Closing Link pa shenim se kush e ve

pupi

Primus registratum
Closing Link pa shenim se kush e ve

Njerez - dhe Ircopa dhe administratore

shume shum keq
Jam LOKU
me kishin futur ne Closing Link sepse bera flood per nje ban qe mu vu me te padrejte.
Nejse
Pyeta kush ma ka vene dhe me thonin : qe ne listen e g-line nuk ka emer kush e ka vene.
Ok e sqarova me Mandi dhe ai ma hoqi te henen me 17 mars pasdite.
Sot e Marte data 18 hyj dhe pas nja 10 minutash me ndodh disconnect. Me pas tentoj te futem prap dhe
<BR> [08:11] Closing Link: gr[pD9E36807.dip.t-dialin.net] (User has been banned from AlbNetwork (+0 no more that id))</BR>
aty ishin ne ate moment vetem
TEO dhe
rx[awol]
Ircopa me sa pashe une qe mund ta kene bere.
Se dij tani a eshte ne liste emri i te cilit me futi ne g-line ?
Nqs nuk eshte pse nuk vendosni rregull qe dhe kush ve g-line te shkruaje emrin e tij dhe shkakun i cili duhet te jete shume i forte .
Mendoj se emri i te cilit qe e ka vene shkruhet por nuk doni ta thoni . ska dhe shume rendesi.
Rendesi ka ama qe po qe se vihet g-line pa shkak duhet ti hiqet statusi Ircop atij qe ben sipas qejfit.
Do kisha qejf pergjigje nga

Adami Mandi ^_^ Teo
Bebi Gurax Harap
Oni Rapax Elian ose Cross

ju pershendes LOKU

P.S. : ishit katandis me 10 User ne ate moment :=)

Elian

Primus registratum
Re: Closing Link pa shenim se kush e ve

Lexo pse ke dale jashte, nderroje, dhe do hysh prape /pf/images/graemlins/smile.gif

colorado

Forumium praecox

[22:16] Closing Link: CoLoRaDo[62.41.48.155] (User has been banned from AlbNetwork ( rri pak pushim))
Mund te ma perktheje ndonjeri nga ju o koka shteti se pse u dashka te bej pushim?
Apo ne kete server nuk merr vesh i pari te dytin?
Nejse vete e dini,por ketu duket serioziteti i nje serveri.

Emanuela

Forumium praecox

Colorado edhe ti e paske ngrene, prandaj po shikoja gjithandej dhe spo te shihja. Thashe me vete po ky nga na u zhduk?!

O Admina shikojani ju lutem problemin e Colorado-s

THNX

Al-Punk

Still here

Colorado nuk shoh ndonje bllok ne ate IP dhe do e kesh marre pasi ka ca floode keto dite.

Loku redukto pak te zonmet me IRCop, AOP dhe do e shohesh qe dhe Glinet do te jene te reduktuar /pf/images/graemlins/smile.gif

Elian

Primus registratum

CoLoRaDo, tre arsye ka
1. Je ne nje internet cafe, dhe je viktime
2. Je me proxy dhe po bo filma
3. Te shkau dora bere flood pa dashje me IP reale.

Nuk shof motive te tjera.
E di qe je viktime /pf/images/graemlins/frown.gif po gjera te tilla ndodhin.
Nuk ve njeri gline kot /pf/images/graemlins/smile.gif te jesh i bindur.

Elian

Primus registratum

Nderkohe po shifja logs e mia /pf/images/graemlins/frown.gif ne 22:16 te asaj dite une s'paskam qene chat /pf/images/graemlins/frown.gif

Emi, ate IP e ka hequr insane ne ora 1 e dica se se makam mend tani, kshuqe vetem 3 ore ka ndenje jashte /pf/images/graemlins/tongue.gif nuk besoj se ka pase kaq e shume mungesa /pf/images/graemlins/tongue.gif

colorado

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga ELiaN:
[qb] CoLoRaDo, tre arsye ka
1. Je ne nje internet cafe, dhe je viktime
2. Je me proxy dhe po bo filma
3. Te shkau dora bere flood pa dashje me IP reale.

Nuk shof motive te tjera.
E di qe je viktime /pf/images/graemlins/frown.gif po gjera te tilla ndodhin.
Nuk ve njeri gline kot /pf/images/graemlins/smile.gif te jesh i bindur. [/qb]
Edhe pse IP time e kane nja 100 vete te tjere ne shtepia nuk jam viktime ne ate drejtim,se gline me eshte vene mua.
Nuk jam me proxy,dhe me proxy te detyroni ju te hysh kur te vini ne gline.
Flood nuk bej as me Ip reale dhe as me proxy,jo per gje po nuk ndjej ndonje kenaqesi se po te ishte ndryshe edhe beja.Ate nate qe me eshte vene gline kam bere flood ne privat,nese mund te quhej flood po varja se shoh qe inatin qe keni me floodistat e vertete e nxirrni me ke ti'u dali perpara.

colorado

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb] Colorado nuk shoh ndonje bllok ne ate IP dhe do e kesh marre pasi ka ca floode keto dite.

Loku redukto pak te zonmet me IRCop, AOP dhe do e shohesh qe dhe Glinet do te jene te reduktuar /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Loku tat nuk osht zon as me IRCop-a as me Aop as me Uop as me COP COP, /pf/images/graemlins/tongue.gif .Ndersa per sa u perket floodeve nuk jam une ai qe mbaj pergjegjesi.

colorado

Forumium praecox

Mandi! Paska ardhur dhe qenka qare ai qurrshi tek ty?Po te ishte burre te me bente derman vete,gjithsesi une nuk e quaj grindje,ose zenie ate thjeshte shkembyem fjale,po varja ai ate quan sherr.

pupi

Primus registratum

Colorado

LOKU nuk je ti - por jam une

ok Mando
por ama jam prape ne g-line
thuaj atij qe e ka vene pse e ka vene kesaj radhe
ai/ajo qe e ve eshte vetem nje pleher i ndyre

Djalli_Vogel

Primus registratum

a mer cuna sa qaheni i vetmi qe duhet te qaj jam une sepse une jam perher nje viktime e glin ben njeri flood gline direkt bobooooo /pf/images/graemlins/frown.gif po me e forta eshte kur ke akick me IP tend real ne kanalin #shqiperia ke acces edhe s'hyn dot e? Hajde cuna mos e vrisni menide me e madhja qe mund te vuani eshte 1 jave e jo me shume se e heqin ato.

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Alabak me Arm0ni:
[qb] Colorado

LOKU nuk je ti - por jam une
[/qb]
lol