[Copa America] Argjentina vs Uruguaji

ValmirM

Webmaster
Koha e rregullt përfundoi me rezultatin e barabart 1:1, i njëjti rezultat mbeti edhe pas vazhdimeve. Ndërsa pas ekzekutimit të panaltive më e suksesshme u tregua kombëtarja e Uruguait e cila arriti ta eleminoj favoritin kryesor të Copa Amerika kombëtaren e Argjentines në krye me futbollistin më të mirë në botë Lionel Messi.
main_argejentina.jpg

Urugaji ishte ajo që kaloi në epërsi që në minutën e 6-të me golin e shënuar nga Perez, ndërsa barazoi Higuain në minutën e 18-të.
Realizator të panaltive për kombëtaren e Uruguajit ishin Forlan, Suarez, Scotti, Gargano dhe Caseres, ndërsa për Argjentinen shënuan Messi, Burdiso, Pastore, dhe Higuain. Ndërsa ai që ishte me fatin më të keq ishte Carlos Tevez i cili dështoi nga panaltia.

Per ti ndjekur ndeshjet live mund te vizitoni kanalin e Youtube :
http://www.youtube.com/user/copaamerica

Hank

Valoris scriptorum
Nuk me besohet qe Argjentina nuk arrin te fitoje Copa America qe nga shekulli i kaluar

ValmirM

Webmaster
Gjithashtu, ishte shume prane kualifikimit ne cerekfinale po te mos humbte ate penallti Tevez gjithsesi dje pame nje loje fantastike nga te dyja ekipet sidomos edhe nga LionelMessi qe ishte ai qe asistoi golin e dyte me nje krosim milimterik per Higuain..

Gjithsesi Kush mendoni se do te shkoje me teje? Kush do te jete ne finale