Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe]
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Të gjithë ju e njihni lojën më të popullarizuar në Kosovë, Counter-Strike-in ose "Kanter-in"! Verzioni më i ri i Counter-Strike-it nuk është verzioni 1.5, apo 1.6, por është verzioni "source". Per atë quhet loja tani "Counter-Strike: Source".
Firma e Counter-Strike-it i publikon lojerat me nje program, i quajtur "Steam". Dmth per te luajtur kanterin duhet te shkarkohen programi steam, te jipet numri serik origjinal dhe te downloadohet loja. Pak veshtire per neve ne kosove me gjete ndonje numer serik qe eshte i vlefshem, apo jo?
Sidoqofte, une e kam krijuar nje grup (digjitalzone) me te cilin ja kemi thy mbrojten steam-it dhe e kemi krijuar nje verzion te ri te kanter, nje verzion i cili nuk ka nevoje per ndonje numerik serik ose per ndonje program, si psh steam:
Ky verzion qe e kam publikuar eshte shkarkuar me se paku 7000 ose 8000 here. Eshte popullarizuar aq shume, sa qe sot e pash me nje sajt spanjoll, ku mundeni ta shkarkoni:
http://www.alkon.com.ar/archivos.php?id=43#
Per ta nevojitet nje llogari. Username-i dhe Fjalekalimi jane: leecher
Tani planifikoj ta publikoj verzionin shqip e counter-strike-it. Thuaj se eshte gadi, mirepo ka nevoje edhe per disa korigjime dhe permiresime.
Cfare mendoni ju per kete arritje internacionale te nje djali 18-vjecar? /pf/images/graemlins/cool.gif
[/ QUOTE ]
them bravo por nuk e di ti se ne Kosove ketu tek ne e kemi verionin shqip qe 1 vit....bile bile edhe kemi team of counter-strike nga KB/UNMIK