cte bej?

marina s.

Forumium maestatis
Re: cte bej?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Që qefi ja ka atij kjo as që diskutohet. Problemi shtrohet që të mos bëjë ndonjë gomarllik për të cilin do bëhet pishman më vonë.

Pranej i kom thon, shif si nihesh me njonën ne si nihesh me tjetrën ne venos për ate që t'bo me u ni mo mir.

ne u bo roman ky muhabeti.

[/ QUOTE ]
<font color="blue">Njeriu i jep drejtim gjerave.Kur e kuptoj une qe sa kam filluar te hap syte se pasioni nuk ngaterohet me dashurine,eshte normale qe kupton edhe nje burre qe po behet babe. Ohuuu... ky xhaxhi ka qejf te talli prapanicen. ppppffffff </font>

Kondrapedali

Kondrapedali

sa bo nji kshill ke ti KONDRE???

[/ QUOTE ]

Kshillat jon me i hudh ke plenat masi i nigjo kshuqë i ke falas.

Ho fol, ça do me t'thon tashti?

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Ja per shemull, si ia bo ti qe ma dhjet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif, qe t'ia thush ene ktij t'shkretit se s'po di me majt asnji /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif . </font>

abs

nuk e di...

<font color="brown"> Ja per shemull, si ia bo ti qe ma dhjet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif, qe t'ia thush ene ktij t'shkretit se s'po di me majt asnji /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif . </font>

[/ QUOTE ]

ndoshta s duna ato me e majt moj, ku dime gje ne /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ti re, mos qaj kok se na ke ne ktu /pf/images/graemlins/cool.gif caj hallat bashke /pf/images/graemlins/grin.gif

eniad

Forumium maestatis

po sikur me kap dhe nji te trete atehere si ngel hatri asnjeres, si thu????

[/ QUOTE ]

<font color="brown"> Si t'thush ti mer cun. Takat te kesh. </font>

eddantes

Primus registratum

e mit ti e gjete tashti, ato lejn koken per mu se jam alamet djali, ska vjerre qe sdo me doje

tedigo

Primus registratum

Dil me preteksin qe do blesh nje pakete cigare dhe zhduku nga qarkullimi per ca vjet/pf/images/graemlins/angel.gif/pf/images/graemlins/angel.gif))))) /pf/images/graemlins/idea.gif

BabyLiCiOsS

Primus registratum

jo new e kam megjithmen une

[/ QUOTE ]

qafsha komshije smorra vesh gjo..sjam tip i mbrapambetur but se di what are u talking about /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/idea.gif

MLK

Primus registratum

E para apo e dyta eshte motra e Gim Gjuzit??

[/ QUOTE ]

Jo mij nuk kuptove gjo, osht ai vllai Gimit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pse nuk thu ti se dolem tanet, ne un fis me Tit Sojlin bi /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

heeh, e dija qe do binit fis nje dite ju te dy jo per gje po ngjani edhe nga paraqitja /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Edd a ka mundesi te kthehesh pak mbrapsht te lutem sa te shoh diçka...jo per gje po te prapmet e MLK i kom pa /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif dhe doja te bindesha qe ngjani edhe ka prapaqitja /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

MLK

Primus registratum

Si si, me ke pa te mramet! Tani po e mor vesh qe me qekan fut breket ne AF /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Reveil toi MLK ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
c'etait qu'un rève... /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

PS: breket e tuja jane afer atyre te Tedit ke muzeu i brekeve te AF /pf/images/graemlins/laugh.gif