:p epo gabime drejtshkrimore
R Rimseb10 Valoris scriptorum 18 Oct 2015 #605 Monroe said: eh sa adresa kam ndrru nkte forum :/ :/aq tmira qofshin Click to expand... cdmth me kte ti qe tkemi pas gjithmone ktej nqarkullim e se kemi ditur. e kujdes nga macja se do ti kafshoj turit
Monroe said: eh sa adresa kam ndrru nkte forum :/ :/aq tmira qofshin Click to expand... cdmth me kte ti qe tkemi pas gjithmone ktej nqarkullim e se kemi ditur. e kujdes nga macja se do ti kafshoj turit
M Monroe Valoris scriptorum 18 Oct 2015 #606 Rimseb10 said: cdmth me kte ti qe tkemi pas gjithmone ktej nqarkullim e se kemi ditur. e kujdes nga macja se do ti kafshoj turit Click to expand... jo m jo kjo mace mka shpetu jeten
Rimseb10 said: cdmth me kte ti qe tkemi pas gjithmone ktej nqarkullim e se kemi ditur. e kujdes nga macja se do ti kafshoj turit Click to expand... jo m jo kjo mace mka shpetu jeten
R Rimseb10 Valoris scriptorum 18 Oct 2015 #608 Monroe said: jo m jo kjo mace mka shpetu jeten Click to expand... e paske macen pjestare te zjarrfikseve.
Monroe said: jo m jo kjo mace mka shpetu jeten Click to expand... e paske macen pjestare te zjarrfikseve.
M Monroe Valoris scriptorum 18 Oct 2015 #609 :/ :/ ore macja a vret gjarprinj -_+ se me plaset mka shpetu nga gjarpri ka mbi 4 vjet qe kam ket macok nshpi
:/ :/ ore macja a vret gjarprinj -_+ se me plaset mka shpetu nga gjarpri ka mbi 4 vjet qe kam ket macok nshpi