C'mendim keni per Hakmarrjen

DEVIL-girl

Primus registratum
C'mendim keni per Hakmarrjen

Jini te ndershem, c'fare do te ishit ne gjendje te benit ndaj atyre njerzve qe guxuan te shkelin mbi ju? Do hakmerreshit apo thjesht lerni te shkojne.

A jeni hakmarre ndonjehere ndaj te dashurit qe ju la per nje tjeter, :smash: apo nje kolegu pune qe ju vodhi idete, :confused: apo thjesht ndaj nje shoku/shoqe qe ju kopjon ne veshje apo ne te folur?? :mad:

DEVIL-girl

Primus registratum
Re: C'mendim keni per Hakmarrjen

Ndoshta do me duhej te filloja vete e para, mua p.sh. me pelqen te sillem me njerzit ashtu siq sillen ata me mua.
Kur nje shoqe e klases, me vodhi idene per nje presentation qe po diskutonim para ores se mesimit, dhe e dha para meje ngela me goje hapur, cfaredo qe te thoja une me pas nuk vlente. Kjo beri qe une te pregatisja dicka tjeter per mesimin e javes vijuese dhe te quhesha si e papergatitur ate dite. Zhgenjim i vertete..

A duhej te hakmerresha?

C'fare do benit ju?

S6T6N6

Forumium maestatis

Mendoj se hakmarrja duhet te jete e menduar. Une gjithnje e krahasoj me supen dhe preferoj ta shijoj kur te jete ftohur pasi po e hengre te nxehte mund te djegesh edhe fytin /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

skin

Primus registratum

INDIFERENCA eshte hakmarrja me e mire... qe vret avash avash..
jeta eshte shume e shkurter per te krijuar armiq..

S6T6N6

Forumium maestatis

Ne lule te ballit, pa diskutim, por duhet te matesh...

S6T6N6

Forumium maestatis

patjeter qe shinjestren pasi nuk duhet ti japesh shansin kundershtarit te pergjigjet. duhet ta thuash ti fjalen e fundit. :smash:

DEVIL-girl

Primus registratum

Ndoshta eshte me mire te matesh,e ti besh planet mire, perndryshe nuk do ishte hakmarrje, por nje deshtim.

erdha-edhe-une

Primus registratum

...patjeter,patjeter pse te vuaj kundershatri se me ka borgj mua per ofendimin!
por ama pa guti:KOHA DHE MOMENTI I DUHUR!

thAci

Primus registratum

Spo ju kuptoj :confused: !!! Hakmarria keshtu e hakmarrja ashtu!!!!!Po eshte e domosdoshme kjo hakmarrja???????!!!!!! Cfare do fitonit ju pas hakmarrjes ????????? Po qe fjale per burrni po ju them at qe ka thene i madhi AT GJERGJE FISHTA "burri nuk tutet prej friket po prej urtet" . Frike .......,urtesi....... :wave:

ledioni

Primus registratum

Hakmarrja eshte e kote por eshte e nevojshme per te shuajtur urrejtjen qe ke brenda vetes ne nje cast te caktuar.

Vals

Primus registratum

Hakmarrje, Hakmarrje Deshmoret Therrasin.....!
Kam degjuar nje shprehje qe thote: keep your friends close and your enemies closer. Me duket e ka thene Machiavelli.
Per mendimin tim, hakmarrja te le nje ndjenje boshe mbasi e ke kryer pasi kupton sa shume energji po te harxhonte gjate gjithe kohes qe po prisje momentin e duhur. Arrin te kuptosh sa e kote eshte ne fund te fundit. Pse te harxhosh energji per dike qe te ka bere nje padrejtesi? Shumezoje me zero, nxirr mesime per te ardhmen dhe vazhdo jeten tende.

S6T6N6

Forumium maestatis

Vals! Edhe per Zotin thone qe hakmerret /pf/images/graemlins/wink.gif :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Kur Zoti hakmerret eshte cruel sepse ai/ajo e ka ne dore ta ndaloje aktin pa u bere. God's cruel joke!