neqofse nuk me puth vete ti me dashje. /pf/images/graemlins/laugh.gif te puth un mezor.. /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:Fillimisht postuar nga rosela:
[qb] S'PUTH ME NJERI KETEJ!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:kiss: te puc si shoku i ngushte i Peshkos :wave:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Per mu spaska gjo N Horizont ... [/qb]
He mo dhe ti me fal,sa i keq qe je /pf/images/graemlins/frown.gif me erdhi gjynaf prandaj,po se perseris me te betohemm :kiss: :wave:Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Filloi rrushi ime me shoket e ngushte...
Zemra leje ate muhabet se do lodhesh.Sa shoke te ngushte kam une s'ja del dot te gjitheve,sdiomod Tedit qe me siguri do te ta ktheje tashi :smash:
tedo merre puthjen edhe zhduku s'ka nevoje me e kthy /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ej yvi,po keta te dy shoket tane te ngushte se kuptoj pse spucen bashke...??nuk shkojne si cift apo sdine me puc???Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Ma kepute shpirtin...Puth puth se s'ka problem.Kur te mos jem un puth ke shok te duash /pf/images/graemlins/frown.gif
PO puth edhe une Moiren si shoqen e ngushte te fantazise :kiss: :kiss:
Edhe rrushin tim qe sdiskutohet :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
Fantazie un nuk puthem pse jom shoku i x apo cuni i ypsilon . kshu t puthmesh me sponte me faqen e peshkatarit n mes nuk i du ...Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]:kiss: te puc si shoku i ngushte i Peshkos :wave: [/qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Per mu spaska gjo N Horizont ... [/qb]
Mire qe ma the se spo e mbyllja dot...komp. /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Tedo,paske perce ti...Lene fare mos e puth rrushi :kiss:
Une spucc njeri tjeter tashi,kam heq dore nga te gjitha.
Tedi e pucc Moiren,por Moira puthet me te gjithe nuk eshte si puna ime qe te puth vetem ty. :angel: [/qb]
:cry: /pf/images/graemlins/frown.gif Me verte???Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] I Noneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kUSH fLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET Qe ska Lon Femer Pa puth ktu n FOrum . Vetem Ktu mos Rrej Peshko se i ke horlliqet neper Faqet e Klubit ... [/qb]
Po dite te me mbash ????Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Lirite i kemi te barabarta...Lirine time e kufizon dashuria qe kam per tyTani vetem per ty kam puthje,te tjerat me jane shteruara :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]