për hir të fmis mos rrij me shoqen që ke pasi do t'i nxish jetën vetes, shoqes por edhe fmis. Në qoftë se e don edhe shoqen (nuk du me hy ke definicioni i dashnis) atëherë ndryshon puna. Në këtë rast bën mirë të largohesh e ta shmangësh femrën tjetër me të cilën mendon se ke rënë në dashuri. Shpesh ngatërrojmë pasionin me dashurinë por janë gjëra krejt të ndryshme. Dashuria kuptohet kur mbaron pasioni (i cili mund të rilindë herë pas here por nuk është më konstant).

Pra këshilla ime prej babe me i kalamo ne me i tjetër rrugës o që largohu prej tjetrës ne afroju shoqes se edhe ajo ka nevoj më shum për ty!

alinos

Forumium maestatis

<font color="brown"> Amon mer amon sa i fell je, u myta /pf/images/graemlins/laugh.gif.</font>

[/ QUOTE ]

s'ka dash me than "vaj", po "faj" /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Jawohl, na bashkoi Albforumi. /pf/images/graemlins/smile.gif

Nosi si e "godet" /pf/images/graemlins/devil.gif direkt n maje t kres moj kte t `varfrin` /pf/images/graemlins/lol.gif

Ne fakt burrat do ja dine t ramen ktij problemi /pf/images/graemlins/smirk.gif

Nje ide tjeter, shif ban ndonje terapi, fundja s je i vetmi /pf/images/graemlins/smile.gif

(apo e sheh kultura jone terapine si dicka te "frikshme" /pf/images/graemlins/idea.gif)

PS: Kondra t marrsha t ligen /pf/images/graemlins/angel.gif,Yll, na nga keto djem kam te Shpija /pf/images/graemlins/cooli.gif

eli

Primus registratum

Me m'fal se s'e dita qe je "gjerman". Mos ja ban fmin se masanej duhesh me "ia pagu" knej nga bota e jashtme. Iku larg ktyne punvet se ktyne ju nep gishtin e te marrin krahun.

Ose luji n'rulet ose tek-a-çift per n'daç me vendos.

alinos

Forumium maestatis

aman,
abs e ke vu re se si jane pakesu buRRat qe kane bythe te mbajne pergjegjesite e veta?
pfffffffffff

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Po mi po, po un prap po mytem se ishte shum e fell...

Une per vete nuk jap dot mendime. Gjithnje u jam shmangur keshillaveper gjera te tilla se nuk ka kurre receta. Me vjen keq ta them Eddantes, por je i vetem ne zgjedhjen qe duhet te besh. Sado te kesh njerez perreth qe te thone nje gje a nje tjeter, ti do t'u japesh rruge gjerave. Sidoqofte, jam dakord me Kondren per nje gje, peshoji shume shume mire rrethanat dhe ndjenjat.
</font>

Kondrapedali

Kondrapedali

aman,
abs e ke vu re se si jane pakesu buRRat qe kane bythe te mbajne pergjegjesite e veta?
pfffffffffff

[/ QUOTE ]

T'lutmi shum, un njof i tuf ... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

eli

Primus registratum

Dakort me Poison po "gjynaf po s'e bere prove".

Lypja e s'ta jep, merrja e s'te thote gja thote populli

abs

nuk e di...

Nosi /pf/images/graemlins/angel.gif ta kuptoj mire `revolten`, ashtu eshte ne realitet, per fat te mira ama, ka plot shembuj te anes tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif

Indulgence

Primus registratum

eli po dashke me marre ne qafe fare, ne kshu e spo ja dal dot.......INDUUUUUU HELP PLEASE

[/ QUOTE ]

Ç'me therret mu?! Ti per pak sa s'me fute durët! Hoqa dorë nga ndihma une! Ti je per ilaçe /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

me kokrra abs me kokrra! Edhe po ta numerosh dy here kondren, prap s'te behet tufe /pf/images/graemlins/devil.gif

Indulgence

Primus registratum

aman,
pfffffffffff

[/ QUOTE ]

T'lutmi shum, un njof i tuf ... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

[/ QUOTE ]

Njof njonin una! STOIK fare! S'u tut burri' huj megjithese iu drodhen leqet e trunit per ca dite! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

Lypja e s'ta jep, merrja e s'te thote gja thote populli

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif <font color="brown">Ej, osht qe osht ky robi, t'i fusi i t'pallume pa ia lyp asaj tjetres ene masnej t'thot si e meno ket ceshtje /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/smash.gif .

Oh Zot, une qe i kisha dhene fjalen vetes qe s'do hyja me ne keto tema...
</font>

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

paskan qen te kqija kto bjondet me sy bojekalter se paskam dit se kan kaq fuqi terheqese.........

[/ QUOTE ]
Po kjo bjonda ka femije... Se mos ndoshta jeni njesoj, dhe femijen e ke gati

eli

Primus registratum

/pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif <font color="brown">Ej, osht qe osht ky robi, t'i fusi i t'pallume pa ia lyp asaj tjetres ene masnej t'thot si e meno ket ceshtje /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/smash.gif .

Oh Zot, une qe i kisha dhene fjalen vetes qe s'do hyja me ne keto tema...
</font>

[/ QUOTE ]

O Poison,

Ky zgjedhjen e ka ba, por don me na pyt ne per me u ndi ma pak n'faj. Kshtu qe pse mos t'zbavitemi edhe ne.

O Eddantes, m'nigio mu.
"Qingji i urte pin dy nana". Kto me menimet e tyne ta po te lane me asnjanen

Indulgence

Primus registratum

Po mi po, po un prap po mytem se ishte shum e fell...

[/ QUOTE ]

Po ti ç'pate mi dreq qe the qe osht shum e fell, se tani qe e lexova ate te MLK po mbytem ne fellesine e tij /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK - Krudo fare sot e?! Pa asnji lloj lubrifikanti /pf/images/graemlins/laugh.gif