C'mendoni per femrat qe hedhin hapin e pare?

Adile

Primus registratum
C'mendoni per femrat qe hedhin hapin e pare?

Do desha te di nga ju te dashur forumiste dhe forumiste, se cfare mendoni per femrat, qe ja dalin ti shprehin ndjenjat nje mashkulli? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif
mendoni, se femra duhet gjithmon te presi, apo te veproj atje kur eshte e sigurt?Ju ka ndodh ndonjehere juve te propozoheni nga nje femer, apo ju femrat keni mundur te dilin nga ndrojta dhe ti tregoni dikujt se ai ju pelqen? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif

mendohuni dhe me ktheni pergjigje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

LUANESHA

Primus registratum
Re: C'mendoni per femrat qe hedhin hapine e pare?

fjona un se kam jetu per vete kyt experjenze,per mendimin tim,ska pse te prese,ndjenjat jan ndjenja,dhe nuk komandohen,siguri ske kurkun,per mendimin tim ska asgje te keqe,

Adile

Primus registratum

Ti se ke provu ndonjehere vete prandaj nuk e di qe ska gje te keqe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
Une them se s'eshte aq e lehte. As une vete s'kam qene ne nje situate te tille. Personalisht jam per shenja te vogla, qe ai tjetri te marri guximin te afrohet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.
Nese e komplimkojme pak me shume situaten. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif dhe supozojme se ai nuk guxon te afrohet dhe ajo nuk i jep dot ato shenjat e vogla, se ne mes eshte nje person i tret....shoku /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif i ketij cunit per te cilen ajo nuk ka interes!Ajo pelqen ate tjetrin. Shoku i tij e gacmon hapurazi.Ai mban disstanen e nevojshme.Ajo vdes per kete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif Ca te bej ajo? Capisch?

Ps. Ku ke humb ti? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Hellena

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fiona_1</div><div class="ubbcode-body"> As une vete s'kam qene ne nje situate te tille.
</div></div>
ehe ..

ok pra persa i perket "temes" asgje te keqe nuk ka tja shprehesh ndjenjat tjetrit por duhet ti marri parasysh te gjitha pergjigjet ... eshte si loje fati ne kazino ose fiton ose humb , thats life

Adile

Primus registratum

aniiiiiiiiiii, te lutem me beso /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif !

Hellena

Primus registratum

Do tkisha besu po mos e kishe komplike icik situaten /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

abs

nuk e di...

si t'sinqert qe jena n'mes tone e s'mbajm gja t'msheft /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif
also, i thash vehtes do i them ktij cunit: te gjej shum'simpatik grupi. (n'gjuh' t'huj eee) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

thjesht /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif me pa si reagon, rob kurioz hesapi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif

tjetri;- eh me vertet e ka absi? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif
grepi e kapi per zverku /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

kshtuqe,goca mos keni paragjykime mbi cunat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif

TheWanderer

Primus registratum

Shiko kjo, goca me paragjykime per cunat thote /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif I ka ikur koha atyre keceve...Sic e tha dhe Fiona, nje veshtrim nga femra dhe mashkulli ne gjueti e kap me njehere mesazhin! Si puna e gjahtarit, sa ben pak zhurme ferra, hopa ciften gati ai /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Timi

Valoris scriptorum

Besoj qe gjithmon ka qene qe djali te bej hapin e pare. Un jam akoma i ktij mendimi sepse femrave u jep kenaqesi kur shikojne meshkuj qe i ngacmojne, sillen mir, behen kavaliera etj. E vertete qe kohet kane ndryshuar por disa gjera antike jan me te bukura e me terheqese.
Ti kthehem temes, sa per ty Fiona (o shoqes tende) beji te kuptoj djalit edhe te prit reagimin e tij.

policia

Forumium maestatis

sec kam nje pershtypje qe meshkujt nuk para i thone "jo" nje femre...

Vals

Primus registratum

Prit gomar te mbij bar, i thone asaj. Pse te presesh mi? Nqs robi s'ti ka lexuar shenjat e dhena deri tani, atehere hidhu ne sulm direkt frontal. Po s'deshi, futi nje tas akullore mbrapa dhe shnet, mendo per te ardhmen se s'ja vlen ky njeri.

