Lool
as poezi as këngë nuk po shikoj unëNuk kerkon shum nga jeta hiqLoolas poezi as këngë nuk po shikoj unë

Mjafton që ai humori që thua, mos përmbaj fjalë me pullë të kuqembase nje poezi, me nota pak humori, do ta beja duke perfshire disa nga femrat aktualisht aktive dhe qe me te cilat kam shkuarje te mire. Si: tinkerbell, abs, katsune etj. S'besoj te vihen ne siklet te dale si te dale. Sado qe une s'do te kem ndermend fare venie ne siklet dhe sigurisht do te kem perpjekje per te nxjerre dicka te pelqyeshme.
Sidoqofte, sa pa e bere akoma, te perfshirat mund te thone ndonje mendim rreth idese sime !![]()

Adan amelsine se poezi skam santeApapapapau këpute këtu
Thx : )) shumë e bukur

U, edhe ju, sa "alergji" nga fjalet...!Mjafton që ai humori që thua, mos përmbaj fjalë me pullë të kuqe
Për të tjerat në rregull, besoj jemi.
Ja pyeti içik gocat, mbase sot dëgjojnë.
Kenge... nuk ia them. Sepse te kenga une s'i kushtoj vemendje te plote tekstit. Keshtu jam mesuar dhe s'di ta gjej nje te tille per te shprehur ate mesazh qe dua. Me shume do te jepja, pa dashje, nje mesazh te gabuar. Sepse shijoj muzikalitetin te alternaur me fjalet. Aq sa, te ishte brenda ndonje fjale, te themi ofenduese, s'do ta vija re fare.Nuk do ishte keq, vetëm se tema nuk përmend amëlsinaAdan amelsine se poezi skam sante![]()

Nuk thu kurr jo ti Naqe hahahahahaNuk do ishte keq, vetëm se tema nuk përmend amëlsina
Nuk na lejohet të dalim jashtë teme : /

Në fakt, indirekt ashtu thash, jo xPNuk thu kurr jo ti Naqe hahahahaha![]()