Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe]

lionkid

Primus registratum
Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe]

Shoki, ai eshte verzioni Steam i Counter-Strike-it te vjeter, 1.6. Pa numer serik nuk mundesh me lujte ashtu keshtu.

Verzionin falas mund ta gjene ketu: http://www.digitalzone.eu.tt

Counter-Strike Source edhe Counter-Strike 1.6

albania_phone

Primus registratum

leo zerin une e modifikova vete me zerin tim vetem folderin "radio" por nuk shkonte sepse duhet te gjej nje radio dhe ta regjistroja nepermjet radios ...nejse mu duk pune e gjate por edhe keshtu sic e kam bere nuk eshte keq .po bere ndonje gje me profesionale me zerin ...lajmero !pune te mbare.

ps:korigjime
fjalen - kyqu me e zevendesu me fjalen -lidhu
kjo me erdhi per momentin do shoh dhe disa fjale te tjera qe me duken me te arsyeshme sikur te ishin ne nje shkrim tjeter.

Nobis

Primus registratum

o leo na gjej o burre linkun direkte se te ai forumi nuk merrem vesh une.
me gjej linkun e setupit ta shkarkoj.

tung

blendiys

Primus registratum

Cuna!
Une kam Call of Duty (DeluxeEdition).
Nese e do ndokush nga ju me thoni sesi mund ta shperndaj se nuk kam bere nga keto horrleqet me pare.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

burimi007

Primus registratum

Hei Blendi mund te na besh disa linka per Call Of Duty qe ta marim edhe ne !

lionkid

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
o leo na gjej o burre linkun direkte se te ai forumi nuk merrem vesh une.
me gjej linkun e setupit ta shkarkoj.

tung

[/ QUOTE ]

Linkun e ke ne fillim te kesaj faqe. Hapi syte, shoki jem.
Per me shkarku setup-in do te nevojitet nje llogari. Perdore si username &amp; password: digitalb

Po sa e regjistrova at llogari. /pf/images/graemlins/wink.gif

lionkid

Primus registratum

leo zerin une e modifikova vete me zerin tim vetem folderin "radio" por nuk shkonte sepse duhet te gjej nje radio dhe ta regjistroja nepermjet radios ...nejse mu duk pune e gjate por edhe keshtu sic e kam bere nuk eshte keq .po bere ndonje gje me profesionale me zerin ...lajmero !pune te mbare.

[/ QUOTE ]

Nese mundesh dergoma at folder me e-mail, si attachment (leo@digitalzone.cjb.net) e tja leshoj nje sy.

blendiys

Primus registratum

Hei Blendi mund te na besh disa linka per Call Of Duty qe ta marim edhe ne !

[/ QUOTE ]
Link nuk kam se i hostoj direkt nga kompiuteri im.
Puna eshte se une e kam blere lojen, nuk eshte as e krakuar apo marre nga ndonje faqe tjeter, dhe loja ka nga 2 Cd.
Gjate instalimit mu kerkua CD1 me pas CD2 dhe si perfundim serisht CD1 dhe CD-KEY.
Nese dikush nga ju ka ndonje ide sesi mund te krijoj nje skedar te vetem, psh loja.EXE, jam gati ta ndaj me ju /pf/images/graemlins/shrug.gif
P.S
Leo, ai linku nuk te punon vella, thote qe file eshte e demtuar dhe nuk mund te procedoje me instalimin.

lionkid

Primus registratum

O Blend,

linku punon si mos ma mire. File-i mund te demtohet gjate shkarkimit kur eshte lidhja e keq. Po nese done edhe link tjeter, qe ku e ke:

http://files.filefront.com/DZ_CSS_07_07_05/;4495650;;/fileinfo.html

Sa i perket Call Of Duty (qe eshte ne kete tem off-topic, po nejse) te nevojitet WinRAR (lype ne google). Kopjo CD-ne 1 ne nje follder te perkohshem dhe quaje FILE1, dhe CD-ne 2 ne ne follderin FILE2. Mandej, klikoj follderat me mausin e djathte dhe shtype "Add To File1.ZIP".

blendiys

Primus registratum

Teme off-topic? /pf/images/graemlins/eek.gif
Ti ke merak se po i ul vleren temes tende?
Lojra jane mer cun, une kerkova nje ndihme duke pare qe kjo teme po vizitohej me shume!

lionkid

Primus registratum

Po normal. Ketu flitet per Kanter, you per Call Of Duty.
Hape nje teme te re dhe nese ka interesim njerzit e shiqojne. Edhe plus mund ta gjejne me lehte nese eshte tem ne veti.

E kjo ska lidhje me vleren e ksaj teme, mos ja fut kot.

E perndryshe, a ki cka me thone per udhezimet qe ti dhashe?

Nobis

Primus registratum

rrofsh Leoo /pf/images/graemlins/wink.gif

Nobis

Primus registratum

spo punon ai user dhe pass gjithesesi /pf/images/graemlins/frown.gif

blendiys

Primus registratum

Si ore i ngadalte? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shiko sa shpejt e shkarkoj une!
/pf/images/graemlins/eek.gif
af2.gif

blendiys

Primus registratum

Shikoje mire sa duhej qe ta shkarkoja une! /pf/images/graemlins/laugh.gif

premtim

Primus registratum

Të gjithë ju e njihni lojën më të popullarizuar në Kosovë, Counter-Strike-in ose "Kanter-in"! Verzioni më i ri i Counter-Strike-it nuk është verzioni 1.5, apo 1.6, por është verzioni "source". Per atë quhet loja tani "Counter-Strike: Source".

Firma e Counter-Strike-it i publikon lojerat me nje program, i quajtur "Steam". Dmth per te luajtur kanterin duhet te shkarkohen programi steam, te jipet numri serik origjinal dhe te downloadohet loja. Pak veshtire per neve ne kosove me gjete ndonje numer serik qe eshte i vlefshem, apo jo?

Sidoqofte, une e kam krijuar nje grup (digjitalzone) me te cilin ja kemi thy mbrojten steam-it dhe e kemi krijuar nje verzion te ri te kanter, nje verzion i cili nuk ka nevoje per ndonje numerik serik ose per ndonje program, si psh steam:

cssintro0hc.jpg

Ky verzion qe e kam publikuar eshte shkarkuar me se paku 7000 ose 8000 here. Eshte popullarizuar aq shume, sa qe sot e pash me nje sajt spanjoll, ku mundeni ta shkarkoni:

http://www.alkon.com.ar/archivos.php?id=43#

Per ta nevojitet nje llogari. Username-i dhe Fjalekalimi jane: leecher

Tani planifikoj ta publikoj verzionin shqip e counter-strike-it. Thuaj se eshte gadi, mirepo ka nevoje edhe per disa korigjime dhe permiresime.

Cfare mendoni ju per kete arritje internacionale te nje djali 18-vjecar? /pf/images/graemlins/cool.gif

[/ QUOTE ]

them bravo por nuk e di ti se ne Kosove ketu tek ne e kemi verionin shqip qe 1 vit....bile bile edhe kemi team of counter-strike nga KB/UNMIK