C'ka m'ka syni qe m'loton?

Iness

Primus registratum
Re: C'ka m'ka syni qe m'loton?

Vapik??? Me bere te qesh me ze... /pf/images/graemlins/laugh.gif O Eni po e haje pluhur apo e beje limonade...?
Ela, edhe mua me paska marre malli per salep... E kisha harruar fare, shpresoj te kujtohem ta porosis kur te shkoj ne Tirane... Eni me kujto nje cike ok? /pf/images/graemlins/wink.gif
Mua me ka marre malli per reçel shalqini... mmmmmm..... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

butterfly

Primus registratum

Me ka marre malli me kercy napolonin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Yyyyyy ca qejfiiiiiiii :thumbsup:
Kur do mblidhemi?

Darien

Primus registratum

Iness,
pse s'ma kujtove para nja dy muajsh?
për reçel ftoi më kishte vajt mendja mua, po e bëri tezja ca kur isha herën e fundit e nxora merakun

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Me ka marr malli per boze....
Cme ka hipur nepsi keto kohet e funit
seshte shenje e mire aspak /pf/images/graemlins/frown.gif
[/qb]
vajze...... shko ne nje Duane Reade or rite Aid dhe blej nje EPT, se ia hudhe m'duket......

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Mua me ka marre malli per Vapik /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
oh my god , ja kisha harruar emrin dhe qe egzistonte...................
ka qene pluhur me ngjyre roze me duket?????? /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

hej si i behet per salep more vllezer qe jetoni ne east coast ne amerike??? ka ndonje shprese te gjendet ne ndonje dyqan te cuditshme dhe me cfare emri njifet ne onglisht?????? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HEART-BREAKER:
[qb] hej si i behet per salep more vllezer qe jetoni ne east coast ne amerike??? ka ndonje shprese te gjendet ne ndonje dyqan te cuditshme dhe me cfare emri njifet ne onglisht?????? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kerko ne ndonje small grocery store turk, ose tip aziatik/arab se keta i bejne me duket.

:tipsy:

erisa

Primus registratum

kurse mua me ka marre malli per vapen e mrekullushme te veres shqiptare.
Per plazhin
Per te lozur pak topadjegsi me komshit
per tu ulur me miqt ne netet e freskta.
Me ka marre malli per ashure si dhe me ka marre malli per Dasmat e pavdekshme shqiptare

hika hika se mumbushen syte me lote

Ela_001

Primus registratum

Mos na kujto hashuren se vdiqa une. :tipsy:
Taksirati i mamit sa here qe shkoj ne shpi ashuren gati, e me pret te dera me nje filxhan salep ne dore. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ca na keni shti nepsin tani. :rolleyes:

eTiLeN

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Mos na kujto hashuren se vdiqa une. :tipsy:
Taksirati i mamit sa here qe shkoj ne shpi ashuren gati, e me pret te dera me nje filxhan salep ne dore. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ca na keni shti nepsin tani. :rolleyes: [/qb]
o ela na harrove fare po lexoje njehere ate mesazhin tek privati

Erison700

Forumium maestatis

Me qan syri per ju goca. lol
Kur do shkoja n'disco do ta palosja nji, e fusja ne xhep ene shkoja marote puna ime ne disco.
iiiii si harrova un... Dhe per discot tona m'qan syri lol. Discot evropjane hapen ne oren 10-11 te darkes kurse agi u hapte ne oren 11 te dites.

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] Me qan syri per ju goca. lol
Kur do shkoja n'disco do ta palosja nji, e fusja ne xhep ene shkoja marote puna ime ne disco.
[/qb]
Avash ti avash se kaq shpejt u paloskemi neve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me ka marre malli per kete tangerllikun e ketyre:
Shprehje tipike:

"une nuk doja ta zija por ajo me shikonte vete" :rolleyes: (kur s'ju ecte kuptohet)

Eni_883

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HEART-BREAKER:
[qb]
Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Mua me ka marre malli per Vapik /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
oh my god , ja kisha harruar emrin dhe qe egzistonte...................
ka qene pluhur me ngjyre roze me duket?????? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
PO ashtu ka qene dhe bente poca /pf/images/graemlins/smile.gifmmmmmm me verte meka marre malli....Iness sa per pyetjen tende edhe pluhur e haja edhe me une e pija Vapikun varej nga rasti /pf/images/graemlins/smile.gif dhe nespi i momentit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] Me qan syri per ju goca. lol
iiiii si harrova un... Dhe per discot tona m'qan syri lol. Discot evropjane hapen ne oren 10-11 te darkes kurse agi u hapte ne oren 11 te dites. [/qb]
Ca zishe ti mer shejton, me palos nji duheshe me xhiru nja dy muj te pakten nga gjimnazi, unless ti shkoje ke gjuhet e huja, ishte me ekonomike andej, vetem dy jave.Dmth varet si e kishe ekonomine e kpucve, sa pale deshe me gris dmth.

Duhet te bojshe ne si cun i mir, ose si i forte: Une pi kacurrel, nuk du me ja dit per njeri n'bot, ja kpus xverkun te tonve. Kom qen n'burg i jav (per vjedhjue kasetefonash). lol

lol

Petroninsja

Primus registratum

A per cfare me qan syri muve.
Me ka shku menja per buke te thekur me gjalp e nje qepe, tamam allah fshatarce por vallahi me ka shku truni keq fare.
Si i behet edhe groceria e kinezit eshte mbyllur, do ngelem pa ngrene sot /pf/images/graemlins/frown.gif :smash:

Nepsi gje e modhe ka thene njoni.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1...

ardita

Primus registratum

Me qan syri per te qene edhe nje here ke "Gjergji". Te mbaroja mesimin e te dilja nga Vollga, te haja nje sanduic ndersa shikoja valet e detit qe perplaseshin fort ne leshterikun pambarim. ja per kete me qan syri......

emssnc@libero.it

Primus registratum

Fillimisht postuar nga andia_dr:
[qb] Me qan syri per te qene edhe nje here ke "Gjergji". Te mbaroja mesimin e te dilja nga Vollga, te haja nje sanduic ndersa shikoja valet e detit qe perplaseshin fort ne leshterikun pambarim. ja per kete me qan syri...... [/qb]
Po pse per te te ndjere ngrohtesine e ujit te kripur qe te pekedhel trupin ,nuk te qan syri mi durrsake romantike?!

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[/qb]
Ca zishe ti mer shejton, me palos nji duheshe me xhiru nja dy muj te pakten nga gjimnazi, unless ti shkoje ke gjuhet e huja, ishte me ekonomike andej, vetem dy jave.Dmth varet si e kishe ekonomine e kpucve, sa pale deshe me gris dmth.

Duhet te bojshe ne si cun i mir, ose si i forte: Une pi kacurrel, nuk du me ja dit per njeri n'bot, ja kpus xverkun te tonve. Kom qen n'burg i jav (per vjedhjue kasetefonash). lol

lol [/QB][/QUOTE]

Kur shkoshim n'disko shkoshim krejt si lagje ose me mire si pallat ene u njifnim rronj e dhemball me njoni-tjetrin. Kshuqe gjith diten na binin dur e kom neper lagje,(dhe ajo lagja ime, :eek: parku i autobuzave...bo...bo...bo...)n'disko zgjeroheshin veshtrimet.Pastaj i kemi pas dhe gocat e lagjes besnike, nuk u perzishin me stranieret. Kom pas lagje llahtare unaaaaa.
Ene goca-lagje llahtar. /pf/images/graemlins/laugh.gif