helibak mucogllava
Primus registratum
Re: Cilit/ciles aneter/e te forumit do i jepnit nje puthje....
ku jan puthjet per mua ketu? :smash:
ku jan puthjet per mua ketu? :smash:
Kam degjuar qe te mbajne per te forte???Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] ku jan puthjet per mua ketu? :smash: [/qb]
ku mi the moj se nuk e ndjeva.. /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: :kiss:Fillimisht postuar nga rosela:
[qb] raulo :kiss: :kiss: :kiss: !!! [/qb]
hajde se po te puth una mos boj kshu ne ti :kiss: :lol:Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Po mu qe hapa temen,nuk po m'puth kush???[/qb]
ZEQO?!!!!!!!!!Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
une i ziu kam vec vepra /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]Kam degjuar qe te mbajne per te forte???Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
Te jesh me verte valle??? :kiss: [/qb]
ti Ylli a je beqare ta nis nga ty une /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Zeqo mos ca koke se ka femra dhe per ty..
Kane arritur raportet 3me1,ku dominojne femrat,pra dhe ty Zeqo te bien ne patronazh dy cope.. :goofy: :wave: [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif ah mo Zeqo,jam yll i zeneFillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]ti Ylli a je beqare ta nis nga ty une /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga fantazia_G:
Kane arritur raportet 3me1,ku dominojne femrat,pra dhe ty Zeqo te bien ne patronazh dy cope.. :goofy: :wave: [/qb]
meqe durrsjanes si ka dal emri po e puth une tek buza /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
aha sa i pa fat jam gjithmon kshu me qellon mua /pf/images/graemlins/tongue.gif Prandaj kam ngel akoma beqar /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]/pf/images/graemlins/wink.gif ah mo Zeqo,jam yll i zeneFillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]ti Ylli a je beqare ta nis nga ty une /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga fantazia_G:
meqe durrsjanes si ka dal emri po e puth une tek buza [/qb]
Megjithate nje :kiss: merre,se sna mbarohen.. [/qb]
po kshu thoni tera ju /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga vajze tirane:
[qb] he mo pilafi se do gjesh na nji ene ti mos u merzit /pf/images/graemlins/tongue.gif do ket ngel ndonji ene per ty :book: [/qb]