Esht sh bamirs te fton per kafe
R Rimseb10 Valoris scriptorum 5 Nov 2015 #783 Pooo moj sa tlesh punen aty ku u takum dje. Te ledhaton me fja kjo goc
MysteriousMan Valoris scriptorum 5 Nov 2015 #784 cti them ksaj un, mundohem ti gjej 1 te mire po vec te keqia ka
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 5 Nov 2015 #785 Rimseb10 said: Pooo moj sa tlesh punen aty ku u takum dje. Te ledhaton me fja kjo goc Click to expand... lool..shakaxhi i modh je
Rimseb10 said: Pooo moj sa tlesh punen aty ku u takum dje. Te ledhaton me fja kjo goc Click to expand... lool..shakaxhi i modh je
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 5 Nov 2015 #786 MysteriousMan said: cti them ksaj un, mundohem ti gjej 1 te mire po vec te keqia ka Click to expand... U e zeza keq te me gjesh te miren ti mua
MysteriousMan said: cti them ksaj un, mundohem ti gjej 1 te mire po vec te keqia ka Click to expand... U e zeza keq te me gjesh te miren ti mua
R Rimseb10 Valoris scriptorum 5 Nov 2015 #788 Lam nam krejt lokali tu na pa ne, se ti me at hahaha-n tate i trullose
B Balahk Locus omnem 5 Nov 2015 #790 El@ said: Je cik tralala ti Click to expand... te duket shoqe te duket.
R Rimseb10 Valoris scriptorum 5 Nov 2015 #791 E mir her tjeter do rrim pa fol do na duket kafja si me nai ceremoni mortore.