truth_hurts

Primus registratum

tani ta mendosh pak mire nuk eshte e lehte sepse nje mashkull kur i thot jo nje femer nuk e vret shume menjen se ate pun kan cunat te propozojne shoqen e motres,komshien,gocen me"trup"te bukur qe ja prezantojn etj etj edhe nje refuzim nuk ju bon shume pershtypje sepse nuk e marin seriozisht qe en fillim ndersa femra ne pergjithsi(jo gjiothmon)fiksohet vetem mbas dikujt e mban en mendje etj etj edhe nqs refuzohet prej tij do te merte nje goditje te madhe sepse sic tha nje nga parafolset"meshkujt nuk thon jo ndonjeher"i bie qe goca paska nje te mete te madhe qe ben pjes te gocat qe mund ti thuash jo...uhu jan shume faktor..pervec mos kthimit te ndjenjave edhe zhgenjimi qe nuk e terheq fare ate mashkull...e tmershme personalisht do e ksiha shuem siklet te hidhaj hapin e para.
2.sa per rastin e asaj goces si fillim mos meret me ate qe ka qef por em ate qe i eshte bosi cemcakiz,,,tja presi shkurt qe nuk ndjen gje per te edhe mos e mbaj em shpresa..hapi dyte ti bej tjetrit te kuptoj qe ka qe fate me ane te ndonje personi qe njef ate...pshb gjoja sikur kt personi tret ja tregon pabesisht edhe kjo goca nuk donte te merej vesh:)))))yyyyy sa paskam shkrujt ishalla ka lexu njeri:)

S

Scorpion

Guest

Shumica mendojne qe eshte e drejte qe djali duhet te beje nje gje te tille por nga ana tjeter kjo eshte nje kontradite me ate qe vajzat kerkojne c'do dite qe te jene te barabarta me djemte.
Dashurite dhe lidhjet sipas librave e romancave jane te shumta por dashurite qe nuk i binden asnje ligji jane me te bukura.

"Hekuri rrihet sa eshte i nxehte"

Mendoj se djemte e bejne me teper nje gje te tille, por dua tju bej nje thirrje edhe vajzave......nese ju pelqen nje djale, hidheni ndonje here edhe ju hapin te parat
Ne qofte se doni barazi,duhet ti ndajme bashke te gjitha llojet e pergjegjesive...

Pastaj eshte dhe me teper nje "mentalitet" mashkullor qe te "gjuaje" dhe marr iniciativen i pari, femrat rrine ne pritje me shume...

policia

Forumium maestatis

o skorpe jemi te barabarte por jemi te ndryshem, ky eshte problemi ne kete rast...
nuk eshte problemi se ne nuk ndihemi te barabarte me djemte ne kete pike por ne e perjetojme dhe e ndjejme ndryshe raportin ne cift.
pastaj ku te leni rradhe ju djemte me ju gjujt ne vajzat, ju filloni gjuani jonen, pastaj sa e kuptoni qe me ate nuk do ju eci e keni propozu tjetren, ku ta marrim vesh ne sa femra keni ju ne mendje...

Vals

Primus registratum

Ne shkolle te mesme kishim nje kaqol ne klase qe i dukesh vetja shume i bukur. Ju mbush mendja te fillonte dhe tju propozonte gocave te klases. Ato meqe e njifnin sa kaqol ishte, i thane jo. Ai kaloi nga gocat e bukura tek ato pak me te bukura qe gjithashtu e refuzuan sepse ndjeheshin te fyera meqe ishin zgjedhja e dyte. Si perfundim, ngeli pa gje deri sa i vune drune nje dite cunat e klases se nuk la goce pa ngacmuar.

E verteta eshte qe meshkujte dhe femrat ne pergjitehsei gjuajne ndryshe. Meshkujt luajne lojen e numrave, femrat i bejne gjerat me ndjenje ndaj refuzimi eshte me i rende per femren. Megjithate, kjo s'do te thote qe femra duhet te jete gjithmone ne pritje qe djali qe i pelqen ta vere re e te hedhe hapin i pari. Jeta eshte shume e shkurter dhe nganjehere rasti nuk perseritet dy here. Carpe diem!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: C'mendoni per femrat qe hedhin hapin e pare?

per femrat qe hedhin hapin e pare mendoj se nuk jane handikapate...i kane te dyja kembet ne vend!

puuuu per çfare e vrasin mendjen robt...

Adile

Primus registratum

ti dahlia ke propozu ndonje?

kete m'thuaj- e lerem mua se une e kam vu taven n'fur qe n'mgjes edhe thash te vras cik mendjen tani /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

antip

Primus registratum

Per femrat qe hedhin hapin e pare kam mendim shume te mire.
Per ato qe hedhin dhe hapin e dyte e kam akoma me te mire.
Pergjithesisht per femrat qe "hidhen" kam mendim shuuuume te mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Anana

Primus registratum

Un hidhem tere diten...

Ne palester /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

truth_hurts

Primus registratum

un nuk hidhem fare:(kam tipin qe preferoj te em gjuajn sesa te gjuaj...booh duhet pak shpirt inisiative ne fakt ....:(